al meu consort foarte harnicutz a mesterit aseara ceva pe la tzevi si nu a mai pus furtunul de evacuare la loc ci pe masina de spalat. eu, la fel de harnicutza, azi de dimineata am dat drumul masinii..rezultatul: a curs o gramada de apa pe ea si ii clipocesc toate butoanele
no, acu ce fac? am scos-o din priza dar are inauntru rufele (cu apa cu tot).
in cat timp se usca inauntru?
---------------------------------------
common sense is not really so common
sterge toata apa si apoi da cu foehnu pe la botoane. Nu-i bai ca e plina, termini tu de spalat miine.
Toulouse, la ville rose
Poti pune furtunul jos (sa aiba apa cadere) si curge apa din ea.Scoti hainele, si pe urma o lasi deschisa sa se usuce bine bine(poate chiar cateva zile)
Edit: bineinteles masina sa fie oprita si scoasa din priza
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Usuca la ea cat poti, in locul tau as usca cu un ventilator sau orice altceva, cat mai repede. Eu numai din cauza umiditatii era sa arunc o masina de 4 luni de zile!!!! Mai ca nu m-a mancat omul de la service! A fost dragut ca s-a rastit la mine si mi-a zis ca aia nu e masina de spalat pentru o baie de 5mp! Eu era sa il musc de nervi si pana la urma a fost dragut... i-a schimbat 4 piese care faceau cat toata masina...!!!
ANCA si EMA EMANUEL
vezi ca mai era cineva pe aici care povestea ca a scapat camera foto digitala in niscai corba de miel...
mare parte din regulile si ideeile date acolo sunt valabile...
dar orice altceva ai face, nu o mai baga in priza...macar cateva zile, si eventual scoate-o undeva unde e un pic de curet, pe un hol sau balcon...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
multumesc pt raspunsuri; am sters-o si am uscat-o cat am putut si pana la urma am bagat-o in priza (inainte sa vaz ce-a scris dante ). din fericire a mers brici . cred ca n-a intrat prea multa apa inauntru si zapuseala din aer a uscat-o rapid.
---------------------------------------
common sense is not really so common
Ai grija deoarece detergentul este "bazic", a.i. iti va ataca in timp contactele. Ar trebui totusi desfacuta si curatata putin.
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!