Mamici de sept-oct 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sandra, frumoase poze!
Eu mananc carne de pui, sunt mai 'curajoasa'.

Putzuruca, 'La multi ani sotului!'

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, spor la facut cornulete! Sa-mi spui cum ti-au iesit. Si apoi iti mai dau o reteta de cornuri umplute cu gem. Sunt grozave!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetelor!

multumim pt felicitari!

lexi, se pare ca vremea a tinut cu tine pana la urma! acush ne pregatim si noi de gratarel! in spatele blocului din pacate! noi avem si curte dar nu e pusa la punct, n-avem masa, scaune...etc! asa ca deocamdata ne multumim cu spatele blocului...

putzuruca si mexxa, la multi ani sotilor! sper sa petreceti bine! e si ziua mea maine (sunt elena), dar din pacate voi fi singurica...sotu' la sv! parca si pe cecilia o cheama elena! daca nu ma insel, la multi ani!

super pozicile din herastrau sandra!

pufy, succes cu piticu' la tuns!

zicea cineva de pui! eu va spun sincer ca nu mai mananc! data trecuta n-am avut treaba! dar acum, e prea scapata de sub control treaba! daca au retras tone de pui de pe piata din buc (cora carrefour...), inseamna ca e nasoala faza...mi-e frica! mai bine evit! n-o tine la nesfarsit! stiu ca fiarta la peste 70 grade...dat parca totusi!

in alta ordine de idei, la inceputul lui iunie noi vrem sa mergem la munte cateva zile, in busteni, am gasit cateva oferte super, si vrem sa plecam cu niste colegi de la marius de la sv, dar, intrebare: e ok calatoria cu trenul? as zice ca-i mai bine decat cu masina! parca te zdruncina mai putin...voi ce ziceti? plus ca nu-i nici prea departe de la buc la busteni!

eloise, ma bucur ca esti bine! m-am gandit la tine, ca stiu ca esti tare "prapastioasa" ca si mine...eu am o problema si cand nu e niciuna...

va pup, si va doresc un week-end frumos, si petreceri frumoase!

raluca 24+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

buna gravidute
noi suntem bine, alergam de colo colo toata ziua ca avem de reamenajat apartamentul si camera lui Lukas, suntem la faza de cautare patut , carucior, mobilier pt camera lui, etc. asa ca tot seara tarziu intru pe forum cand voi sunteti deja la culcarica...Eu sunt bine, Lukas misca zilnic in forta si ma simt super bine cand il simt...trebuie sa merg luni sa-mi fac si eu ceva analize, de cand am venit acasa am lasat prenatalele ca aveam o pofta de mancare groaznica, acum fara ele e un pic mai bine si sa vedem ce=mi lipseste.
felicitari fetelor care au aflat ca BB-ii sunt bine si sexul lor...la care e sigur....mie mi-a zis ca e suta la suta baietel nu are cum sa se schimbe ca putica e super clara, ne-a aratat-o in toata splendoarea ei.
Sa aveti petreceri frumoase celor cu zilele onomastice ale sotilor si o frumoasa zi de Constantin si Elena.Va pup

Silvia22+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Fetelor, multumesc pentru urari!!!

Mexxa la multi ani si sotului tau. Cred ca o sa iasa super bun tortul. Distractie placuta.

Susa, sa nu te obosesti prea tare. Mai avem timp, asa ca ai grija de tine. Cred ca va iesi super camera lui Lukas.

Noi suntem in petreceri si azi si maine. Azi e ziua sotului meu iubit si maine e ziua cumnatei mele, sora sotului. Este diferenta intre ei de un an fara o zi.

Distractie placuta tuturor si LA MULTI ANI!!!!!!!!!!de Constantin si Elena.

putzuruca 20+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Osna nu cred ca trebuie sa te sperii pentru ca este normal eu simt aproape zilnic asa, o sa vezi ca ti se poate si intari burtica in cate un punct si sa simti o umflatura mai tare acolo. Ala este bebeDe exemple astazi atata s-a foit bebele meu nici cum nu-si gasea locul. Inseamna ca el creste si este tot mai puternic. Eu chiar vad cum se misca si burtica si muschii cateodata

Pupici,

Vauva 25+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna seara burticutze
eli26 si gety felicitari pentru baietzel, respectiv fetita! sa fie sanatosi si sa va umple viata de bucurie!
mamalili calatorie placuta, sa ai mare grija de tine si de bebe!
mexxa si putzuruca sa va traiasca sotii si sa va faca fericite pana la adanci batranete
bb ralukutza ELENA LA MULTI ANI! sa petreci pe cinste maine
noi azi am fost la o prietena la cununia civila si peste 2 saptamani mergem si la nunta, iar acum am zis ca intru sa vad ce mai fac burticutzele, asa ca va pup pe toate si va doresc o DUMINICA PLACUTA!

21+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, tuturor
Sunt si eu o viitoare mamica de octombrie. Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista, cu DPN 7 Octombrie.
Sunt la prima sarcina si multumesc lui Dumnezeu, totul a fost in regula pana acum. Saptamana viitoare, pe 31, voi face urmatoarea eco si poate aflu si sexul lui bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

mimi bine ai venit printre noi,sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!
tinem punmii sa afli ce este bebelica,al meu la prima eco s-a rusinat n-a vrut sa-mi arate putza

plec la culcare putin dezamagita de rezultatul eurovisionului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata burtici!

Mini_me bine ai venit!Sarcina usoara iti doresc si un bb sanatos!

Carmen au iesit super cornurile!.....dar nu m-am abtinut si am facut 2 portii....si tare bine am facut!
Astept si cealalta reteta!!!

Noi suntem bine, treziti de la 6 de cand mi-a dat Alesio desteptarea....piticotul mic e miscaret si ma face sa ma topesc de dragul lui cand il simt atat de activ!

LA MULTI ANI ELENE SI CONSTANTINI!!!!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput