Salaj - Zalauance poftiti aici ( p.14 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

fetelor atata de bine am dormiittttt .... pana acu ' ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Hello ... pe unde umblati ???

albumele noastre

Mergi la inceput

Va doresc noapte buna !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare forumiste!!!!!!

m-am uitat la Eurovision.sunt dezamagita de castigatori.dar , ata ete.

ioana vaz ca nu ai dat raportul de sear.pe unde esti?

adriana am trecut prin zona , dar nu te-am vazut.pe unde ai umblat?

va tzuc si mai vin......

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

is uituca!!!

adriana , felicitari pt condicutza.auzi da mai am o rugaminte, treci acolo cap12 si 13.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bimilit

adriana , felicitari pt condicutza.auzi da mai am o rugaminte, treci acolo cap12 si 13.

Bianca - rezolvat tema de casa !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Sunt foarte linistita pentru ca Paula a inceput sa-si revina la normal cu . Azinoapte a dormit , din nou , toata noaptea fara nici o trezire . Eu am tras " pe dreapta " vreo 3 ore ieri dupamasa , iar aseara de la ora 23 iarasi am ... parca incep sa-mi revin si eu din oboseala .

Bianca daca am dormit asa de bine , colegu' a luat fetele si a iesit cu ele , dar au stat la troita . Poate ne vedem azi dupa-masa , daca ne lasa vremea asta ...

Ioana ce faceti ??? Nu ati dat raportul de seara , sper ca totul e in regula la voi ...

Elutza cum fu draga la GB din Cluj ??? Asteptam pozicile , am fost harnicutza si le-am pus si eu pe ale noastre de la GB din Jibou , ai vazut ?

Mihaela asteptam raportul , ce ati primit frumos ??? Fetele au fost incantate ? Pacat ca nu ati stat mai mult in Zalau , poate puneam si de-o intalneala , ca mie, cel putin imi lipseste un pic de recreere ...

Elvira , Paula , Sandana ce faketi fetelor ??? Hai , pe Paula o intelegem ca este ocupata cu nunta , dar sa sti ca nu iertam , mai ai maxim 1 luna si apoi tre sa dai zilnic raportul , nu scapi tu asa usor ... Iar Elvira cu Sandana bag sama ca sunt ocupate cu sau cu sau cu ... hai ziceti voi ce treaba aveti de nu intrati la raport , daca nu intelegem noi ce vrem ...

Mai vin ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Am uitattt ... facui aseara pe la 9 o prajiturica cu mere scufundate , iar azi de dimineatza am dat yama in ea si am papat cam juma de tava , sa vedeti voi cum voi deveni silueta ... da e bunaaaaaa , de te lingi pe dejte ... va astept la o feliutza pe toate ...

albumele noastre

Mergi la inceput

fetele daca stiti unde gasesc cartile in format electronic ... please un link , am tot cautat si nu reusesc sa gasesc unde anume sunt postate , cu toate ca o data le-am gasit ... mersic... astept ...

albumele noastre

Mergi la inceput

slab la capitolul raportul de dimineatza in zalau ...

ioana m-am prins de figura ... acum incerc sa le copy ... mersi ..

albumele noastre

Mergi la inceput