M-am hotarat....adoptie (37)
Raspunsuri - Pagina 11
Alexa Ioana spune:
theo bun venit, si multa bafta. si multa, multa rabdare ! drumul nu'i usor deloc. si de multe ori o sa simti ca te impotmolesti. nu vreau sa te speriu, dar trebuie sa fii pregatita. dar sa ai incredere ca in final va fi totul ok, exact asa cum trebuie. deci merita efortul, fara discutie !
flori !!!!!!!!!! doamne ajuta !!!!!!!!! abia astept sa ne scrii !!!!! o gramada mare de pentru viteazul si voinicelul rares, si o alta gramada mare de pentru fratiorul lui !
va pupam cu mult drag pe toti !
alexa si mami
patri spune:
Draga Theo, ma bucur ca esti aici, acum 1 an eram in pielea ta, si nu stiam cum s-o apuc, si am dat printr-un noroc de acest site...pe mine m-a ajutat enorm...asa ca apeleaza cu incredere!
Pupici si astept sa vedem ca scrie Flory!!!Sanatate multa!!!
Briantis spune:
Andrei a fost astazi operat ,ca sa punem si al doilea out la locul lui, ca nu voia sa coboare unde ii e locul .Suntem maraiti rau ,pt ca ne e fomita si astazi nu avem voie decat apa plata si ceai fara zahar .Offffffffff ! Tare e greu cand ti-e operat puiutul !
Ps:Flory ,sunteti bine?Ati ajuns acasa?
Mama lui Andreiutzu
Alexa Ioana spune:
briantis, de la alexa pentru andreiutu, sa'i treaca supararea si sa se simta bine !!!
alexa si mami
irina_g spune:
Corina, sanatate multa puiului tau si un de la mine.
Las' ca trece. Pupa mami pe nasuc pe Andreiutu si trece.
Pupici tuturor mamicilor si bebicilor
Irina si Mihai
aissa spune:
Briantis l-ai si operat? Eu credeam (cand am vorbit noi) ca e o chestie ramasa asa...neterminata nu ca deja va pregateati de cutit! Pupam Andreiul marait sa ii treaca repede supararea!
Flory e acasa, aseara am vorbit cu ea si erau deja "repatriati" dar era cam obosita si o durea operatia ca facuse...fireste.... mai mult efort decat trebuia. Probabil cand o sa-si revina din socul de dubla mamica o sa intre sa ne scrie.
Cristina si Ale (30.09.2004)
irina_g spune:
Aissa, o si un pentru ca ne tii la curent cu ce se mai intimpla cu Flory si Rares. Un si lui Rozi (ca sa nu se supere).
Amindoua sunteti de milioane pentru ca ne povestiti ce mai fac mami si bebe.
Flory, abia asteptam sa treaca socul si sa ne povestesti cum e sa fii mamica a doi baieti nazdravani.
Irina si Mihai
irina_g spune:
Fetelor, o intrebare please.
Pentru cineva care a nascut in mai si doreste sa depuna dosarul pentru alocatie (acei celebri 240000 lei), unde trebuie depus?
Eu stiam ca trebuie la primarie insa se pare ca stiam gresit. Sau nu?
Va multumesc si va pe toate
Irina si Mihai
nectarus spune:
Ma bucur tare mult ptr tine Flori si ptr bb Rares ca a-ti ajuns acasica. Va doresc multa ,multa sanatate si sa iti poti creste copilasii fericita si iubita!!!! si eu sunt o mamica fericita a doi copii:baiat de 8ani si fetita de1 an.te pupam
Briantis spune:
Cris ,am terminat tratamentul hormonal si am fost la control miercuri .Atuci ne-au chemat la operatie ,pana atunci nu am stiut nici eu.
Andrei saracu vb numai de mancare .Mi-e o mila de el ...
A incercat toate stratagemele sa capete mancarita .Offfffffff....
Azi avem voie doar zeama de supa de zarzavat ,zeama de compot ,ceai cu miere.Offfff !
Mama lui Andreiutzu