ma alatur voua ...
Buna fetelor,
Sunt deja citeva luni de cind ma tot uit pe acest site si tot citesc mesajele insa astazi m am hotarit sa ma inscriu si eu deci faceti ne loc si noua, noi eu Gina si un micut sau o micuta care va veni pe lume la inceputul lui noiembrie - desi cred ca medicul nu a calculat bine data nasterii. De ce ? Pentru ca dupa calculele lui ar trebui sa fiu insarcinata de 16 saptamini insa am cu siguranta mai mult - de o saptamina simt cum misca ceva in burta mea - fiind prima sarcina cred ca e prea devreme ca sa miste, deci mister total. Si cum eu am avut intotdeauna cicluri neregulate chiar nu stiu exact cum sta treaba. Insa nu ma ingrijorez prea tare important e ca eu ma simt bine acum pentru ca inceputul sarcinii a fost groaznic - greturi etc, iar bebe poate veni oricind noi il asteptam cu bratele deschise.
Mi ar placea sa vorbeasca cineva si cu mine pentru ca am o gramada de intrebari pe care mi le pun in fiecare zi si trebuie sa recunosc fiind departe de casa - sunt stabilita in Belgia de 3 ani - imi este mai greu citeodata.
Va pup pe toate si sper sa vb curind
Raspunsuri
desiree spune:
gina bine ai venit
te asteptam la mamici de noimebrie-decembrie 2006 si acolo ti s eva raspunde la toate intrebarile
desiree
anneoprea spune:
Sarcina usoara si bb sanatos!
Exista utilitare prin care poti sa verifici data probabila a nasterii in functie de ziua ultimei menstruatii - este unul si aici pe siteul despre copii la utilitare, se cheama <Cand vine barza>
Inclin sa cred totusi ca doctorul nu s-a inselat - pentru ca majoritatea gravidelor sint surprinse atunci cind aud ca saptaminile de sarcina se calculeaza incepind cu ziua ultimei menstruatii (saptamini de amenoree) si nu cu data efectiva a conceptiei (saptamini de gestatie). Asa ca probabil modul de calcul te-a bulversat?!
Poti sa treci si pe la topicul Fetele din Belgia - de pe Calatoriile Sufletului!
AnneOprea
20 Sapt
raalucutza spune:
uite aici poti afla www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco" target="_blank">varsta sarcinii.in mod normal cam asa se calculeaza si daca tu urmaresti cu atentie ai sa iti dai seama ca asa s-a cam intamplat..de fapt atunci s-a intamplat
.......bafta multa si bebel sanatos!
RAALUCUTZA
39s+1zcu
RAUL CELESTIN
ingeras26a spune:
Ginutza, bine ai venit! te asteptam la mamici de noiembrie-dec 2006, pt ca acolo burticile au camcat ai tu, sau mai putin:)
Sarcina usoara si bb sanatos!
Pupici, Ingeras
9+
asiza spune:
Gina, bine ai venit printre noi! Vad ca ai deschis subiect nou! Hai cu noi la mamici de noiembrie-decembrie!
Sa ai o sarcina usoara si un bb frumos si sanatos!
10+