ajutor! am spalat...masina de spalat
al meu consort foarte harnicutz a mesterit aseara ceva pe la tzevi si nu a mai pus furtunul de evacuare la loc ci pe masina de spalat. eu, la fel de harnicutza, azi de dimineata am dat drumul masinii..rezultatul: a curs o gramada de apa pe ea si ii clipocesc toate butoanele
no, acu ce fac? am scos-o din priza dar are inauntru rufele (cu apa cu tot).
in cat timp se usca inauntru?
---------------------------------------
common sense is not really so common
Raspunsuri
chatonel spune:
sterge toata apa si apoi da cu foehnu pe la botoane. Nu-i bai ca e plina, termini tu de spalat miine.
Toulouse, la ville rose
georgi75 spune:
Poti pune furtunul jos (sa aiba apa cadere) si curge apa din ea.Scoti hainele, si pe urma o lasi deschisa sa se usuce bine bine(poate chiar cateva zile)
Edit: bineinteles masina sa fie oprita si scoasa din priza
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
ancamironiuc spune:
Usuca la ea cat poti, in locul tau as usca cu un ventilator sau orice altceva, cat mai repede. Eu numai din cauza umiditatii era sa arunc o masina de 4 luni de zile!!!! Mai ca nu m-a mancat omul de la service! A fost dragut ca s-a rastit la mine si mi-a zis ca aia nu e masina de spalat pentru o baie de 5mp! Eu era sa il musc de nervi si pana la urma a fost dragut... i-a schimbat 4 piese care faceau cat toata masina...!!!
ANCA si EMA EMANUEL
dante01 spune:
vezi ca mai era cineva pe aici care povestea ca a scapat camera foto digitala in niscai corba de miel...
mare parte din regulile si ideeile date acolo sunt valabile...
dar orice altceva ai face, nu o mai baga in priza...macar cateva zile, si eventual scoate-o undeva unde e un pic de curet, pe un hol sau balcon...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
unboticutz spune:
multumesc pt raspunsuri; am sters-o si am uscat-o cat am putut si pana la urma am bagat-o in priza (inainte sa vaz ce-a scris dante ). din fericire a mers brici . cred ca n-a intrat prea multa apa inauntru si zapuseala din aer a uscat-o rapid.
---------------------------------------
common sense is not really so common
joxy spune:
Ai grija deoarece detergentul este "bazic", a.i. iti va ataca in timp contactele. Ar trebui totusi desfacuta si curatata putin.
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!