Slabim mincind din 2 in 2 ore (12 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 4
nora2005 spune:
Eu mi-am pregatit kk
Sunt putin racita si ametesc, a vrut sa vina Tom sau doar s-a prefacut, nu stiu, ca dupa o zi jumate a disparut...de nu stiu ce sa cred
...Vi s-a intimplat? De la raceala sa fie sau de la stress? Cu Liviu lucrurile au inceput sa stea...bine. Nu am iesit afara din casa azi, ca ametesc tare. Nu stiu exact ce am. Sper sa-mi revin curind.
Nora
mihaela amalia spune:

Pot sa anunt de azi ca eu voi fi prima in top...rusinica, cu un binemeritat
langa![]()
Nora se poate ca toate ce ti se intampla sa fie de la stres si oboseala acumulata.Multa sanatate
]
Carmen ia d'acilea 

, e bine????Si petrecere placuta in continuare
.
EDIT: dau de
caci am primit in dar straie galbene...de 5 stele![]()
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
Littlelight spune:

Fetelor,azi merit niste
,ca am calcat pe langa regim,iar cantarul s-a razbunat.Am 67 kg.Dar azi m-am abtinut de la papa ca sa recuperez greutatea de la sfarsitul saptamanii trecute.Asa ca pana acum am ciugulit putina friptura la gratar si multa apa
.Pe seara o plimbarica in parc si o tura pe bicicleta de camera.
PS. Scuzati absenta de la raportul de zilele trecute,dar nu am fost in Bucuresti.
Nora,poate ca ar trebui sa iei ceva calciu si magneziu....pe mine m-au ajutat cand aveam starile alea...
Sa ne-auzim cu bine!
Moniland spune:
La mine se lasa astazi cu
. E vorba de 7 ani cu Liviu al meu.![]()
Voi da raportul miercuri. Maine voi fi la dr. si daca totul e ok, voi avea de luat 2 injectii/zi. Am niste emotii ca nu va pot spune. Data trecuta in aceasta etapa a tratamentului au inceput primele probleme. Acum ma intelegeti nu-i asa? Tine-ti-mi pumnii, va
.
Monica
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
La mine se lasa astazi cu. E vorba de 7 ani cu Liviu al meu.
Voi da raportul miercuri. Maine voi fi la dr. si daca totul e ok, voi avea de luat 2 injectii/zi. Am niste emotii ca nu va pot spune. Data trecuta in aceasta etapa a tratamentului au inceput primele probleme. Acum ma intelegeti nu-i asa? Tine-ti-mi pumnii, va.
Monica
Petrecere super-faina !

Si...iti tinem pumnii pentru vizita la

Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Littlelight
Nora,poate ca ar trebui sa iei ceva calciu si magneziu....pe mine m-au ajutat cand aveam starile alea...
La ce stari te referi? Ti s-a oprit CM asa repede vreodata si nu ai avut nici o problema? Eu m-am luat de griji...
A mai trecut cineva prin asa ceva ? Daca da, o rog sa-mi scrie pe PM.
Nora
nora2005 spune:
Pregatesc listutza pentru raport. Aveti grija, nu va inghesuiti toate in top rusinica ![]()
Eu am facut kilo-kick-ul in seara asta, in speranta de a avea o veste buna maine, ca desi s-a oprit CM, sunt tot umflata...si nu mai inteleg nimic din ce mi se intimpla...Stare cind febrila, cind subfebrila, cind transpir, cind mi-e prea cald, cind stranut, cind imi curge nasul, toate pe rind si nu dureaza mult...Sunt ciudata rau...la faza asta.
Noapte buna !
Nora
simomic spune:

tuturor celor care au avut ceva sau pe cineva de sarbatorit, scuze pentru intarziere dar nu am prea stat pe acasa , imi faceam fuguta treaba si mergeam la mama sa stau cu bebelasa pe care o cheama Viviana si care e dinamita nu alta. Am crescut nepoti dar pitica asta le pune capac, vrea doar sa alerga de colo colo nu-i place sa stea sa se joace si repeta dupa tine tot ce spui.E frumusica foc si are niste ochi albastrii.. asa ca va rog sa ma scuzati ca nu sunt foarte activa.
Carmen chiar daca mai tarziu iti doresc multa sanatate si tot ce-ti doresti

. Nu stiu daca mai pot sa spun ceva despre dr. de pe la noi daca ar fi toti ca nefrologul meu atunci sigur ar merge totul super in sanatate, este un om painea lui D-nezeu sta tu tine de vorba iti explica daca intrebi ceva, am toaya stima pentru el si ceva ce poate nu o sa va vina a crede nu primeste nimic nimic. Cat despre bebe si eu am aceleasi temeri asa ca l-am intrebat si pe el, pot ramane insarcinata ( pe acolo sunt perfecta ) dar din cauza infectiei cronice cel mai probabil ca trebuie sa fac tratament inca din primele luni cu ampicilina,poate ca daca asi avea si un ginecolog aici la fel de bun ca el asi avea curaj dar asa sincer nu stiu si timpul cam trece.
Fetelor KK la mine nu-si face efectul ca al meu cantar a ramas rece si indiferent azi am mancat putina ciorbita apoi la lucru am avut ou fiert, rosii,crastavete si cas fara grasime ca laptele ce-l primim la fabrica nu are grasime.
Mie nu-mi place varza in ciorba dar cred ca o sa incerc si eu sa o pap, m-ar tenta si cura cu bors ca am areusit sa-mi fac si eu rost.
Azi va scriu pentru o saptamana

din nefericire am auzit ca si in Sibiu a ajuns gripa aviara se intinde curios de repede speram sa trecem pesate tot si toate.
EUROVIZIONUL o adevarata rusine, trupa de heavy metal sa fim seriosi,masti grotesti, scoteau limba si faceau niste gesturi nu tocmai ortodoxe,am fost de-a dreptul nervoasa.Anul trecut am avut travestitii anul asta satanistii la anul or sa vina cu seringa in vena sa cante pe scena,poate ma credeti rea dar muzica e muzica iar urletele si gesturile obscene nu-si au locul intr-un asemenea festival.
Dragutelor va doresc somnic usor si pa maine.
SIMOMIC
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by simomictuturor celor care au avut ceva sau pe cineva de sarbatorit, scuze pentru intarziere dar nu am prea stat pe acasa , imi faceam fuguta treaba si mergeam la mama sa stau cu bebelasa pe care o cheama Viviana si care e dinamita nu alta. Am crescut nepoti dar pitica asta le pune capac, vrea doar sa alerga de colo colo nu-i place sa stea sa se joace si repeta dupa tine tot ce spui.E frumusica foc si are niste ochi albastrii.. asa ca va rog sa ma scuzati ca nu sunt foarte activa.
Carmen chiar daca mai tarziu iti doresc multa sanatate si tot ce-ti doresti. Nu stiu daca mai pot sa spun ceva despre dr. de pe la noi daca ar fi toti ca nefrologul meu atunci sigur ar merge totul super in sanatate, este un om painea lui D-nezeu sta tu tine de vorba iti explica daca intrebi ceva, am toaya stima pentru el si ceva ce poate nu o sa va vina a crede nu primeste nimic nimic. Cat despre bebe si eu am aceleasi temeri asa ca l-am intrebat si pe el, pot ramane insarcinata ( pe acolo sunt perfecta ) dar din cauza infectiei cronice cel mai probabil ca trebuie sa fac tratament inca din primele luni cu ampicilina,poate ca daca asi avea si un ginecolog aici la fel de bun ca el asi avea curaj dar asa sincer nu stiu si timpul cam trece.
Fetelor KK la mine nu-si face efectul ca al meu cantar a ramas rece si indiferent azi am mancat putina ciorbita apoi la lucru am avut ou fiert, rosii,crastavete si cas fara grasime ca laptele ce-l primim la fabrica nu are grasime.
Mie nu-mi place varza in ciorba dar cred ca o sa incerc si eu sa o pap, m-ar tenta si cura cu bors ca am areusit sa-mi fac si eu rost.
Azi va scriu pentru o saptamanadin nefericire am auzit ca si in Sibiu a ajuns gripa aviara se intinde curios de repede speram sa trecem pesate tot si toate.
EUROVIZIONUL o adevarata rusine, trupa de heavy metal sa fim seriosi,masti grotesti, scoteau limba si faceau niste gesturi nu tocmai ortodoxe,am fost de-a dreptul nervoasa.Anul trecut am avut travestitii anul asta satanistii la anul or sa vina cu seringa in vena sa cante pe scena,poate ma credeti rea dar muzica e muzica iar urletele si gesturile obscene nu-si au locul intr-un asemenea festival.
Dragutelor va doresc somnic usor si pa maine.
SIMOMIC
Buna dimineata !
Bine-ai revenit, Simomic
Inteleg ca stationezi, ok ? De data aceasta nici la mine nu si-a facut efectul kk...dovada ca stationez si eu. Asta e. Bine ca nu e mai rau, dar si cu starea mea...e bine, totusi. Si sa nu uitam ca luna e in crestere!Va astept, dragelor, la raport !
Nora
nora2005 spune:
Allain, Adif, Miaq, Clara...ultima "strigare" pentru voi, daca nu dati raportul...ma tem ca voi sterge lista de stand by, asa cum am stabilit. Mai astept azi si maine ! Asta e. Regulamentul e regulament.
Nora