M-am hotarat....adoptie (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepsica spune:

Va raspund intrebarii cum am gasit copilujl.. nu, DPC-ul nu ne- prezentat decat o sigura data un copil, de 3 ani si 1/2 si nu ne-a paalcut.. pe Gabi l-am gasit singur, aveam pe cineva care lucra acolo la Sv si am fost si l-am vazut.. totul a mers apoi f repede pt ca era cu actele OK.. succes si cautati-va cunoscuti care sa va ajute, ca daca asteptati dupa DPC....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Vezi Pepsica ca ajungi la vorba mea? Asa am spus la toate fetele. Nu asteptati sa va gaseasca DPC copil ca va expira atestatul.
Chiar daca DPC spune ca va cauta copil, voi cautati in paralel.
Eu am mai spus si repet:daca stateam dupa DPC sa imi gaseasca copil, eram singura acum.
Asa ca, fetelor, cautati prin cunostinte , relatii, orice informatie e poate cu folos. Din aproape in aproape.
bafta multa viitoarelor mamici.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Fetelor va pup.

Cristina iti multumesc pt incurajari!.Va doresc sa scapati cit mai repede de tuse si mucisori .
Si va multumesc tuturor pt felicitari
Pepsica sint sigura ca te vei descurca pina la urma cu Gabriel.Dar cred ca el simte si nelinistea ta si poate de aceea a plins.O sa gasesti pina la urma calea spre inimioara lui,doar esti mama acum !rabdare!
Fetele care mai cauta bb sa stiti ca mie desi mi-a gasit d p c fetita,consider ca pe linga un dram de noroc a contat si lupta mea permanenta cu ei.Ca poate nu a-ti citit din urma dar eu am gasit-o...am pierdut-o...am regasit-o si tot asa pina cind am reusit.Si m-a ajutat(moral) f mult o fata de aici de pe forum,atunci cind credeam ca nu mai am nici o sansa.
Si altceva..intr-un moment de deznadejde cind credeam ca totul e pierdut am fost la alt d p c si am lasat o cerere.Nu cunosteam pe nimeni dar...am incercat.Si la nici o sapt au trimis la ilfov cerere pt dosarul meu..ca imi gasisera bb.Eu sunasem in fiecare zi la ei si m-au vazut insistenta si mi-au gasit..cu toate ca aveau si ei fam atestate la ei.Bineinteles ca nu mai era cazul(aflasem deja ca am sanse cu Patricia).
Deci insistati unde si cit puteti si nu va lasati doar pe mina d p c-ului de care apartineti.
Ma scuzati ca m-am intins dar ziua nu prea am timp si scot si eu pirleala acum.

SIMONA
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=/8ca8re2]POZE[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Fetelor revin si eu dupa o absenta mai lunga,am fost plecate in concediu apoi ne-am ocupat cu organizarea petrecerii de 1 an,iar acum vreau sa va multumesc pentru urari si sa va doresc si eu sanatate la puiutii vostri.
Florina a fost superba la petrecere,o printesa... a ras, a dansat ce mai a fost sufletul petrecerii.
Simona felicitari ptr.printesa ,este o frumusica si sa va aduca cele mai multe bucurii in viata.
Maine{adica azi }suntem chemati la tribunal ..sa ne tineti pumnii!!..am niste emotii de nu va inchipuiti!!!
Va pun si cateva poze noi cu printzesa de la petrecere.
Flory sa-ti traiasca flacaul Rares!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_dinu2003/album?.dir=/7cf0re2

Silvia si Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns why_not109 spune:

va multumesc pentru informatii,fetelor! am vorbit si eu prin tara,o sa trimit cereri...dar daca cineva din alt judet imi gaseste un copil, vor anunta DPC din judetul meu? Pentru ca cei de aici sunt foarte obtuzi,au aflat ca am cautat in alt judet si imediat m-au certat...
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

why not: pai trebuie oricum sa stie si dpc din judetul tau. pt ca impreuna cu asistenta voastra veti face vizitele (perioada de matching) si trebuie rapoarte. procesul de incuviintare va avea loc la tribunaulul de unde ii copilul, dar si dpc'ul din judetul vostru va fi citat ca parte la proces. deci nu scapati de ei. plus ca ei se vor ocupa de monitorizare dupa ce vine copilul acasa...

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns why_not109 spune:

am inteles...cererea catre alte DPC-uri are un format anume?
imi cer scuze ca sunt asa insistenta, dar vreau sa o rezolv pana imi expira atestatul (noiembrie)
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu are o forma speciala din cate stiu eu. Spui numele vostru, si ceri ca in baza atestatului nr....din data de...eliberat de dpc.... sa iti prezinte copii adoptabili.
Eu cam asa imi amintesc ca am facut.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

eu, inainte sa o gasesc pe fii'mea (adica sa ne gasim ) - chestie care s'a intamplat prin intermediul DPC'ului, ei au gasit'o si m'au sunat - am trimis o cerere in alt judet. pur si simplu "subsemnatii ..... cu domiciliul in ... posesori ai atestatului cu nr ... din... eliberat de DPC ..., rugam sa ne informati cu privire la situatia copiilor adoptabili / potential adoptabili din judetul dvs..." sau asa ceva, nu mai tin minte exact.
dar pe cand sa primesc raspuns, am primit telefon de la asistenta noastra ca exista o fetita...
ii interesant, ca in ziua in care am primit telefonul in care mi'au spus de fetita mea mai asteptam raspuns de la inca o sursa... asa a fost sa fie. asa a TREBUIT sa fie. ca pana atunci crede'ma ca toate au iesit pe dos. cu cat ma apropiam mai tare de o reusita, cu atata picau toate mai tare. pt ca a trebuit sa astept sa o intalnesc pe fiica mea :)
iara m'am lungit ca o zi de post...scuze !!!

alexa si mami

Mergi la inceput