Miresele anului 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele frumoasele...eu plec cu iubi sa imi iau niste pantalonasi din in tare draguti... . asa krelia,chiar asa sa ne cinsteasca... ce mai e sarbatorita. inca o data,Alynutza LA MULTI ANI! SA FII CEA MAI FERICITA ASTAZI !FELICITARI PT CADOU ,PT MASINUTA! VA PUPACESC FETELE...

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Divine girl

quote:
Originally posted by Alinus25

Bafta la pregatiri va doresc si Casa de piatra proaspetelor miresici!
Divine girl m-am uitat pe pozele tale si ai o rochie absolut superba!!! Vei fi o miresica bestiala!!! Sunt sigura ca toate veti fi frumoase. M-am uitat si la pozele tale cu torturi si ce sa vezi... am vazut tortul meu de la nunta...m-au trecut asa niste fiori cand l-am vazut... ma bucur tare mult ca ti-a placut .

Succes in continuare va doresc

Saru-mana mult de aprecieri! Sa vedem numai cum ma incalt, ca de nu ... sa vezi ce "bestiala" voi fi in shoshoni Problema e ca si la civila am niste papainoage de pantofi ... deci daca nu trece buba ... 2 perechi de sandale ... Sa vezi ce se urca al meu pe lampa ca deja mi-am luat vreo 3 perechi numai de mireasa si voi purta doar una

Pregatiri

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

...iubita fugi la shooping de sandalute...ca nu ai sa poti umbla in pantofi...iti spune "Stan Patitu'" care anul trecut pe vremea asta a patit acelasi lucru si timp de o 2 luni nu a putut purta decat FlipFlops! Ti-as mai povesti din experienta dar nu cred ca e cazul....

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Alynutza

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by krelia

Si trebuie sa-ti mai spun si...

..pe langa cele pe care ti le-am spus deja!

quote:

Revin, ca musai trebuie sa dau de din doua motive: azi ne-a sosit in sfarsit comandata la inceputul lunii si al doilea... nu vi-l zic, ca-i secret

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

...si de la mine , Alinutza.
Fetelor,dar mult ati mai scris de azi de dimineata. Trebuie sa recuperez. Va felicit pe toate pentru noile achizitii si o zi buna !!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Kreliutz se poate sa nu

Gio, la noi se iau 2 lumanari daca vrei sa tina numai nashii sau 4 daca vrei sa tineti si voi. Daca aveti 2 perechi de nasi, atunci 4 lumanari obligatoriu, cate una/nash. Lumanarile le platesc tot nashii.

Fetele, de fructele/cocardele mele nu ziceti nimic?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Bun bun
arata-mi fructele ca io nu vaz nimk!

quote:

Kreliutz se poate sa nu

Gio, la noi se iau 2 lumanari daca vrei sa tina numai nashii sau 4 daca vrei sa tineti si voi. Daca aveti 2 perechi de nasi, atunci 4 lumanari obligatoriu, cate una/nash. Lumanarile le platesc tot nashii.

Fetele, de fructele/cocardele mele nu ziceti nimic?

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Saru -manaaaaa!!!!Pup si eu la fete, si intorc urarile inzecit!!!
O maslina nu dau, da o recuperez pe alde mama care are in plan sa faca un bors de oase de porc din ala moldovenesc get beget!!!!!Deci dau bors moldovinesc, da maini!!!!
Doritori ceva???

Divi, nu stiu daca suporti solutia asta, da' ca sa fii apta, ar cam trebui, cat stai pe acasa, sa bagi gheata cu cloramina (cloramina o procuri de la farmacie)la unghiuta/piciorus. Eu cand mi-am bagat cuiu' ruginit de 10 cm in talpa, am stat doua zile, zi si noapte cu gheata cu cloramina la picior...si m-am tratat...Eh....ale copilariei valuri....

Haidi pup iu dulci

quote:
Originally posted by krelia

Auzi madam..si ai tacut malc vienri!!
rushiniiicaaaaaa!!

hai sa traiesti si sa te veselesti!!!

(o maslina..ceva..nu dai si tu? ca mancai covrigi toata ziulica )
quote:
Originally posted by Rexanne

A! Si altceva...Fusei sarbatorita duminica din cauze de nume/sfinti si barbat-meu imi facu cadeau un set de bijuuri de mireasa!!!Frumoase foc!
In rest, vazui neste pantofi interesanti de mireasa la Leonardo (ca vroiam sa profit si eu de oferta lor)din pele, da' cica nu fabricau 35...Asta e discriminare!!!
Hai va pup in incoerenta mea, ca mor de cald....

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Fetelor va urez si eu LA MULTI ANI! Rexanne, doresc eu niste bors din ala ca-mi ploua deja in gura!
Alynutza, arunca un suculetz spre noi, ca-l prindem, suntem experte!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

N-am mai intrat tare demult... dar stiu ca voi ma iertatzi... shi am intelegetzi... Mai am 3 zile pana voi fi Doamna...in adevaratul sens al cuvantului
Nici nu stiu...daca astept sa vina nunta....sau daca astept sa treaca... Is in faza in acre parca nu-mi mai convine nimica... Da' stiu eu ca trece asta... sau asha sper

Nu mai intru pana la nunta... ca mai avem multe de finisat... Asha ca... sa-mi tzinetzi pumnii....sa iasa...macar 80% din cat am visat. Sper sa fie timp frumos Va pupic

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Blueeyes, sa ai o nunta nu in proportie de 80% ci de 100% asa cum ai visat si asa cum ai pregatit, si sa te bucuri in noaptea aia, ca ai muncit de-un an pentru ea!Casa de piatra si tot ce va doriti voi!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Salutari!
ginutza, dya, sunnyday si care mai sunteti la Radu-Voda, m-ati speriat de tot!!! Si asa am eu nervii intinsi la maxim, emotzii cu biserica imi lipseau mie...uff...azi n-am timp sa ajung dar maine ma infiintez acolo cu invitatia dupa mine sa ii arat omului ca nu bat campii si o trimit si pe soacra-mea vineri, ca si asa voia sa se duca la slujba acolo...dar intre timp fiti bune va rog si dati-mi si mie numarul de telefon al parintelui pliiiiz...eu sunt prima dintre voi care face acolo...si deja sunt incoerenta...
LA MULTI ANI si Elenelor care s-au sarbatorit sambata, sa fiti frumoase, sanatoase si fericite!!!

Miresica de 1 al lui Cuptor;
Pregatiri de nunta

Mergi la inceput