La France (55)
Raspunsuri - Pagina 9
dia_codat spune:
Aurelia da clic dreapta pe denumirea filmului si daca e activ Aperçu da sa vezi cum incepe filmul.
Sa fi sigura ca e ala bun. Ca eu abia la a 3 -a incercare am dat de je vous trouve... Primele doua au fost niste filmeeeeee xxxxxxx
Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...
chatonel spune:
bei, io numa xxxxx am incarcat la filmu asta, m-am lasat pagubasa!
Toulouse, la ville rose
Maria I spune:
xxxxxxxxx
nu ma bagati in seama ca-s cam astenicoasa
edit ca sa va spun ca ma delectez cu "Fara zahar"
chatonel spune:
grav, blinky, da cu DTT :)
acu, mai serios, ar trebui sa il restartezi la 24h daca calaresti emagaru.
Toulouse, la ville rose
Aurelia spune:
Mercic din suflet fetelor pentru discutia voastra ,asta ma orienteaza un pic sa-mi dau seama ce si cum,de gravitatea a ceia ce sint "en train faire"!!
Pai in primul rind "aprçu" nu-i disponibil deci nu pot sa vad inceputul filmului(face vreo 700Mo) ,in al doilea rind i-mi trebuie un "codec" ca sa-l vad si tohmai vroiam sa va intreb pe voi pentru fichierele "avi" daca codecul:" Koepi's XviD Codec" e bun dar cum ziceti ca-i bai MARE cu filmele astea mai bine il suprim si o las balta ,mai ales ca eu am fost si l-am vazut la cinema (vroiam doar sa-l am ca amintire)pentru "Maria Mirabela" insa nu ma indur caci de atita timp de cind il asteptam tohmai azi a inceput sa incarce !
Dati-mi un sfat please!
Caci vad ca si incarcarea codecului este un risc site-ul "telecharger com" se descarca de orce responsabilitate (si este normal) caci autorul o fi el plin des bons intentions dar nu-i oficial !!
Aurelia spune:
Nu se paote de azi dimineata nimeni n-a mai "zis" nika' daca-i din cauza mea atunci promit sa tac si sa nu mai zic nimica !
emoison spune:
Auras, uite aici codecuri:
http://yatoshi.com/fr/index.php (am uitat codul pentru linkul ascuns sub cuvint, sorry).
Abia astept, "pontul" de Ascension!
AB spune:
Auras nu mey..nu esti tu.
Da eram intr-o pasa antifranceza. Au fost cupii bolnavi toata toamna-iarna s-au vomat.. Pe gresie noi pusesem mocheta ca galkusca are apucaturi americane de stat pe jos si tragea ca naiba... insa de atata vomat trebuie schimbata mocheta (am spalat-o da fiind ieftina s-o mai stricat... ). In fine merem noi vineri si am zis sa ne-o puna ei, ca sunt satula de pus, mutat... etc. si primul rdv e de aici in trei saptamani.... si io voiam acum. Si nu se poate... nici mesterii de la cooperativa nu pot d-ne acum... Asa o lentoare... da rauuuu. In fine eu acum am constat uzura cand fi-miu a inceput sa se impiedice... si apoi vreau sa mai schimb in camera fetitei... si plec si eu... etc.
Da nu se poate asa ca ,luat liber... si scos mobile, repus... intr-o camera abia...si is fiarta pi Franta si pana nu-mi trec durerile de sale nu revin la sentimente mai bune. Si ce sa va barai eu la cap pe voi
Emoison uite ashe [ url="pui ce vrei" ] brrr cuvant [ /url ] si tai pauzele evident.
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)