Miresele anului 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
prisi spune:
quote:
Originally posted by BlueEyes
N-am mai intrat tare demult... dar stiu ca voi ma iertatzi... shi am intelegetzi... Mai am 3 zile pana voi fi Doamna...in adevaratul sens al cuvantului
Nici nu stiu...daca astept sa vina nunta....sau daca astept sa treaca... Is in faza in acre parca nu-mi mai convine nimica... Da' stiu eu ca trece asta... sau asha sper
Nu mai intru pana la nunta... ca mai avem multe de finisat... Asha ca... sa-mi tzinetzi pumnii....sa iasa...macar 80% din cat am visat. Sper sa fie timp frumos Va pupic
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes o sa ai cea mai frumoasa nunta , doar e unul dintre cele mai fericite si asteptate momente in viata, eu iti doresc Casa de Piatra si distractie maxima si te asteptam sa ne povestesti.
Marturiile unde le-ai facut, sunt f frumoase.
am pus si eu poze cu invitatiile, avem 2 ca nu ne-am putut hotara
pup la fete si o seara placuta si linistita
poze
ciciep spune:
am uitat sa va spun: pe preot il cheama NICARIE fetelor, ca Nectarie saracu' e cel ale carui moaste sunt in biserica...
Miresica de 1 al lui Cuptor;
Pregatiri de nunta
lid spune:
Buna Fetelor
Pai sa va spun si eu ce-am mai facut. am fost harnicuti harnicuti!
Am dat comanda de verighete la Cellini si vor fi gata intr-o luna au spus ei. Am dat comanda la invitatii si pana la sfarsitul saptamanii sunt gata. Si am comandat si cocardele si marturiile. Marturiile le-am luat foarte ieftin adica 11000 si sunt foarte frumoase. O sa fac poze si vi le arat. Pe Lipscani sunt identice cu 25000.
AAAAAAAAAA si era sa uit.....am luat costumul pt cununia civila din obor de la etaj. Foarte dragutz si ieftin 2800000. Dar noi ne-am bucurat ca nu-i venea lui scumpu nici un model. El e inalt si slab si toate stateau pe el ca pe gard!! Asta vine Super!!!! Zici ca-i facut pentru el.
La biserica unde facem noi nunta tocmai au pus schele pe afara si sunt cam suparata.....dar ma rog la doamne Doamne sa termine pana ma marit eu
http://www.alidaandadi.myevent.com
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
Carmen eu nu sunt din bucuresti ,ci din prahova. asa ca daca acolo erau 500.000 buchetul de trandafiri si crini inseamna ca e bine... sa stii ca m-as duce si pe aici sa vad asa de curiozitate cam cat e buchetul.
krelia , mersi si tie pt oferta ,esti o draguta.
Nunta noastra:19 august
draguta mea,....daca vezi ceva fain prin ploiesti spune-mi si mie...preturi...etc...si nunta mea va fi in ploiesti ...de fapt stii...eu o sa fiu acolo abia in sapt nuntii...asa ca...
pupiuuu
ramosss
maimu spune:
uuu..
poate vreti sa luati si o gustarica de seara - asa ca dau eu(de azi sunt mai batrana cu 1 an )
poate va e si sete
si poate veti si muzica pt zbantuiala
sau vreti sa ne cultivam?
asa ca ..........sa mancam sa bem si veselim
va pup
ooana spune:
Maimu...La Multi Ani!
Cicep...acu am observat ca avem nunta in aceasi zi...rochita pentru starea civila e superba...de unde ai cumparat-o?
BlueEyes...sa ai parte de o nunta ca in povesti!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
Rallu spune:
Iaca si eu pe aici, mai mult ca sa semnez condica, ca ceva palpabil pt. nunta nu pot sa spun ca am facut.
Azi am avut o zi plina de belele (de am zis ca am imbatranit cu un an in numai cateva ore) asa ca m-am intors de la cabinet la 22:30.
Is asa de obosita ca nu pot sa stau bine pe cele 2 picioare dar, culmea, nu pot sa ma lnistesc si sa dorm.
Offf...nunta ca nunta dar eu de abia astept luna de miere ca sa ma pot relaxa.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
voicu_bebi spune:
Buna dimineata fetele ! Eu abia m-am trezit de simt ca imi pica ochii pe tastatura asa ca ...,va invit si pe voi ....
Am vazut ca ieri am avut o sarbatorita,
maimu, iti urez ,sa fii cea mai fericita si sa ai parte numai de bucurii.
blueyes,sa ai o nunta ca in povesti si sa nu ai o nunta de 80% ci de 100% . Sa fii cea mai fericita alaturi de alesul inimii tale!
Alynutza,sa ne zici cum ai sarbatorit ziua . Ai facut deja plimbari cu masinuta? pupici si pt tine
Ramona,poate ai id pe mess si vb mai mult pe acolo ca vad ca tu intrii rar pe la mirese...inca nu stiu preturile,am fost prin martie asa si m-am cam ingrozit,acum sper sa fie mai ieftine..mai sigur ma duc prin iunie-iulie asa si iti zic atunci.
M&M spune:
Buna dimineata fetelor!!!!Se pare ca sunt prima la semnat condica.
Maimu ....LA MULTI ANI!!!!!sa ai parte numai de bucurii si realizari pe mai departe!!!
Lid felicitari pentru noile tale achizitii. Si noi tot la Cellini ne-a facut verighetele; la 2 saptamani jumate dupa ce am facut comanda ne-au sunat ca sunt gata, desi initial si noua ne-au zis ca vor fi gata peste o luna.
Fetelor o zi buna si spor la treburi si achizitii pentru nunta!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd
voicu_bebi spune:
cristina,ai cam fost a 3-a la semnat dar nu conteaza asta ci ca te-ai trezit asa de dimineata sa fii alaturi de noi toate miresicile...ce bine dispusa sunt azi...
lid,te felicit pt noile achizitii,pt costumul de civila si pt verighete ,sa le purtati sanatosi....