Cuplurile de homosexuali si copiii

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by ligeea

Cum credeti ca receptioneaza ceilelti copii un prieten de joaca , de scoala care are mama si tata doua persoane de acelasi sex ?
copiii sunt mai rai in exprimari decatnoi adultii si haideti sa fim obiectivi cel putin in Romania suntm mult in urma in ptivinta mentalitatilor. Tineti minte din scoala cum orice defect fizic sau de alta natura era individualizat prin porecle ?
Noi am fost intr-o excursie (un grup mare organizata de o agentie )cu doi gay barbati si vreau sa va spun ca au fost foarte marginalizati. Intr-un avion de 200 de oameni asta spune ceva despre mentalitatea din Romania .Nici afar n-am vazut sa fie prea simpatizati, cel putin nu in tarile cu mult spirit religios ci doar politicos tolerati.
Problema nu este ce alegem intre orfelinat , batai familiale si adoptie de catre cuplurile de gay ,ci daca vi se pare naturala o astfel de adoptie ?

ligeea

e doar o problema de timp. asa a fost si cu negrii. N-aveau voie sa stea in autobuz decat in spate, aveau intrari separate pt albi si negri, unele localuri afisau afise de genul accesul negrilor interzis. Probabil la fel faceau si cu gayii daca le-ar fi scris in frunte ca sunt gay. Lucrurile s-au schimbat incet dar sigur pt negri si la fel se vor schimba si pt gay. Irina C. de negrii ce zici? ca parca in biblie scria ceva de genul ca sclavii trebuie sa ramana sclavi sau n-am retinut eu bine????? S-a gresit cand s-a abolit sclavia?

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

ligeea, nu se pune problema pe cine aleg, Sint multi copii orfani. Daca familiile indeplinesc conditiile ar primi copilul. Fie ca sint heterosexuali, fie ca sint homosexuali.
Ati vazut copiii din orfelinate care se leagana si se izbesc de barile patutului din lipsa de afectiune?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Ati vazut copiii din orfelinate care se leagana si se izbesc de barile patutului din lipsa de afectiune

nu-i nimic! ca doar nu scrie in biblie ca e necrestineste sa te dai cu capul de pereti. Trebuie mers pana in panzele albe ca sa nu cumva sa ajunga pe mana pacatosilor homosexuali nu Irina C??????

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Michelle,daca prin ironii si jigniri incerci sa-mi schimbi convingerile,nu ti-ai gasit nici metoda,nici omulIrina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

irina c. stiu ca nu am cum sa-ti schimb convingerile . creierul poate stoca o anumita cantitate de informatie - diferita in functie de persoana. creierul tau a atins deja capacitatea maxima noi informatii nu mai au loc din pacate

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Irina, orice ai spune si oricat te-ai ascunde in spatele oricaror precepte, sa stii ca oamenii niciodata nu se judeca la gramada.

Michelle, nu rezolvi nimic cu enervarea (eu te inteleg ), sunt norme de urmat si in aceste cazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by michelle7

irina c. stiu ca nu am cum sa-ti schimb convingerile . creierul poate stoca o anumita cantitate de informatie - diferita in functie de persoana. creierul tau a atins deja capacitatea maxima noi informatii nu mai au loc din pacateMichelle
Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

q.e.d.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Llaura

Irina, orice ai spune si oricat te-ai ascunde in spatele oricaror precepte, sa stii ca oamenii niciodata nu se judeca la gramada.

Michelle, nu rezolvi nimic cu enervarea (eu te inteleg ), sunt norme de urmat si in aceste cazuri.

Nu ma enervez dintr-un motiv foarte simplu. Ideile Irinei, chiar daca deranjante sunt din fericire sterile. Lipsa de idei proprii o face inofensiva , sanse sa-si gaseasca acoliti sunt zero. pe scurt furtuna intr-un pahar cu apa. Cine ma ingrozesc sunt cei care reusesc sa bage asemenea idei in oameni ca si irina, cei capabili de discursuri pompoase cu argumente aparent logice. Liderii !!! Aia ma ingrozesc.

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

Michelle, ia-o usor. Nu sint nici eu de acord cu ideile Irinei, dar de aici pina la a o face imbecila e cale lunga. Chiar nu mi-a lasat impresia ca ar avea creierul spalat.
Noi mergem cu scandalul pe topicul despre ortodoxie, ele vin aici si agita spiritele, asta e forumul.

Mergi la inceput