Gradinita Mell
Stie cineva ceva de gradinita Mell de vis-a-vis de Pro Tv?
plssssssss
Freia si
Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
Raspunsuri
danat spune:
Draga mea, tot ce stiu despre ea, este ca o colega de-a mea a sunat in amrtie si i s-a comunicat ca-si fac un sediu nou pe la Traian intersectie cu bdul Unirii si ca va trebui sa revina ea cu telefon pe la sfarsitul lui mai. Asa ca, daca ai nr-ul demobil care mai apare in anunturile lor, suna-i si poate te lamuresti daca or fi terminat constructia sau amenajarea, ce-o fi fost...
Bafta!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Freia spune:
pai de sunat am sunat si au locuri. si mi-au spus ca se vor muta dar pana atunci tin copii in locatia actuala.
io vroiam impresii de la mamici cu pitici acolo sha.
era de asteptat sa raspunzi :D, catam in zona :D
Freia si
Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
Ela2001 spune:
Eu un subiect mai vechi, dar scriu si eu aici. Gradinita Mell s-a mutat in zona dintre Nerva Traian si Mall Vitan si cica a functionat 15 ani in alta locatie.
Nu stie nimeni nimic despre aceasta gradinita?
Ioana75 spune:
Ela, poti te rog sa-mi spui noua adresa a Gradinitei Mell?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Ela2001 spune:
Gradinita MELL
Adresa gradinitei: Str. Vlad Dracul nr.43
Cartier: Timpuri noi
Reper: Zona Mall
Sector: 3
Numere de telefon: Tel. fix: 021-322.39.86
Tel.mobil: 0722.958.683; 0744.564.426
Ioana75 spune:
Ela, multumesc mult! Pentru cine mai e interesat: programul lung e 8:30 - 18, 200 e, iar gradinita se poate vizita seara dupa 18:30.
E vreo mamica cu copil acolo? Vreau sa inteleg de ce nu se poate vizita gradinita niciodata inainte de ora 18
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Ela2001 spune:
Buna.
Are cineva copilul la gradinita Mell? As dori citeva informatii (numar de copii in grupa, pret pentru program scurt/lung, ce activitati au copiii, daca sinteti multumiti de gradinita...).
Multumesc.