M-am hotarat....adoptie (37)
Raspunsuri - Pagina 19
irina_g spune:
Din cate imi mai aduc eu aminte suna cam asa:
Domnule Director,
Subsemnatii X si Y, domiciliati in ....., atestati ca familie adoptatoare cf atestatului nr... din data de .... eliberat de....., soilict vizitarea copiilor adoptabili sau potentiali adoptabili.
Stiu insa ca am stat cu cei de la DPC si mi-au dictat ei cum sa scriu.
Imi pare rau ca nu am facut o copie dupa acea cerere insa cam asa era.
Bafta multa Laura
Irina si Mihai
why_not109 spune:
va multumesc din suflet...nici nu va imaginati cu cate emotie astept un mesaj de la voi...sunt tare fericita ca v-am intalnit, este o atmosfera atat de calda aici, incat ma simt ca intr-o familie
va imbratisez pe toate si sper ca in curand sa postez si eu poze cu baietelul pe care il asteptam
Laura
florypop spune:
Multumim din suflet pentru primire.
Vin si pozele...sunt in aparat dar trebuie sa am timp sa le descarc si sa le pun pe net....
Andrei e un dulce. Sta agatat de patut si rade la Rares. Sa ma fi vazut acum cateva zile cu unul pe picioare si cu unul la san. Andrei nu mai vrea sa doarma decat in camera cu Rares care de altfel e un cumintel. Mananca si doarme. Azi noapte a avut ceva dureri de burtica dar au trecut.
Aissa, sotul meu e mai bine cu piciorul dar sa vedeti: la 2 zile dupa ce am venit acasa i se mai desumflase nitel si ce s-a gandit el....sa monteze o aplica in dormitor. S-a cocotat pe scaun si s-a dezechilibrat si a sucit aclasi picior bolnav care binenteles s-a umflat mai rau.......dar acum e bine.
Va pupic,
Flory si Andrei si Rares
florypop spune:
Am scris aici asa pe scurt povestea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77894&whichpage=19
Pupici,
Flory si Andrei si Rares
aissa spune:
Inca o data, de fapt de 10000000 de ori te pupam! Si pe tine, si pe Rares si pe Andrei si pe al tau sot accidentat.
Cristina si Ale (30.09.2004)
Alexa Ioana spune:
quote:
Originally posted by florypop
Am scris aici asa pe scurt povestea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77894&whichpage=19
Pupici,
Flory si Andrei si Rares
flori, mai aveti si acolo niste si de la noi !
alexa si mami
daphnyie spune:
Flori, impersionanta povestea, toata admiratia pentru doctorii care au fost pe faza, v-au supravegheat si ingrijit ca totul sa fie bine.
Bineinteles ca Doamne-Doamne a avut rolul cel mai important, sau ingerasul, asa cum zicea Rozi, care te-a inspirat sa mergi la control si a vegheat de acolo, de sus.
patri spune:
Flory, ma bucur ca sunteti cu totii acasa, ca sunteti bine, si ai sa vezi tu cat de iute trece timpul, ce bine vor creste fratii impreuna, nu v-a trebui sa stai in genunchi sa te joci, eu stiu ce bine mi-a fost asa, acum ma gandesc ca cu Patricia va fi mai greu sa-i descoperim jocuri si ocupatii!
Ma bucur ca mai e o printesa Patricia pe-aici,, vad ca e concurenta ...e o minune de gogosica!!!
Laura, sa nu te lasi si sa lupti cu toate fortele, pt ca ai sa vezi ca merita, si asta i-ti putem confirma toate mamicile, cu tot sufletul, pt puiul tau dobori muntii...Si dpc ul tau nu are ce comenta, si daca comenteaza cui ii pasa???
Alexa Ioana, tie ti-a gasit dpc-ul fetita? Hmmmm....Nu o chema cumva Andreia?...Ar fi chiar culmea coincidentelor!!!
Azi mi-a terminat scoala cel mic...am fost emotionata, dar si bucuroasa ca ma asteapta un nou inceput...Nu va spun ce maqndru era Ionut cu surioara lui!!!!
Alexa Ioana spune:
dora, nu o chema andreea pe fii'mea... de ce intrebi ?
felicitari pentru cel mic. cat ii de mic? ca nu mai tin minte...
chiar zilele trecute ma gandeam, uitandu'ma la fii'mea cum o invata taica'so sa dea noroc, si sa faca tai-tai... is asa de mandra pt fiecare realizare a ei, de'mi dau lacrimile de fiecare data cand face ceva deosebit, sau pur si simplu, cand ma uit la ea. oare cand o sa ajungem la chestii "grele", gen serbare la gradi sau absolvire, sau altele... oare cum o sa rezist ?
alexa si mami