Salaj - Zalauance poftiti aici ( p.14 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

sara buna

eu bag de zor la cd ca sa pot trece intr-o zi doua la lucrare ... nu stiu exact cand e sustinerea din 15 in 21 iunie se fac inscrierile si apoi banuiesc ca la cateva zile e sustinerea ... dar trebuie sa termin lucrarea mai repede sa pot merge cu ea la profa, n-am vorbit de 2 ani cu ea si nu pot merge cu mana goala si pe ultima suta de metri ...

claudia condoleante

mai fetelor v-as mai scrie, dar pana una alta va dau de vizualizat pozele din gradi botanica de la cluj (cele fara noi, dar promit ca vin curand si alea)

deci gradina botanica cluj

vin maine in ceva vreme
si noapte buna

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza zalauancelor !!!

La noi totul e OK , noapte linistita fara treziri .
Noi am iesit ieri de la pra 17 la 21.30 in parc la leagane . Lui Paula ii place tare mult acolo si mie la fel , trebuie sa recunosc . E atata liniste si verdeata . Paula sta in nisip , se plimba pe iarba , plimba caruciorul pe langa groapa de nisip . Eu mai pot sa pun pe o banca din cand in cand , sa imi mai odihnesc piciorusele . Asa ca noi de acum incolo ne vom face veacul in parcul mare ... va asteptam si pe voi acolo , macar sa incercati sa vedeti daca le place pustiilor sau nu .

Sa vedeti ce ofticata am fost ieri cand am aflat ce de bani imi cerea nenea pe manopera , ca sa-mi zideasca balconul ... ia ghiciti voi cati bani ii trebuiaiu acelui nene ??? Vreo 350 lei noi ... dar i-am spus ca numa' multam ' ca de banii astia lucra sotzu' ... deci , prin urmare suntem in cautare de zidar ....

Va pupi , ma apuc de treaba ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Neata buna forumiste!!!

ADRIANA-stai sa vezi de acum in colo cite cheltuieli neprevazute o sa mai ai cu balconul...La noi a venit si a facut o estimare a materialelor necesare, le-am cumparat, si pina a terminat lucrarea cred ca am cumparat inca pe atitea ...Nu stiu ce naiba a facut cu ele...numa'de nu le-a vindut...Ca era vecinul din fatza, si am avut incredere in el Curaj!!!
ELUTZA-spor la lucru! Esti motivata...
RESTUL FETELOR??? Unde sunteti, eram pe pagina3...

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Bianca,Elutza,Claudia si Elvira lipsa la apel !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

buna diminata fetele...imi cer scuze ca aterizez si eu ca musca in lapte...dar am o mare rugaminte...daca aveti cateva secunde...pe www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pagina 11 este BOXI2 o fetita boxer de 11 luni care va roaga sa o ajutati sa devina vedeta...cum? daca o votati ZILNIC luna mai ...este gratuit si va ia doar cateva secunde...ea este mica si cuminte, dar dulaii cei mari vor sa o ia inainte...promite ca face cinste...cu laptic..ca altceva nu consuma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna fetelor,sunt prezenta si eu la apel.
Eu nu pot sa stau foarte mult la calculator ca este "cumnatica" la mine asa ca lipsesc motivat de la apeluri.Noi am fost ieri afara,dar in fata blocului si nu am stat foarte mult.Azi am fost putin la plimbare ,dar Rebeca nu vrea decat in brate asa ca nu prea ne putem deplasa.
Adriana si noi ne-am propus sa mergem azi in parc,sper sa vina colegul de la munca la ora 6 .
la toate si mai vin.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

VOTAT - NR. 120

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

MULTUMESC MUUULT dE TOT...este ca sunt draguta? se poate vota zilnic...dau laptic...ca jucarii nu am prea multe...ca am si io o alocatie miiiica...ca mamica ie bugetara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!!

sunt aici.va citesc , dar nu prea am chef de butonat.noi suntem OK.venim si noi in parc.la tata gasca.

am votat 130!

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Fetelor stiti ca in acest week-end sunt Zilele orasului Jibou ???
Coincid cu zilele SM !!!
Cum ne hotaram unde sa ne ducem in acest week-end ???
Voi unde veti merge , la Jibou sau la SM?

albumele noastre

Mergi la inceput