La France (55)
Raspunsuri - Pagina 8
blinky spune:
fetelor va multumesc pt raspunsurile la intrebarea mea despre bucuresti. M am linistit si eu intre timp, si am auzit ca de fapt nu e chiar carantina. Va pupic
blinky spune:
aurelia inseamna ca persoana de la care "telechargezi" nu are inca oridnatorul conectat. de indata ce se conecteaza si el la emule, va incepe descarcarea...
Aurelia spune:
aha! merci blinky!!
Inteleg acum ce si cum .........trebuie sa astept deci!
Inca o intrebare pentru cunoscatori :terminatia "av" de la unele fisiere ce inseamna ca vad unele se termina in mpg iar altele in "av" unele exista in 60% altele in 50 altele in 100% asta ce mai inseamna????
blinky spune:
aurelia "vastele-mi" cunostinte informatice se opresc aici, dar uite zice ceva ceva p wikipedia. http://fr.wikipedia.org/wiki/AVI
Eu stiu ca e un format ca oricare altul,pana acum a tot mers la mine.
AB spune:
.av sau .avi sau .mpg sunt tipuri de fisiere care contin filme. ambele sunt suportate de media player-urile standard.
Si pentru poze ai .tif, .jpg... etc.
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
Aurelia spune:
saruminusitele ,pentru poze stiam formaturile ca manevrez cu ele deobicei da pentru film in afara de mpg2,3,4 nu mai stiam si altele!
Vad ca a inceput sa se incarce se pare ca "persoana" cu pricina a deschis calculatorul!
Poate mine dimineata o sa fie gata ,cine stie !
Sarumian si noapte buna inca o data!
chatonel spune:
aurelia, ai grija sa nu te prinda politia netului, stii ca nu e legal sa incarcam. reseteaza compu in fiecare zi si alege servere de conectie de preferinta in alta tara.
Toulouse, la ville rose
Maria I spune:
'Na seara,
Aurasu', io daca-s pe mac, pot sa telecharjez filmu'? Desi tocma' ce-mi tinu al meu ingeras o teorie cum ca nu-i frumos sa fac asa ceva, ca nu e bine, ca bla bla bla, lege, alea alea, intelegi tu
AB spune:
Mey acus nu-i teorie...amenzile sunt fff.urate si zic io nu chiar pe nedrept. In fine....vizionati ce doriti, dar nu le pastrati pe calculator: disk extern, cd, dvd...puse, nu in casa.
Si nu va lacomiti, adica nu creati un trafic suspect. Primul lucru detectat e cantitatea de pachetele cu date care circula intre doua computere. ... Daca e rezonabil traficul ... e o sansa sa nu existe nici o consecinta.
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
chatonel spune:
da, cred ca asta e ideea, nu tre sa ai in fiecare zi trafic de 100mb si sa mearga compu pe acelasi ip 7 zile din 7.
Toulouse, la ville rose