ce mai este de facut?
Raspunsuri - Pagina 2

criss spune:
Nadia,
Nu stiu cum ai inteles. Eu am spus doar ca daca ea simte ca nu mai pot sa traiasca impreuna, trebuie sa se desparta.
Nu ma refer la partea materiala, acolo e treaba lor .
SI daca apartamentul este doar al lui dinaintea casatoriei este o treaba, daca este dobandit in timpul casatoriei, este alta treaba . In astea nu ma bag.
Eu doar ma refeream ca el nu vrea sa ii dea divortul..e inutil sa fortezi pe cineva care nu tine la tine sa traiasca alaturi de tine.
Criss

oanabandol spune:
multumesc mult fetelor pt raspunsuri.diseara va citi si el si poate va reusi sa-si linisteasca sufletul si sa ia hotararea cea mai potrivita.il doare tare, plange si se intreaba cu ce a gresit sa i se intample asta.nu zic, a avut si el in trecit scapari, s-a mai imbatat la cate un chef,iesea scandalm mai iesea cu baietii la un remi(chestie cu care ea ii scoate ochii acum)....dar asta a fost demult.s-a lasat in totalitate de baut si e mai ceva ca o femeie in casa.el face de toate.partea urata este ca si fetele au simtit ce se petrece,cea mare i-a spus alaltaieri ca ei nu-i place mama asta noua....ea o vrea pe cea veche, cea care era inainte.ea a cunoscut pe cineva din america pe net, viseaza sa plece in america.e cumplit cand ajunge copilul sa-i spuna tatalui:"tati, am intrebat-o pe mami daca are pe altcineva si mi-a spus ca nu.asa ca stai linistit tati!"
e cumplit de dureros!!!!!!!
va rog daca mai credeti ca se mai poate, spune, face ceva....nu ezitati!!!
macar sa afle si el parerea unor persoane obiective.
pupici,
oana

Ramona J spune:
E pierduta casnicia lor. Nu de acum...
Eu nu stiu cum o mama a doi copii gaseste timp de aventuri.
Sa nu se mai agate de ea ca nu merita. Vad si fetele ce se intimpla, nu e bine mai ales pentru ele.
Cu cit termina mai repede cu atit mai bine. Succes si mult curaj, sa nu plinga ca nu merita.
The best thing you can do for your children is to love your wife.

Nadia1976 spune:
Criss, draga, nici eu nu ma refeream la partea materiala; stii de ce? Ptr. ca personal, nu ma intereseaza aceasta parte a unei relatii; nici a mea nici a altora. Doar ca nu mi s-a parut potrivit ce ai spus tu. Poate ca tu ai vrut sa spui ceva si eu am inteles cu totul altceva; daca e asa, scuze!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!

Mik spune:
Oana, eu cred sincer ca e o femeie neserioasa si cu care nu se poate construi mare lucru.
Intrebare : macar e pe picioarele ei, independenta financiar ?
Nici intr-un caz sa nu accepte sa locuiasca impreuna dupa divort, caci bietul barbat isi va pierde mintile.
Mik.

roxana1974 spune:
hmm, sarmanul....mai, ce naiba se intampla cu oamenii? asta si topicul lenei... mi-e rau...
eu cred c-o poate castiga inapoi, dar cu rabdare si nu cu umilinta...in fond, au 2 fetite impreuna, trebuie sa se straduiasca...

Ramona J spune:
A avut-o pentru o clipa, ca la scurt timp dupa nunta au luat-o altii in primire. Scuze pentru rautate, dar asa se pare ca s-a intimplat. Deci noua ani nici n-a prea fost a lui.

sileriki spune:
Imi pare rau dar nu are altceva de facut decat sa o lase sa plece sa ii interzica sa mai vina in casa lor si sa o tina departe si de fete asta asa ca o pedeapsa sa vada cum e singura libera cum vrea ea , isi va reveni dupa ceva vreme acum e prinsa in vraja tradatoriei , multi mai trec prin asa ceva
Multa rabdare si toate cele bune
evi , Eric 14.06.2000

oanabandol spune:
multumesc fetelor pt raspunsuri,
rabdare nu stiu cat mai are.el tot incearca, tot spera dar are parte de respingere totalaeste gata sa uite tot, sa ierte, numai sa fie din nou impreuna.eu oricum nu reusesc sa mai inteleg nimic din comportamentul ei....acum vb despre casa noastra, acum vb ca ea a luat o decizie si nu mai da inapoi.ei isi fac acum curatenie in apartament, dar ea nu pune mana pe minic...nu are chef, nu are tragere de inima, spune ca s-a saturat de praf, de mizerie si de tot.dar vb cu entuziasm, de exmplu,despre cum va arata casa lor.
ea pina acum un an si jumatate nu a lucrat, a terminat facultatea care o intrerupsese din cauza celei de-a doua fete.acum are un salariu relativ bunicel, dar oricum nu ar face fata cheltuielilor de chirie, intretinere, mancare si tinut 2 fete in gradinita si scoala.
chiar nu stiu....
pupici,
oana

Ramona J spune:
Pai sa ramina fetele la el. Ca ea tot n-are timp de ele.