Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

constantini/e si elene!!

da ma feli, asa e, ca orcii... si ce, n-au fost interesanti?? melodia misto, ei originali... pacar ca nu li se vedea fericirea din cauza mastilor! securea-microfonul si aripile de pe final au fost nemaipomenite...
cred ca s-a votat pe ideea "rockerasi din toate tarile, uniti-va"...

cu venitul la intalnire, inteleg partea cu scarile... oricate rulante ar fi, tot trebuie sa cari o parte din ele carutul... bine, ca totdeauna gasesti un om amabil, tu iei copilul in brate si sa te ajute cu carutul... asta din experienta.
iar schimbat metroul la eroilor... nu e mare scofala... ca e pe acelasi peron. si la venire, si la plecare...

referitor la ora, io m-am hotarat, o sa ma duc de dimineata, la 12 vin sa va vad, poate prind o posa-doua cu gramada, apoi o iau spre casa.

laptele praf - mie mi l-a dat pt ca se da iar. bebelac. dar nu se stie daca si cat dureaza minunea.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Rezultatele de la Eurovision:
http://www.hotnews.ro/articol_48686-Finlanda-si-hard-rock-ul-castigatori-la-Eurovision.htm

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

tocmai vroiam sa zic ca sunt singura bezmetica pe aici, cand uite ca feli si pisi sunt fete harnice ce s-au trezit...

eu chiar stau si ma gandesc serios ca daca-s 30 grade, nu vin.
inafara de faptul ca mi-ar fi mie rau- trec peste ca taaare vreau sa ne vedem- dar pt pitic ar fi muuult mai greu si o las moale.
eu acum astept sa se trezeasca, sa pape si sa iesim afara ca-i racoareeee.
doarme neinvelit, doar cu un body pe el si sosetele care i le-ampus dimineata si este asa fericit...dormind

pisi si lavi, aveti dreptate cu intalneala mai devreme, dar nu toate fetele pot veni ....poate reusim sa ajumgem tptusi la un numitor comun.

PS. a nu se intelege ca v-am facut bezmetice Feli si Pisi

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Lavi, ce m-as face eu fara tale (voastre). Am continuat sa o ung cu Bepanthen iar aseara am dat-o cu Nidoflor (l-am primit in maternitatea GH ca nu aveau apa calda si Elise se iritase, dar fara prospect). Am citit www.farmaline.ro/?cid=1&pid=1653" target="_blank">prospectul dar n-am inteles nimica.
Iar ieri cand sa-i mai misc cercelusii (medicinali) am vazut ca la urechea stanga se infectase (gaurile i le-am facut pe 3 mai; primele zile am dat cu spirt, apoi doar miscam de mai multe ori pe zi). Nu-mi pot explica... dupa parerea mea, rana ar fi trebuit sa se vindece pana acum. Am dat cu Baneocin crema. Sper sa fi procedat corect.

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

"La multi ani!" celor care astazi isi serbeaza onomastica. Petrecere frumoasa si cadouri muuuulte si utile!

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

aoleoooo....astia sunt finlandezii????
sincera sa fiu mie mi s-au parut chiar interesanti, costumatia aparte - dar totusi scary rau de tot, ma luau fiorii pe spinare- melodia dragutica, dar nu ma asteptam sa si castige!!
plus ca nu am vazut decat 30secunde, ca nasu a inchis televizorul ca a zis ca mesajul este prea...negativ si nu poate vedea si auzi asa ceva.
deci melodia nu stiu decat ca primele acorduri au fost dragute...

Cristina, multam de raspunsul cu laptele.

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

NEGARACRISTINA, eu i-am dat puiului la fundulet cu REVIKEN, si aproape la fel de buna este si crema de la NIVEA cu oxid de zinc.
adica de ce zic la fel de buna pt ca reviken-ul are mai mult oxid de zinc, este mai aspru...sideci daca este urata roseata, cu asta trece mai repede.
nivea in schimb, merge muuult mai bine daca este doar asa un pic de roseala.
si revikenul este vreo 60.000 lei...

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Joy!! Sa stii ca eu cum ma trezesc dau drumul la pc sa mai vad "ce zic fetele", ca sunt dependenta! Ei si, daca nu aveam computer ieseam in cartier cu o punga de seminte si barfeam - scuze, discutam - ce mai e nou!

cristinamh asa e, Lordi a castigat deoarece au fost votati de rockerii din Europa "ca sa castige o trupa adevarata". Am citit asta pe un forum "de specialitate" unde rockerii deja lesina de ras. E unul acolo care a votat de 20 de ori

Cat despre intalneala, mai vad eu, poate chiulesc de data asta, ca am tot fost din septembrie pana acum

Aseara mi-a facut-o Ilinca, ca-i spalasem sacul de dormit si desi era obosita moarta nu voia sa adoarma ca simtea ca-i lipsea ceva. Maraia si se foia la greu! Asa ca am pus-o intr-o paturica ce se face port-bebe si a adormit in final. Dar ce ma fac pe caldurile astea, daca ea vrea sa doarma tot in sac? De la atata transpirat se va deshidrata Poate s-o las sa adoarma in sac si ulterior s-o scot de acolo?

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Iar ma bag peste Silvia - scuze!
Nidoflorul e combinatie de antibiotic si antimicotic; l-am folosit si eu la Silvia cand s-a iritat in spatele urechiusii.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

s-a trezit piticu si abia astept sa ies afara...ca ce cald este....

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput