La France (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blinky spune:

fetelor va multumesc pt raspunsurile la intrebarea mea despre bucuresti. M am linistit si eu intre timp, si am auzit ca de fapt nu e chiar carantina. Va pupic

Mergi la inceput

aurelia inseamna ca persoana de la care "telechargezi" nu are inca oridnatorul conectat. de indata ce se conecteaza si el la emule, va incepe descarcarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

aha! merci blinky!!
Inteleg acum ce si cum .........trebuie sa astept deci!
Inca o intrebare pentru cunoscatori :terminatia "av" de la unele fisiere ce inseamna ca vad unele se termina in mpg iar altele in "av" unele exista in 60% altele in 50 altele in 100% asta ce mai inseamna????

Mergi la inceput

aurelia "vastele-mi" cunostinte informatice se opresc aici, dar uite zice ceva ceva p wikipedia. http://fr.wikipedia.org/wiki/AVI
Eu stiu ca e un format ca oricare altul,pana acum a tot mers la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

.av sau .avi sau .mpg sunt tipuri de fisiere care contin filme. ambele sunt suportate de media player-urile standard.
Si pentru poze ai .tif, .jpg... etc.

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

saruminusitele ,pentru poze stiam formaturile ca manevrez cu ele deobicei da pentru film in afara de mpg2,3,4 nu mai stiam si altele!
Vad ca a inceput sa se incarce se pare ca "persoana" cu pricina a deschis calculatorul!
Poate mine dimineata o sa fie gata ,cine stie !
Sarumian si noapte buna inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

aurelia, ai grija sa nu te prinda politia netului, stii ca nu e legal sa incarcam. reseteaza compu in fiecare zi si alege servere de conectie de preferinta in alta tara.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

'Na seara,
Aurasu', io daca-s pe mac, pot sa telecharjez filmu'? Desi tocma' ce-mi tinu al meu ingeras o teorie cum ca nu-i frumos sa fac asa ceva, ca nu e bine, ca bla bla bla, lege, alea alea, intelegi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Mey acus nu-i teorie...amenzile sunt fff.urate si zic io nu chiar pe nedrept. In fine....vizionati ce doriti, dar nu le pastrati pe calculator: disk extern, cd, dvd...puse, nu in casa.
Si nu va lacomiti, adica nu creati un trafic suspect. Primul lucru detectat e cantitatea de pachetele cu date care circula intre doua computere. ... Daca e rezonabil traficul ... e o sansa sa nu existe nici o consecinta.

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

da, cred ca asta e ideea, nu tre sa ai in fiecare zi trafic de 100mb si sa mearga compu pe acelasi ip 7 zile din 7.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput