informatii companie de prestigiu- ajutor!!!

informatii companie de prestigiu- ajutor!!! | Autor: addinel

Link direct la acest mesaj

buna la toata lumea!

am mare nevoie de ajutorul vostru intr-o problema cat se poate de delicata... o persoana foarte apropiata mie are de facut urgent un studiu stiintific cu tema "Studiul imaginii companiei .....". pentru aceasta are nevoie de o firma din romania care sa fie cunoscuta (cel putin in bucuresti) si care sa ii poate oferi informatii despre:

* Prezentarea generala a SC...
* Portofoliul firmei
* Principii si forme de organizare adoptate de firma
* Strategia manageriala a SC
* Potentialul SC
* Resursele interne
* Mediul extern
* Partenerii de afaceri
* Relatiile comerciale
* Situatia economico- financiara a SC in perioada 2003-2005

sa nu radeti! stiu ca de obicei aceste informatii sunt confidentiale. totusi are nevoie de aceste date, asa i se cere. a incercat peste tot, s-a dus cu "buna ziua" din firma in firma si a tot fost refuzata. apelez acum la voi tocmai pentru ca situatia a ajuns sa fie disperata si deja timpul ramas este foarte scurt.

ca sa scurtez, daca cineva ne poate ajuta in vreun fel, va rog nu ezitati! chiar este pentru un scop nobil, un tanar care inceraca cu disperare sa realizeze ceva si care se loveste de un zid.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Si eu am avut de facut anul trecut un referat asemanator. Eu am luat toate datele de pe net.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

e cam greu sa primesti date adevarate. si eu m-am agitat mult, si am mersdi usa in usa pana am reusit sa culeg ceva info pt proiectul de licenta!!
mult succes!
dc nu are nevoie de date reale, poate gasi pe net multe exemple!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput