Mamici din Arad...???(48)
Raspunsuri - Pagina 13

maggda spune:
burtici si neburtici.
pupici la toate
Magda si
Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965

Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina33
a.... si daca nu face Dragos intre timp varicela.E posibil sa nu se fi molipsit ca e a 3 saptamina?
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
daca in 2 saptamani nu a facut nu mai e posibil...sau mai stii?

TU ai inceput serviciul?? cred ca te-am intrebat dar am memorie scurta

Magda, ce scurta esti azi...uite si de la mine

pufymic spune:
Moamaaaaaaaaaaaaa!Da' ce mult ati scris fetelor!
Chiar asa : ce-i cu voi de n-aveti chef de povesti?Sau n-aveti timp?
Eu numai ce l-am culcat pe Alesio, si cand am iesit din camera a inceput sa strige(de am crezut ca nu aud bine): ianaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mamaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ianaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mamaaaaaaaaaaaaaaa!E prima data cand imi zice pe nume
!
Si de vreo 2 zile canta prin casa de ma imbata de cap: "pitigaia-gaia/ manca upu aia/ aia a u pat/ ap, ap, ap, ap, ap"(Pitigaia-gaia, manca lupul oaia, oaia de sub pat, hap, hap, ")
E mortal!
Pupici!
Ioana(24+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Melania 14 spune:
Ioana te cred si eu ca e mortal Alesio ....Noi pe aia cu piti-gagi-gaia nu o stim , numai cantecelele de pe cutiutele muzicale
, adica le stie mama si zana zice maaa..maaa... adica mai , sa mai cant
.
Alina si Flavia , cum merge Aloe?
Claudia am apucat si eu sa ma uit putin la poze si intr-adevar te caut si eu
Maggda .
Fetelor si eu zic sa amanam, oricum vremea e nasoala saptamana asta si mai avem timp si alta data.
Astazi am mancat dovlecel umplut , a mancat si zana deci chiar ca a fost bun
.
Pt ca nu am fost afara astazi Melania devasteaza patul, in sensul ca nu adoarme .Merg sa vad ce face.
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze

Melania 14 spune:
Finalmente , a adormit !
dupa aproape trei sferturi de ora
Claudia am vazut eu bine ? era o gravida cu parul lung si bruneta? te-am "ginit" si pe tine si ti-am vazut si accesoriile
Haaaaaaaaaaaaaaaallllllllloooooooooooooooo !!!!! ma aude cineva?
poze

pufymic spune:
Aci-s Nico!
Alesio a dormit o ora....cam putin....
Ma duc sa-l imbrac si sa-l alimentez!
Pupici!
Ioana(24+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

alinamoro spune:
Salutare!
Ce ziceti ce timp "frumos" afara? Parca vine toamna. Numai ce ne-am obisnuit cu caldura si deja vine frigul.
Nico, m-am facut aseara cu Aloe, nu m-a usturat foarte tare, mai mult m-a usturat nasul de cat m-am sters. Acum nu imi mai curge asa tare, dar mi-e infundat, nu am nici miros si nici gust.
Ioana, cred ca e tare scump Alesio cum canta.
Ai facut prajitura ieri?
Magda, ce-ti face cainele? Ii place la Bianca?
Clau, daca nu vii tu la intalnire se amana intalnirea.
Acuma serios, si eu zic sa o amanam daca e timpul asa rece si ploua.
Alina, daca nu face in 3 saptamani nu cred ca mai face Dragos varicela. Ar fi fain sa scape saracutul!
Alina (25+)
& Dragos
(11.04.2002) pozici

Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Melania 14![]()
Finalmente , a adormit !
![]()
dupa aproape trei sferturi de ora
Claudia am vazut eu bine ? era o gravida cu parul lung si bruneta? te-am "ginit" si pe tinesi ti-am vazut si accesoriile
Haaaaaaaaaaaaaaaallllllllloooooooooooooooo !!!!! ma aude cineva?
Melania(14.01.2005) si mama Nico
poze
Ce, cum, unde si cand?/ gravida in pozele mele?? zau daca am vazut eu vreo gravida la nunta

ALina,

Ioana, lasa draga ca doarme mai bine la noapte!

Melania 14 spune:
Alina sper sa-ti treaca, e bine daca nu te-a usturat tare.Noi ne dam cam de 3 ori ziua si 2 noaptea (in cazul in care te trezesti ).
Nasol cu miroasul si gustul.Acum mi-am adus aminte ca am avut un prieten cu rinita alergica (la praf) , cand il apuca .....saracul... stranuta nonstop si cate 1-2 ore, avea ochii injectati( drogatii cred ca erau mici copii),i se inrosea albul ochiilor si nasul la fel.S-a dat cu Aloe aproape 1 luna zilnic, de cateva ori, la insistentele prietenei, pt ca el devenise Toma necredinciosul la cate sprayuri a incercat, si de atunci i-a disparut alergia definitiv.
poze

pufymic spune:
Alinush nu am facut ieri prajitura....dar o fac azi...cand vine Ovi cu ingredientele neaparat necesare(capsunile
)!
Clau macar de ar dormi....dar vorbesteeeeeeeeeeee de ma capiaza!!Raul nu vb noaptea???
Pupici!
Ioana(24+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik