Slabim mincind din 2 in 2 ore (12 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Saluti fetelor!!!!!!!!
Nora se multumeste de listuta si indr-adevar interesante informatii in site-ul ala.
Dupa cum observ o sa aveti toate un weekend de pomina, profitati cit mai puteti, ca dupa ce apare un sau doi - cum e in cazul meu -adio chefuri si timp liber. Desi nu vreau sa semene a vaicareala, ca tare multe bucurii iti aduc, cind ne da liber soacra-mea la o bere cu prietenii odata pe luna asa fugim ca iepurii de vinatorii.
Fetelor am facut o reteta de broccoli cu mozzarela si peste ton delicioasa, totusi daca voi gatiti si in alt mod broccoli o sa vad rog sa-mi dati si mie reteta; asta de mai sus am luat-o de pe internet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Eu n-am inteles nimic din dieta asta.Cum adica,mancam din 2 in 2 ore orice sau cum?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Sabina, m-ai mirosit.E un week-end plin si sper sa fie si placut.
Incepand de azi, cu socrela mea , maine- cu mine si duminica -eu cu baiatul (sfinti ) si tati fericit dupa exact 7 ani de casnicie
N-a ca m-am laudat.
V-as da de baut , dar nu sunteti pe aici.si uite asa am scapat
Ne-auzim luni.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

CARMEN, la multi ani tie si tuturor celor dragi tie Aveti de sarbatorit la greu...ai grija ! Dar si distreaza-te !!!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by nora2005

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Super informatiile, merg puse pe prima pagina.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.

Pai...sunt pe prima pagina, nu ?

Nora

Pe prima pagina...ma refeream la prima postare de la fiecare capitol, acolo unde scrii tu datele, iar daca ai trecut deja, scuze ca nu am vazut.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ia uitai ce am gasit pe un site...Am de gand sa fac si eu aceasta supa, dar mai intai tre' sa ajung prin piata sa am cu ce face:

iti dau o reteta de supa ,de la institutul inimii pt.cei care trebuie sa slabeasca rapid si sanatos.Daca mananci aceasta supa,nu doar ca nu te ingrasi,dar arzi calorii.Am slabit 2 kg in 3 zile.
-o varza
-4 morcovi
- 2 patrunjei [radacina]
-o legatura de telina
-4 cepe mari[sunt cele mai importante-pt.eliminarea apei]
-2 ardei grasi
-4 rosii sau bulion cat vrei tu
-condimente[putine].Poti sa mananci cat vrei tu!!!iti garantez ca vei slabi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinaxeni

Eu n-am inteles nimic din dieta asta.Cum adica,mancam din 2 in 2 ore orice sau cum?

alina

Ai citit prima pagina si link-urile de acolo? Maninci putin si des si cit mai disociat...Asta nu inseamna ca maninci interzise...

Nora

Mergi la inceput

Daca pina la urmatorul raport de luni, fetele de la ...stand by...nu dau nici un semn de viata, voi sterge si acea listutza. Imi pare rau, dar asta e situatia...Cine revine, dupa o anumita absenta, e bine primita, dar o ia de la capat ! Asta e.

Nora

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Am intrat sa va salut inainte de a pleca la facultate. Eu tot cu Tom, dar si cu Liviu, cu care m-am "impacat"...sa zicem ca e mai bine...totul... sau macar incearca sa devina. Fiind un week-end in care am convenit sa nu ne vedem e dedicat muncii, adica azi, ca maine e sarbatoare...Deci, azi scoala, apoi smotru prin casa

O zi buna va doresc !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata, prezenta cu .
Nora, si eu sunt si cu Tom si cu Liviu. Dar noi in week-endul acesta ne vedem .

Mihaela
, e reteta supei de varza din dieta supei de varza. Intr-adevar se slabeste si 7 kg in 7 zile (un prieten de al meu) dar eu nu am reusit sa o tin decat maxim 3 zile. Daca vrei sa o tii, iti doresc sa reusesti mult mai mult decat mine.

Am inteles ca pentru unii dintre noi e we cu multe chefuri. pentru toti si de la mine.

Monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

Buna dimineata, prezenta cu .
Nora, si eu sunt si cu Tom si cu Liviu. Dar noi in week-endul acesta ne vedem .

Mihaela
, e reteta supei de varza din dieta supei de varza. Intr-adevar se slabeste si 7 kg in 7 zile (un prieten de al meu) dar eu nu am reusit sa o tin decat maxim 3 zile. Daca vrei sa o tii, iti doresc sa reusesti mult mai mult decat mine.

Am inteles ca pentru unii dintre noi e we cu multe chefuri. pentru toti si de la mine.

Monica

Haios, aceeasi companie ...Eu ma...bucur ca sunt singura..mai imi pun si eu la punct treburile cu care am ramas in urma...

GATA cu orele pe ziua de azi, am avut doar 4...Acum la smotru...

Parerea mea e ca supa de varza nu da randament la toata lumea. De ce? Din motiv de...grupa sanguina...Daca aveti grupa de singe unde varza nu e recomandata, incercati degeaba.Parerea mea.

Nora

Mergi la inceput