Mamici de sept-oct 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani de Constantin si Elena!

Ioana, ma bucur ca ti-au iesit si ca va plac! Voi posta si cealalta reteta.

Osna, si eu sunt dezamagita din cauza rezultatului de la Eurovision. Sotul, in schimb, e tare incantat.

Mini_me, bun venit alaturi de noi si sarcina usoara in continuare!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ralukutza felicitari si tot ce-ti doresti tu de ziua numelui!
Si celorlalte fete care isi serbeaza onomastica, asemenea!

Eloise 18+ cu
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

LA MULTI ANI de Constantin si Elena!

Pufymic la fel si bebelusul meu este foarte activ si toata ma topesc cand il simt ca stiu ca e bine. Eu ma tot intreb cand doarme. Ieri chiar a avut "program de aerobic" salta burtica mea in toate partile.

Eu sunt fericita ca ieri am fost si mi-am cumparat carucior si patut. Pe carucior am dat o avere dar este super are o gramada de facilitati. Este Emmaljunga nu stiu daca in Ro se gasesc (sunt suedeze). Pe aici este foarte important sa ai un carucior de buna calitate pentru ca se foloseste tot timpul si mai ales ca iarna este lunga.Aici este poza cu ce am ales eu:http://www.emmaljunga.co.uk/product.asp?bvid=4&artnr=21605

Eu patut mi-am cumparat de lemn, foarte usor cu rotite si salteluta hipoalergenica.
Ieri la cumparaturi imi venea sa iau tot magazinul(de-as fii avut bani). Doamne cate chestii dragute sunt!

Pupici la burtici!

Vauva 25+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
La multi ani celor care serbeaza onomastica azi, in primul rand bb_ralukutza si adameasca!
Fetelor azi am primit de la bebele meu prima lovitura in ficat . Nu m-a durut dar am simtit-o clar.
Voi cum suportati caldura, ca eu una simt ca ma topesc. Chiar vorbeam ieri cu sotul si ziceam ca o sa-mi cumpar o piscina gonflabila pt copii si o sa stau toata ziua in ea:))

23+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetele!

in primul rand multumesc pt felicitarile voastre!

doresc si eu inca o data la multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc onomastica azi!

la noi cum toate erau prea frumoase pana acum, am tras ieri seara o cearta de zile mari cu sotu'! dintr-o prostie bineinteles, dar a degenerat! in fine, ne-am ales cu un pahar spart si cu telecomanda de la tv facuta tzandari!...de mine bineinteles! mai bine dau cu ce-mi cade in mana, si ma calmez instantaneu...acum e bine! telecomanda am oblojit-o bine si inca mai functioneaza! a facut si bb un scandal de-am zis ca imi iese afara din burtik...sper sa nu semene cu mine din pct asta de vedere!

de cald sunt si eu topita definitiv! mai ales ca stau la ultimul etaj si plafonul e cu smoala! cand se incinge, e prapad! eu stau cu ventilatorul, ca n-avem aer conditionat!

vroiam sa mai zic fetelor care se plang de insomnii din cauza burticii si pozitiei incomode! zicea cineva de o perna lunga care se poate tine si intre picioare si in brate in acelasi timp! pai, eu am descoperit-o din necesitate fara sa stiu ca exista in realitate asa ceva. mai exact, plapuma facuta sul! eu asa dorm de luni bune! si n-am treaba! eu zic sa incercati!

cam asta ar fi! lexi, cum v-ati distrat ieri? oricum, vremea a tinut cu voi! am fost si noi prin parc (carol). a fost super! ne-am intors pe la 21.30!

raluca 24+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE AZI!!!!!si celor care au in familie elene sau constantini.

la noi ploua,vreme urata,stam in casa si ne uitam la tv.

m-am trezit tarziu asa ca ma mut acum la bucatarie sa fac ceva de mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna fetelor. Va multumesc pentru primire. La Multi Ani celor care isi sarbatoresc onomastica astazi!
Osna, asa am patit si noi cu bebe la ultima ecografie: cum a aparut pe ecran cum s-a intors cu poponeata in sus si mai vezi ceva daca poti! Eu sper ca saptamana viitoare sa fie mai cooperant/a .
Cat despre caldura care v-a napadit, nu stiu cat e la voi dar la mine a sarit de 40 de grade si inca urca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani tuturor CONSTANTINILOR SI ELENELORsi sa petreceti frumos azi si sa aveti o zi frumoasa.

Si da, si eu sunt Elena, multumesc tuturor de felicitari si eu am petrecut in avans, ieri, am facut un tort super bunnnnnn si mi-am chemat prietenii.

Va pup pe burticutze si o zi superba.

22sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Multumesc tuturor viitoarelor mamici care m-au felicitat. "La multi ani" tuturor celor care-si sarbatoresc onomastica azi. Sa aveti parte numai de bucurii, multa sanatate si sarcina usoara in continuare. Nici eu nu mai mananc deocamadata carne de pui. Preventiv. Eu mai merg la ecograf urmatoarea data pe 18 iunie si sper sa fie totul bine. Tin minte ca am intrebat-o pe doctorita daca are 2 maini, 2 picioare si toate degetele si ea mi-a spus ca important este si ce are in cap. I-a masurat si cerebelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi!!!!!
Noi suntem bine si de abia asteptam sa mergem marti la eco ...am niste emotii....azi am fost la targul ala de case de la Romexpo...o nebunie si o inghesuiala.....nu mai pun la socoteala si caldura...aia era bonus....ma gandesc cu groaza ca daca acum la sfarsitul lui mai fac asa ce o sa fac in august???
Cat despre kg ma laud cu 5 kg in plus la 5 luni...doctorita a zis ca e super bine...nu mi-a dat vitamine ca sa nu ma ingras, mi-a dat doar calciu si magneziu....
Va si sa auzim de bine!!!!!

22+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput