Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dandusa si Raluca...super burtici!

Bine ai venit printre noi, Melinda!

Florentina G: , o sarcina usoara si un bb frumos si sanatos!!!

Va pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

bubi26 tu esti sigura ca ar fi alergie? Cum stai cu transpiratiile? In aceasta perioada vom transpira fff mult ... , zonele ce le descrii sunt numai bune de transpirat. Sfatul meu este sa intrebi un dr. defam, dermatolog ... orice, numai sa nu uiti sa precizezi ca esti . Pana atunci pudra de talc. Eu cred ca alergia la utrogestan ... nu ar iesi pe fatza. Eu iau inca .. si nu am nimic ... chiar si cand luam 6 pe zi ... deranjul erau numai scurgerile ... in rest ... ok.
Sa ne tii la curent cu ce e.

melinda25 intarziata ... bine ai venit la noi. Te pun si in listutza noastra. Spunene cum te simti si ce mai stii de bebelul ce-ti creste in burtica. Sa-ti corectezi semnatura din profilul personal. Asta tre s-o faci saptamanal. Numai bine.

RUXMAX eu sunt fericita scapata de greturi chiar din saptamana 8, dar nu suntem toate la fel ... depinde. Incearca sa mananci ceva usor seara, multe fructe si biscuiti de dimineata.

Mama ce de poze au aparut pe net ... ce-mi place.
Noi suntem bine ... crestem pe zi ce trece.
Sa va pove o faza dragutza: Dani al meu este mai sceptic din orice punct de vedere, in cei doi ani de chinuiala pana sa reusim cu bebe ... nu prea era interesat de simtamintele mele, de depresiile prin care treceam ... astfel mi-am gasit alinarea in acest forum.
In ultimele luni ... cam din august trecut il luam si pe el cu mine la medic ... de cate ori mergeam. A inceput sa inteleaga, sa se implice, sa simta si el ca vrea copil.
Cand a aparut sarcina ... a fost o bucurie imensa pentru amandoi ... dar inca nu vrea sa-i vorbeasca, sa-l mangaie (atat de des cat as vrea eu).
Deci omul meu trebuie luat usor, cu incetutzul.
Ieri ... statea la calculator cu castile pe urechi si asculta muzica.
Eu vin din baie si incep sa vorbesc ... el dadea din cap ... eu crezand ca ma aude ... continui ... si dupa vre-o 5 minute imi dau seama ca vb de fapt singura ... desi se uita la mine.
NORMAL ca fac bot si ma supar.
NA stai - imi zic ... daca nu ma bagi pe mine in seama ... o sa-mi bagi burtica ... si-mi ridic tricoul.
El se uita nedumerit ... nu stia ce vreau ... si-si ia castile de pe urechi si le pune pe burtica mea ... de-o parte si de alta.
Fetelor ... mi-au dat lacrimile. Cica il obisnuieste de pe acum cu stilul muzical preferat de el (noi avand stiluri preferate diferite).
Apoi mi-a dat un pusi pe burtica si l-a intrebat pe samburica daca i-a placut.
Dragutz, nu?

Miro15+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna burtici....am stat o ora sa va citesc..pentru ca mi s-a virusat calc. de acasa si nu am reusit inca sa rezolv aceasta problema. asa ca de vineri pierdusem orice contact cu voi. m-am uitat si la poze...toate sunteti foarte frumoase..imi plac nespus de mult si ma bucur si le felicit pe cele care si-au pus poze cu speranta ca si restul burticilor sa-si puna poze.

va pupacesc ...saptamana viitoare ma duc la eco...pe 30

dolores 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Ruxmax,eu sunt in saptamana 13, si abia acum simt ca incep sa-mi treaca greturile; dimineata inca mai am, dar in timpul zilei pot sa mananc, si nu mai am acele senzatii de greata tot timpul. Mi se intampla un lucru foarte dragut: de cand sunt in nicio duminica nu mi-a fost rau, nici macar dimineata. Nu stiu motivul, poate ca atunci sunt mai relaxata, sau doar imi da zi libera?
Melinda 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Buna ziua fetelor !!!
bubi26, am mai auzit de astfel de "alergii", sunt specifice sarcinii, cu sau fara utrogestan. totusi si eu cred ca ar fi bine sa auzi si o parere avizata.

De vreo 2 zile simt ca acolo unde e bb as avea febra musculara- pe interior. oare ce-o fi? am incercat sa stau cat de linistita am putut, nu ma doare, e chiar senzatia de febra musculara, si daca apas simt. Voi ati patit asa? O fi de la cum creste bb si intinde muschii pe acolo? sau o fi altceva?

Dragut, Miro, ce ti-a facut sotul. Tu ce zici, i-a placut lui bb?

Pupici la toata lumea, mici si mari.
Amalia 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Bubi26 stai mami linistita ca nu esti singura....si eu am tenul vraiste, iar pe frunte am multe multe bubite care banuiesc ca mai tarziu se vor transforma in cosulete pentru ca nu ma jeneaza, nu ma dor... un am nimic. De transpirat nu prea transpir in general ca asa sunt eu, dar cine stie...Folosesm cu succes un unguent de la farmacie care se cheama Skinoren si dupa demachiere dimineata si seara se da cate putin si se maseaza cam 1 minut ca sa intre bine in piele.

Mirona ce dragutz sotul tau... of sunt ca niste copilasi, trebuie sa-i iei treptat si asezat cu ideea ca vor fi tatici. Si sotul meu in urma cu vreo doua seri, chiar inainte de nani mi-a pupacit burtica si l-a intrebat pe BB daca este bine si mi s-a parut atat de dragalas sa imi confirme ca vrea sa aiba o legatura activa cu BB si ca deja il iubeste si el..

Fetelor, pe voi nu va mananca sanii, areolele, ca ai mei sunt groaznici, ma papa de numa numa. Acum vreo jumatate de ora am simit un impuls care a plecat din creier s-a oprit in sani (un fel de fior)si cand m-am dus la toaleta m-am uitat si la sani, iar pe varfuri erau niste chestii albe, ca niste puncte mici, de curiozitate am stors si am avut surpriza sa curga o picatura galbuie...colostrul nu?? Si doar nu am cine stie ce mandrete de sani, {tot timpul am avut un complex in legatura cu sanii mei mici mici] dar mi-au dat semne ca incep sa-si revina la viata.. foarte interesant... nu?

Ramona 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Da Ramo si eu am ora de scarpinat la sani ... mai ne mananca si din cauza ca ei sunt in crestere.
Da .. e normal sa-ti curga deja sanii si DA. categoric sotii sunt niste copii mai mari.
Mi-ar place ca ai mei ... tata si bebe saaibe de pe acum o legatura, incerc sa-l fac sa ma unga el cu uleiul de vergeturi pe burtica si sa-i vorbesca, vreau sa incerc si faza cu o melodie in fiecare zi la aceeasi ora, vreau sa incerc si faza cu cantatul si spusul de povesti de pe acum lui bebe ... vreau multe.
ce v-oi realiza? v-om vedem ... eu incerc.

ama.lia sper sa-i fi placut la bebe. Stii cum e in general? Copilului ii cam place stilul de muzica ascultat de parinti ... dar cum noi nu suntem pe aceeasi unda ... va trebui sa-si aleaga singur.

dolores mai ai o saptamana pana la eco. Bafta de pe acum. Si noi mergem saptamana asta ... la dr. mea cea draga. Miercuri pe la 5.30 - 6
Sper sa nu va dau iar emotii ... dar se sta mult la rand ... sa nu va alarmati iara, da?

Va pup pe toate.

Miro15+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Aseara am vomat tot ce-am papat in toata ziua...si eu care credeam ca scap....

Dbunny13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fetelor

sunt asa bucuroasa ca va placut burtica mea. eu sunt tare mandra de ea. Cand merg pe strada de multe ori surprind femei zambindu-mi. Cred ca si eu faceam asa cand vedeam o .

Sotul meu s-a intors din delegatie cu o entorsa urata si astazi i-au pus piciorul in gips asa ca salutare ajutor in casa si la cumparaturi.

Sotul meu ma maseaza aproape in fiecare seara cu uleiul special pentru burtici, vorbeste cu bebe si acum o luna a cumparat si o cutie muzicala mecanica super pe cqare o pune pe burtica sa o asculte bebe si sa se obisnuiasca cu ea. Cand a fost plecat imi spunea sa ii pun telefonul pe burtica sa vb cu bebe. imi place asa de mult. Astazi la spital dupa ce ia pus piciorul in gips a zis ca partea buna e ca va sta mai mult cu noi - eu lucrand de acasa
El are si putina experienta cu copii pentru ca are o surioara cu 20 de ani mai mica si a mai ajut grija de ea.

In ceea ce priveste tensiunea se pare ca a fost din cauza ca nu prea mananc. Chiar dupa ce greturile au incetat eu am ramas fara pofta de mancare si parca nimic nu mai imi place. de sambata am inceput un regim special si mananc la 3 ore. Mi-a zis dr ca ar trebui sa incep sa recuperez si kg pierdute la inceputul sarcinii. Cu lichidele stau f bine adica peste 2 litri pe zi uneori trec si de 3.

la 4 avem programare la eco si speram sa aflam si de e fetita sau baietel. Abia astept sa imi vad puisorul. maine mergem si la triplutest - asa preventiv, ca eu am aproape 25 de ani.

Speram sa revenim cu vesti bune deseara.

la toate

Raluca 15+ si bebe mic in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

da Miro, mai am o saptamana si parca mai am o luna....multumesc pentru urari si bafta si tie...si sa nu ne mai dai emotii...haha....te asteptam cu vesti bune..problema ca eu abia maine o sa citesc pentru ca nu mi-am rezolvat problema cu calculatorul de acasa...e plin de virusi si el

dolores mai ai o saptamana pana la eco. Bafta de pe acum. Si noi mergem saptamana asta ... la dr. mea cea draga. Miercuri pe la 5.30 - 6
Sper sa nu va dau iar emotii ... dar se sta mult la rand ... sa nu va alarmati iara, da?

dolores 12+

Mergi la inceput