motivatie

motivatie | Autor: iris79

Link direct la acest mesaj

Dragele mele ( daca imi permiteti sa va spun asa) am cateva kg in plus ( 2-3) care arata cam inestetic in ulele locuri ( abdomen, fund)si as dori sa ma inscriu la o sala de fitness dar imi lipseste cu desavarsire motivatia. Stiu ca ar trebui sa o fac pt mine si apoi pt sotul meu, dar nu am chef. Cum sa ma motivez? Nici vedetele nu ma mai impresioneaza.
Pupici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

pai daca tu te simti bine asa cum esti, este OK, nici nu trebuie sa slabesti, am inteles ca nu esti grasa ci doar ca nu esti slaba.
pai nici nu trebuie sa fii slaba aschie cum este moda, cat mai scheletica, trebuie sa fii sanatoasa , frumoasa si sa te simti tu bine.
si sincer vb , trecand peste moda snur fara tzatze fara cur, orice barbat are ochi pt femeile asa mai "coapte" si nu uscate ca prunele de iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by mazzel

pai daca tu te simti bine asa cum esti, este OK, nici nu trebuie sa slabesti, am inteles ca nu esti grasa ci doar ca nu esti slaba.
pai nici nu trebuie sa fii slaba aschie cum este moda, cat mai scheletica, trebuie sa fii sanatoasa , frumoasa si sa te simti tu bine.
si sincer vb , trecand peste moda snur fara tzatze fara cur, orice barbat are ochi pt femeile asa mai "coapte" si nu uscate ca prunele de iarna.

Aha, deci io tre sa am mare grija la dolofane, sa-ntzeleg

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

nu tu esti frumoasa hai nu interpreta

dar sunt si unele frumoase care vor cu tot dinadinsul sa fie CAT mai slabe, am si eu cateva prietene asa, fereasca sfantul, trase, albe, scheletice, inspira mila.

nu zice nimeni sa fii grasa, trebuie sa te simti tu bine ca femeie in pielea ta si sa fii sanatoasa.
acu adevarul e ca nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar moda actuala cere sa fii cat mai slaba, adica picioare subtiri, solduri subtiri masculine, umeri lati energici, moda impusa de marii creatori de mode care viseaza la barbati travestiti, pai femeile in general(cu exceptii normal) nu au constitutia asta...mai au pulpe rotunde, un cur, o tzatza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
nu zice nimeni sa fii grasa, trebuie sa te simti tu bine ca femeie in pielea ta si sa fii sanatoasa.

dak te simti bine in pielea ta, n-ai de ce sa slabesti....
cind o incepe sa te stringa o sa fie o problema!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

barbatilor le plac femeile plinutze!!!asta mi-o repeta acu vreo patru ani barbatu-meu de ajunsesem "dop"(1,62 cu 58 de kg)
dar am ajuns la concluzia ca nu conteaza ce vor ei ci cum te simti tu mai bine,ce si cum poti imbraca fara complexe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris79 spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri, fetelor. Nici eu nu sunt adepta femeii snur, dar nu imi plac sunculitele de pe abdomen si nici celulita de pe fund si picioare. Poate ar trebui sa ma gandesc la un concediu la mare. Asta ar trebui sa ma motiveze oarecum.Nu sunt grasa ( sper eu); am 1.71m si oscilez intre 56-58Kg. Dar vreau sa scap de sunculite.
Va pup pe toate. Poate de luna viitoare imi iau sotul si mergem impreuna la sala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Draga Iris,

Dimensiunile tale par a fi super OK...
Te-ar invidia orice femeie mai "plina"...

Tu nu trebuie sa slabesti, trebuie doar sa ai forme armonioase, un corp ferm si sa fii impacata cu tine.

Sportul practicat cu moderatie cu siguranta te-ar ajuta! Dar sa nu fie moft...azi da, maine ba...

Bafta multa...nu stiu cata motivatie doresti...poate doar vointa!

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

da de mine ce zici la 1.60 si 60kg si nu ma mai plang ...ca mai am si mijloc cat de cat si sunt destul de proportionala si uniforma!

M-am obisnuit cu mine asa si din cauza faptului ca am oase cam mari si cand eram si eu mai slabuta aratau naspa!

Asa ca e vb de fapt despre cum iti sta mai bine si de cum te simti tu in pielea ta!

Oana

Mergi la inceput