dr. CRISAN ,TIMISOARA

dr. CRISAN ,TIMISOARA | Autor: alenna

Link direct la acest mesaj

BUNA FETELOR, SI EU CA ALTELE SUNT CHIAR NOU VENITA. E SUPER SITE-UL ASTA. cine stie ceva despre acest doctor? eu am miercuri programare la dansul si, in ciuda faptului ca multa lume mi l-a vorbit de bine, vreau niste pareri venite din expeienta. cum se comporta cu pacientele, dar la nastere? noi vrem sa renuntam la pastile, Janine, chiar luna asta si vrem sa ne apucam de lucru intensiv, dar as vrea niste analize si o parere autorizata. pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claubd spune:

Eu sunt din tm dar nu prea apuc sa intru pe site ca acasa nu mai am com si la servici sunt f. ocuptata. Nu prea stiu multe de dr. Crisan ( desi lucrez in domeniu ), eu sunt pacienta dr. Olaru si desi se aude ca e f. scump nu e chiar asa - este destul de scump dar are aparatura f. performanta si felul in care se poarta cu fiecare pacienta in parte este special. Nr. de la cab lui este 497070 si lucreaza la Brol in complexul studentesc. Sper ca ti-am fost de folos te pup ceau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Initial creeata de alenna

BUNA FETELOR, SI EU CA ALTELE SUNT CHIAR NOU VENITA. E SUPER SITE-UL ASTA. cine stie ceva despre acest doctor? eu am miercuri programare la dansul si, in ciuda faptului ca multa lume mi l-a vorbit de bine, vreau niste pareri venite din expeienta. cum se comporta cu pacientele, dar la nastere? noi vrem sa renuntam la pastile, Janine, chiar luna asta si vrem sa ne apucam de lucru intensiv, dar as vrea niste analize si o parere autorizata. pupici

popescu a

verisoara mea a nascut cu el, si a fost super multumita!! ei i l-au recomandat alte prietene care au nascut cu tot cu el!!
mult succes!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput