Salaj - Zalauance poftiti aici ( p.14 )
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
diplodocus spune:
Acum am terminat baitza, masajul, papica, si adormitul( noroc ca inca nu trebuie sa citesc povesti, ca cine stie cind terminam...)
BIANCA-noo, ai gasit ceva interesant la SM, sau doar ai admirat frumusetile patriei? Te-ai intilnit cu Mihaela?
MIHAELA-sa inteleg ca va tot distrati cu jocurile fetelor, de nuai timp sa vii pe Forum..
ELUTZA- ai mult de recuperat cu povestile...
ADRIANA-ati mai iesit azi dupa ploaie?
CLAUDIA, ELVIRA, cum sunteti?
De la mine, NOAPTE BUNA SI SOMN USOR! pentru mamici si bebici
IOANA si Luca-Mihnea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
bianca...pai se poate mai, vii pna in SM si nu dai un tf! tztztz...las' ca te prind eu si te bat! Chiar si o jumate de ora si tot imi faceam timp sa ne vedem.
elutza, bine ati revenit, te asteptam cu povesti!
adriana, bravo pentru reusita cu hartia la buc. Ai sa vezi ca trebuie sa primesti cum scrie in lege!
ioana, la noi ritualul se intinde cu spalat, gigiulit, uneori citit o poveste, terminat reclamele la tv si apoi imbracat in pijama si mers in pat. Asta doar cu promisiunea ca merg sa ma intind langa ea. Noroc ca inca o pot prosti pe silvia ca merg sa strang prin camera si bucatarie, apoi merg langa ea...iar ea adoarme.
paula, nunta frumoasa si casa de piatra! Iar apoi distractie placuta!
Somn usor...
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Bimilit spune:
salutare gasca!!!!!!!!
mihaela am fost pe fuga si cu matei dupa noi.mama ce dor mi-a fost de Satu Mare.sincer am stors o lacrima.doamne da ce mult s-a schimbat , au aparut multe magazine, dar tot oras curat a ramas .am fost la INTEREX ( e gen selgros/metro),ca sa-mi spal ochii.se mira domnul care ne-a dus ca mi-am luat carucior si nu cos( da io m-am dus croita pe cumparaturi nu pe plimbare).as fi vrut sa intru prin magazine , dar erau inchise.poate venim de zilele orasului.sa vaz cum lucreaza colegu in weec.
elutza te asteptam cu povesti si poze.
ioana raportul se seara se da in functie de timp.
claudia esti chiulangioaca sefa.unde esti?
adriana cum sunt fetele.ce ati facut azi? nu ai vb cu corina? oare i-a pus viza?
elvira!!!!!!!!!!!!!
va tzuc si mai vin.......
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
for2nity spune:
Buna dimineata fetelor,
Hai sa vedeti ce frumos rasare soarele
Sa aveti o zi minunata!
pupici
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
dianaiulie2009 spune:
' neatza fetelor !!!!!
La noi in casa a inceput santierul . ieri dupa-masa a fost tatal meu si impreuna cu colegu' au inceput sa strice vechiul balcon , adica sa sparga sticla . Azi termina , iar de maine vine nenea sa ne zideasca , apoi vom lua masurile exacte si vom da comanda la geamuri termopan .
Am iesit cu fetele la troita si , bineinteles , Paula a luat in rand toate baltile ... a inceput sa dea cu palma peste fata copiilor , nu stiu ce o fi apucat-o , ca de-a dreptul mi rusine de comportamentul ei ... sper sa-si revina cat mai rapid ...
Noapte linistita , fara treziri ...
Vreau sa va intreb ceva , nu stiti unde este anticariat in Zalau sau unde as putea sa duc niste carti , am cateva cutii pline cu tot felul de carti si habar nu am ce sa fac cu ele , le tin de vreo 10 ani in cutii prin camara ... daca stiti ceva , scrie-ti ...
Acum va pupi , ma apuc de treaba ,dar sper sa reusesc sa mai intru ...
albumele noastre
elutaf spune:
buna dimineata
incerc sa va povestesc scurt cum a fost pe la cluj urmand ca pana deseara sa reusesc sa pun si pozele ...
am ramas la plecarea la gradi botanica ... ce sa va zic, eu o sa o compar cu cea din jibou si apoi o sa vedeti si voi in poze ... parcul e mult mai mare si foarte fain ... dar ca flori scoase afara si sere tot cea din jibou imi place ... n-am vazut-o chiar toata, deoarece la un moment dat mihaita s-a plictisit, era obosit ... asa ca am mers acasa
am uitat sa va spun ca pe drum spre gradina ne-a prins o torentiala si ne-am adapostit sub umbrela unui fast food, mihaita dormea asa de bine ...
duminica am fost in vizite ... mai intai m-am intalnit cu doua prietene si cu bb-ii lor (un baietel de 1 an si 3 luni si o fetita de 9 luni) ... apoi am plecat la nasi ... vreau sa va spun ca am facut jumate de cluj pe jos cu caruciorul ... asa ca la intoarcere puiul iar a cazut frant ...
s-ar putea ca in perioada care vine sa fiu mai putin activa deoarece trebuie sa-mi pregasesc in doua saptamani o lucrare de disertatie ca sa-mi termin masteratul pe care l-am inceput cu cativa ani in urma ... daca nu o fac acum de la anul ma vor mai pune sa fac un an de scoala si sa dau diferente asa ca intr-un fel ma obliga ... dar in tot raul si-un bine ...daca nu ma voi descurca cu mihaita voi merge la mama la tara sa scriu ca sa poata avea ea grija de el si mai vin
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
dianaiulie2009 spune:
Elutza spor la treaba ... te intelegem si iertam lipsurile tale de pe forum ...
Mult succes !!!
albumele noastre
diplodocus spune:
'neata buna forumiste!
ELUTZA-spor la scris! Cind e sustinerea?
ADRIANA-o sa fie o distractie la voi cu shantierul asta...Sper sa terminati repede si sa iasa cum va doriti...Spor!
Eu nu mai stiu daca este anticariat in Zalau...Inca d p vremea cind eram studenta, am dus niste carti la Oradea , ca acolo gasisem anticariat...
BIANCA-deci ai devalizat si un magazin in SM...Ti-a ajuns caruciorul macar?Sau l-ai trimis pe nenea care se mirase sa-ti mai aduca unul?
ELVIRA-esti matinala azi...Da' chiar ca e o idee buna cu rasaritul...N-am mai prins d nu stiu cind...
MIHAELA-sa sti ca eu abia astept perioada in care sa comunic clar cu Luca-Mihnea...Primele 3 luni mie mi-au placut cel mai putin..Stiu ca o sa ma inebuneasca, dar acum cred ca o sa fie cool sa-i raspund la toate "de ce-"urile lui...
CLAUDIA-pe unde umbli?
IOANA si Luca-Mihnea
dianaiulie2009 spune:
Bianca si Claudia aveti cate o bulina neagra ... lipsa la apelul de dimi ...
albumele noastre
claudiasabou spune:
Buna fetelor,ce active ati fost zilele astea.
Eu am fost la tara,a murit bunica lui colegul ,si ieri a fost inmormantarea ,asa ca sper sa-mi motivati absentele.
Rebeca a stat zilele astea mai mult cu mama si cu sora-mea .Acum
e un pic bolnaviara,e asa de scumpa cum vorbeste cu vocea ragusita.
La tara nu a plouat deloc zilele astea ,m-am mirat cand am citit ca aici a plouat in fiecare zi.
Adiana sunt superbe pozele. la toate si revin mai tarziu ca Rebeca vrea sa doarma .
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca