Mamici de sept-oct 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 9
adameasca spune:
Multumesc de urari!
La multi ani si de la noi pentru sarbatoritii de azi!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica; 
tasia spune:
fetelor ![]()
Mi-a fost atat de dor de voi toate. Am fost foarte ocupata astea 2 saptamani, am avut o gramadsa de proiecte de fcut pentru STRESIUNE
Desi am avut calculatorul deschis aproape non-stop nu am vut timp nici macar sa va citesc. In rest suntem bine, bebe misca atat de mult, mai ales seara de pe la 11 pana la 3 dimineata, nu pot sa dorm din cauza lui, dar sunt atat de
incat nu pot sa ma supar pe el. Astazi am fost la gratar la verisoara sotului in Pipera, a fost super ! in piscina nu am intrat ca nu am avut curaj, erau doar 24 grade in apa... mie frica sa nu patim ceva.
Sper ca toate fetele si bebeii sunt bine si va bucurati de miscarile lor. Va
pe toate
lilina si mini_me bine ati venit printre noi. Sa aveti o sarcina cat mai usoara si
sanatosi
21 + cu
pozele noastre
eli26 spune:
LA MULTI ANI DE CONSTANTIN SI ELENA

Bine ari venit printre noi lilinasi mini_me sarcina usoara si pupici la toate fetele
tina
try spune:
La multi ani sarbatoritelor. Cici si pe mine era sa ma cheme si Elena, dar n-a vrut tata.
Legat de miere nu va faceti probleme pt. bebe acum. Doar dupa ce nasteti evitati sa-i dati miere pana face bebe 1 an de zile. Exista un risc de botulism indiferent de provenineta mierii (ori ce v-ar spune vanzatorul/producatorul). Bebe poate sa manance si fara sa pateasca ceva, dar nu se stie niciodata pe unde au umblat albinele. Nimeni nu le poate controla rutele cand ies la cules de polen. E pacat sa riscati, dar acum, ca gravidute, nu va faceti probleme.
Iar legat de intarituri ale burtii: nu confundati contractiile nedureroase cu miscarile lui bebe care au inceput sa devina evidente. Contractie e doar cand toata burta devine ca un ghem si e tare oriunde ati apasa, iar daca sunteti slabute observati usor forma uterului cum e tot intarit. Cand simtit tare doar i nanumite zone e doar bebe mititelul care isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult. Sti uca pentru unele mamici/tatici pare ceva de speriat, insa o sa va obisnuiti cu aceste msicari de trupe si mai tarziu o sa radeti de asta. Sa vedeti cum se schimonoseste burta mai tarziu si cum se inghesiue bebe doar intr-un colt ramanand gol in partea cealalta. Sotul uen iamice, cand ma vedea era traumatizat... nu ma ivazuse in viata lui asa ceva...iar alex facea asta zilnic si cu simt de raspundere.
Bebelina noastra a inceput in sfarsit sa miste si ea (o alintam asa pana la proba contrarie - pe 25 mergem la eco), timid, rar si foarte usor. Miscarile inca nu se simt la suprafata. Cred ca e speriata ca de bombe de alex caci alex e non-stop calare pe mine, se-ncolaceste, se ghemotoceste, vrea sa ma escaladeze ca pe munte si iar revine, si uneori o tine asa zeci de minute. De-aia mititica o fi asa. Pe undeva in natura asta trebuie sa existe un echilibru, nu? Pe cat a fost alex de armasar in burtica pe atat de linistita e bebelina. Ma rog doar sa fie un bebe sanatos, ca-n rest...ce mai conteaza...
.......in 19+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
try spune:
Legat de patuturi, cel de lemn il puteti folosi pe o perioada mai lunga de timp. Cele din panza sunt mai micute si dupa un timp simtiti nevoia sa il treceti la un pat mai mare. Puteti face trecerea direct la patut de copil, dar trebuie sa-i blocati lateralele sa nu cada. Alex are 1,5 ani si tot n-ar fi capabi lsa doarma fara ceva la margine.
Daca stiti ca sunteti genul melcului (cu casa-n spinare, faceti iesiri dese unde dormiti peste noapte) e preferabil sa luati un tzarc care se strange usor.
Dar la modul particular e greu de spus ce v-ar fi mai potrivit. Unele o sa constatati, dupa ce nasteti, ca orice patut e inutil. Pt. ca adoptati dormitul impreuna cu bebelusul. Dar asta nu inseamna ca nu o sa cumparati patut deloc pt. ca nu stiti dinainte cum o sa va fie, chiar daca e vorba de al doilea bebelus, bebelusi in usunt toti la fel, iar noi de multe ori nu folosim aceleasi metode, obiceiuri la toti bebelusii.
Si la mine alex s-a trezit din ora-n ora in primele 2 luni, dar tot in patut il puneam. Dormeam eu mai linistita sa nu-l stiu inghesuit intre noi. Aveam patutul la un pas de patul nostru, oricum ca sa-i dau sa suga tot trebuia sa ma ridic din pat. Dar puteti renunta la unul din grilajele laterale si seara la culcare uniti patutul bebelusului de patul vostru si daca e nevoie sa-l linistiti pe bebe doar cu o mana nu trebuie sa va dati jos din pat.
