Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Liana sunt trista-n sufletul meu ptr tine ptr aceste momente atat de grele ! Nu demult eu am trecut prin acest necaz , am vazut-o pe bunicuta mea stingandu-si ochisorii ei atat de blanzi ptr totdeauna , chiar daca i-am fost alaturi , moartea n-am putut s-o impiedic sa vina , din pacate ! Dar ce-am putut sa fac , mi-a permis sa ma impac cu gandul ca e mai bine ptr ea si cei din jur sa se duca , daca momentul a sosit ! Asa e viata , iar moartea face parte din ea ! Tu tine-o de mana si vorbeste-i , mangaie-i mainile si pup-o , povesteste-i amintirile frumoase pe care le-aveti impreuna ! Eu plangeam langa patul ei , mama a aprins o lumanare si ne-am ingenunchiat langa ea , rugandu-l pe D-zeu sa-i aline suferinta si sa se stinga usor pe nesimtite si fara suferinta , si asa a si fost . Numai ca dorul de ea si ultima imagine o am si acum in fata ochilor si trebuie sa pastrez vie lumina frumoaselor amintiri petrecute impreuna !
Pregateste-te iubita mea si D-zeu sa va fie mereu aproape in ceasurile grele ! Te cu drag si-ti doresc sa fii curajoasa !
Fetelor scuze daca am lungit-o cu tristetea , dar am simtit nevoia sa-i vorbesc Lianei in acest mod , de-a o consola in acest fel ! Asa e viata , trebuie acceptata asa cum se prezinta si cu bune si cu rele !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

frantzuzoaicooo ai pus degetul pe rana ca de fiecare data..iti mulumesc din tot sufletul..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana !
Ioana draga din cauza acestei tristeti si din respect ptr bunicuta Lianei , n-am indraznit ieri sa-ti raspund si incerc sa o fac acum , iarta-ma ptr intarziere !
Intr-adevar , sunt bucuroasa si eu din adancul fiintei mele , cand vad ca D-zeu isi arunca privirea asupra acelor fiinte care-si asteapta fara sa-si piarda rabdarea ca minunea sa se relizeze si sunt fericita ca visul lor s-a implinit , e o dovada vie , ca chiar si atunci cand speranta si curajul de-a inainta ne paraseste , dar nu ptr mult timp si viata surade si mai frumos , e ca si dupa o furtuna cu nori grei si apasatori , cand soarele iasa din nou , mangaindu-ne usor , spunandu-ne ca totul nu e pierdut ! Felicitari , ma bucur mult ptr Terbitza care a trecut prin atatea incercari grele si care totusi a reusit , eu ii doresc o sarcina usoara si f apreciata , dar si un bb sanatos care sa aduca-n sufletele parintilor , momente umplute de bucurii imense si de nedescris ! E sigur ca atunci cand asteptam acest moment atat de pretios , il apreciem intr-un fel diferit de cele la care se intampla fara probleme !
Numai bine iti doresc si tie si sa-i urmezi pasii cat de curand posibil si stiu ca acest moment nu va intarzia atat de mult s-apara ! Te cu drag
Fetelor va pe toate si astept sa veniti cu vesti bune , imi lipsiti enorm de mult toate si mi-e tare dor sa va vad Thea , Liliana , Bety , Indy , MOana , Rami ,Cata , Carmencita , Camy , Simo dar ma resemnez si incerc sa inteleg absenta voastra cu tot respectul ! Eu sunt mereu cu ochii pe voi si pandesc momentul fericit ! Numai bine si o duminica ca-n povesti va doresc la toate si cate o din suflet !

Mergi la inceput

GabiU e valabil si ptr tine , cele scrise mai sus si ptr toate cele pe care nu le-am pomenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

fetelor stiti cumva daca dr.Moisa mai are program si-n alte zile la cabinet in afara de marti? Sau macar daca vine pentru inseminari. Eu am facut 2 inseminari dar s-a nimerit sa le fac marti si sambata cand oricum are program.
liana30, cum stai cu programarea pentru laparo? Te-ai hotarat cu cine faci?
aileene
theea_m bafta la urmatoarea inseminare
kitty_nic eu merg martea urmatoare, bafta la echo
ioanatugs si eu am mers la biserica abia anul asta, desi sarcina am pierdut-o acum 3 ani. Cum am aflat de la fetele de pe aici ca trebuie sa aprinzi o lumanare am si fugit si vreau sa-ti zic ca acum parca sunt mai impacata cu situatia.
va pup pe toate

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata! O saptamana frumoasa va doresc tuturor!
Liana imi pare rau pentru bunica ta, stiu cat de dureros este sa pierzi pe cineva drag, fie ca imaginea ei din vremurile bune sa ramana mereu in sufletul tau!
Aileene si mie imi este dor sa vorbesc mai mult cu voi, din pacate am multa treaba, oricum sunt alaturi cu gandul si sufletul de fiecare bucurie si tristete a voastra.
Gabiu multumesc pentru urare. Iti doresc si tie sa reusesti cat mai repede si sa nu ajungi la FIV.
Stiti cumva cand are d-na dr. concediu? Vineri as vrea sa merg la eco si sa fac inseminare, dar daca este in concediu nu as mai deranja-o cu un telefon.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor
theea_m din pacate nu te pot ajuta, nu stiu cand are concediu, dar merg luni sau marti ( viitoare ) la ea si am s-o intreb, daca nu afli pana atunci. Din ce am citit pe aici in luna august cand toti de la Giulesti sunt in concediu, ea este la datorie, deci poti face IAS cu ea. In rest nu stiu.
te pup si o zi excelenta

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna, dragele mele!
Theo - maine merg la cabinet la ea, deci nu e in concediu, inca. Poti da telefon sa te programezi, pentru vineri, cred ca linistita.
Pusule - ai un gand bun de la mine! Dupa ce te linistesti, sa ne povestesti despre laparo.
Gabiu - eu sunt programata cu prietena mea, la 14.45, maine, la cabinet. Poate ne vedem acolo. Tu la ce ora esti?
Aileene - toate fetele vad ca te iubesc...mai sa fie! Sunt "geloasa".
Va pe toate-toate!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice cu bebelina sau bebelin la bord
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Teo, te pup dulce, mi-a fost tare dor de tine sper ca data viitoare sa ai foliculoi chiar pe stanga unde ai trompita valabila, iar daca faci si inseminare, sa fie cu succes!

Liana si ai grija de tine... Imi pare rau pentru bunicuta ta, dar ai incredere in Dumnezeu care le stie pe toate...

Bety, un pentru graviduta noastra fericita!

Frantuzoaica mea draga, iti zic si eu cu maare intarziere la multi ani si sa-ti traiasca sotiorul, sa te bucure in continuare inca multi, multi ani de acum incolo!

Eu mai am miercuri un examen (si asta e destul de greu, dar macar e ultimul) iar de vineri intru in audit, la firma. Deci, incepe "dansul"! Cu proiectul bebita, sunt ziua 11, luna asta nu fac monitorizare ca nu am timp, plus ca sunt si asa destul de stresata fara monitorizare. Deci, ne iubim "la liber"

Va pup pe toate, fara exceptie!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

bety, eu merg saptamana viitoare marti. Imi pare rau, mi-ar fi placut sa te intalnesc.

gabi

Mergi la inceput