Eu sunt adepta culcarii separate, insa pt. ca asa gandesc ca-i mai bine pt. mine si bebelusul meu. Dar asta nu inseamna ca-s impotriva dormitului impreuna cu bebe la alte mamici. Vorbesc doar de cazul meu.
.......in 19+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
pufymic spune:
Neata burtici!
Sper ca sarbatoritele au petrecut bine ieri!
Noi suntem ok, gazuca mica misca azi-noapte de mama focului(abia am reusit sa dorm
)!Mai rau e cu visele urate(cosmare pot sa le zic...)....dar trec si astea....
Pupici!
Ioana
(23+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
GETY spune:
Buna dimineata, gravidutelor
!
Eu am intrat pe net sa vad si cum mai arata bebelina mea
saptamana asta. Am citit si ultimele mesaje. La noi este o zi foarte frumoasa si ma simt extraordinar de bine
. Va urez si voua acelasi lucru si sa avem parte de o saptamana foarte buna. Va pup!![]()
ramomar spune:
Buna dimi burticutze !
sper ca toate elenele si cnstantinii (daca cumva este vreun sot) au petrecut bine 
mini me bine ai venit in grupul nostru. sarcina si nastere usoara iti doresc
vauva sa folositi SANATOSI caruciorul si patutul. Ce frumos e caruciorul, eu zic ca merita toti banii ![]()
try multumim de safturile bune in legatura cu patutul lui bebe 
pufymic ce harnic e puiutul tau, de nu te lasa nici noaptea sa dormi
. si al meu a fost foarte activ ieri pana aseara pe la 11, dar pana acum m-a lasat sa dorm noaptea, de acum incolo om vedea ![]()
fetelor eu am facut ieri o criza de bila, nu am vomat, doar diaree am avut
. oare o fi de la laptele de pasare pe care l-am papat ieri?
pupici la toata lumea!
21+ 
POZE
mai avem un pic...
Roxana01 spune:
Neatza
!
Nu am mai avut mult timp sa intru pe site si de aceea se pare ca am dat-o in bara cu intalnirea, cel putin deocamdata. Dar acum revin asupra subiectului, ca am auzit ca o sa fie frumos afara zilele urmatoare, asa ca profit de ocazie si fac o invitatie mai exacta: NE PUTEM VEDEA MIERCURI (VARIANTA ALTERNATIVA VINERI), ORA 18.00, LA TERASA BROWN SUGER, IN PARCUL TITAN?

. Nu tin neaparat la locatie, dar daca vrem sa ne vedem ar trebui sa fim mai precise. Daca aveti alte idei, dati-mi-le, ca tare mult imi doresc sa cunosc macar o parte dintre fete.
Deci, Floricika, Anangel Lexi, Itzy Bitzy, Adriana, Katia, Sephora, invitatia este facuta. Astept raspunsul vostru.
In plus, revin cu invitatia si pentru celelalte fete din Bucuresti sau din imprejurimi (Tasia, Putzuruca, Acai 24, BB Ralukutza).
Felicit fetele care au aflat sexul bebeului si la multi ani cu intarziere sarbatoritelor!
Roxana, +26
_Ralu_ spune:
buna dimineata fetelor!
azi sunt mai matinala!
multumim inca o data pt urarile de constantin si elena!
noi n-am petrecut ieri, ca sotu' a fost la sv, si colac peste pupaza, mi-a uitat si cadoul acolo! cica era o dieffenbachia! ca am avut una si mi s-a uscat! intentia conteaza! o aduce azi!
bb-ul meu e f activ azi! mi-a dat trezirea pe la 9, cu niste picioruse, maini(?). iar acum da la ficat! da' ce-mi place! vroiam sa va intreb: bb se muta asa des prin burtica? la ultima eco, de ex, era cu caputul in jos. dar asa ramane, sau se tot misca, cand in sus cand in jos? ca eu simt majoritatea miscarilor numai jos! fff putin sus. si am inceput sa fiu cam paranoica, de ce nu da bb din picioare, si da numai din maini? probabil ca vb prostii, dar sunt cam speriata.
in leg cu intalnirea, eu miercuri, sigur nu pot. poate vineri, dar va rog nu schimbati planul pt mine! ca oricum nu promit! poate ma bag si eu alta data la o intalnire mai aproape, in carol de ex! inconvenientul e ca in carol sunt doar cateva terase, si alea cam nasoale! dar sunt o gramada de bancutze...oricum, in fctie de ce stabiliti, poate apar si eu...e bine totusi ca ati hotarat in cursul sapt. e cel mai bine!
v-ati uitat la eurovision? stiti ca traducatoarea e o mamica de-a noastra de pe forum? am descoperit si eu intamplator! a fost frumos! e bun locul 4, dar cred ca toata lumea a fot un pic dezamagita ca ne asteptam ca performanta sa creasca de la an la an...
pufy, sper sa-ti treaca cosmarurile astea, ca tare-s nashpa! am experimentat si eu aseara, si inca-s bulversata! cum a stat alesio la tuns?
mini_me si lilina, bine ati venit printre noi!
cam asta a fost pt moment, dar azi o sa va stresez, ca-s singurica!
raluca
24+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'