Clubul nurorilor (53)
Raspunsuri - Pagina 11
cherry22 spune:
Sunule, era cat pe ce sa uit- pentru luni, sa fii fericita, iubita, sa ai parte de tot ce iti doresti si sa ramai la fel de sufletista si de frumoasa ca acum! Multi si multe de ziua ta! Sa stii ca luni dau petrecere pe DC cu ocazia zilei tale-o sa le invit pe fete la
. Ce ziceti fetelor, luni ne ?
fata si sa stii ca o sa-mi fie tare dor de tine
SunSmile spune:
Cherry scumpica mea....te iubesc mult! Multumesc din suflet! O sa ma gandesc la voi! Si o sa-mi lipsiti!
Si Marina...te rog eu...DAR DOAR daca puteti, asteptati-ma! Sau va intalniti si ne mai vedem inca o data cand vin! VA ROG! Vreau sa va vad si eu....ca tare imi sunteti dragi!
Mari....fruntea sus! Stiu eu ca va fi bine! O sa ai grija de tine si tura urmatoare analizele vor fi perfecte! Si va veni si BB cel mult dorit! Te pup si tin pumnii!
Pup la fete....acum chiar fug!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
marinar spune:
Cherry bineinteles ca nu ma supar. O asteptam si pe Sun, asa o sa ne povesteasca mai amanuntit cum s-au distrat in concediu.
Declaram, luni facem party pt sarbatoritele noastre.
De analize am zis ca nu-s bune pt ca nu sunt. Am cateva valori in afara graficelor, dar cu tratament o sa se rezolve. Trebuie sa mai iau un rezultat- si am inteles ca este important, iar apoi merg cu ele in dinti la dr.
Unde va faceti casa, in Buftea? prin ce zona?
marina
pozici
cherry22 spune:
Sunule, si eu te iubesc mult(fetelor, a nu se interpreta). Distractie maxima in concediu! Te asteptam cu poze!
Fetele din bucuresti, eu sunt de acord sa ne intalnim cand se intoarce Sun. Voi ce ziceti?
Himmelsduft spune:
Nico, CASA DE PIATRA, sa aveti o nunta de vis. La Multi Ani cu ocazia zilei tale de nastere, sper ca atunci cind revii, citesti din urma.
Sun, super sotul tau. Sa-ti traiasca, sa te bucuri de el si sa nu-si piarda obiceiul de a-ti face surprize placute. Distractie placuta.
Briu, bine ai venit.
Corina, bafta la examene si invatat.
Flavia
Va pup pe toate si va urez un Wk superb tuturor,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
cherry22 spune:
OK, deci, intalneala va fi cand se va intoarce Sun, iar luni vom petrece pentru toate/toti sarbatoritii. Va fi petrecere mare!!!!!!!!
Marina, casa noastra este in statia de langa statuia(dupa pod, e statuia lui m.viteazul). Este in spatele casei alor mei, se vede acoperisul din statie. Cand te duci la dr?
Iti tin pumnni sa fie totul ok.
Fetele, wk frumos si LA MULTI ANI tuturor CONSTANTINILOR si tuturor ELENELOR!!!!
pup fetele
marinar spune:
cherry fetele de la aspirante mi-au spus ca si ultima analiza e importanta asa ca am hotarat sa nu merg la dr pana nu am si ultimul rezultat. mai pot astepta cateva zile...
cat despre casa, spor la treaba. eu nu ajung curand in Buftea, as fi intrebat de curent pt ca am un vecin care lucreaza la RENEL. poate dau de el la tel.
offf, si eu vreau casa pe pamant, dar mai dureaza, prea vrem multe in acelasi timp. masina pe firma ne-am hotarat sa o luam cu banul jos, nu leasing, asa ca o sa dam si ultimul banut. renovarea la apartament se amana, iar daca gasim un teren care sa ne convina, o sa se amane si mai mult (urmarim un terem pe malul unei balti).
marina
pozici
impreuna spune:
Sunule la multi ani si tie draguto, sa sarbatoriti cum se cuvine, in 22 ne gandim la tine (si nu numai:)
cherry ai dreptate, cel mai bine e singur (singuri de fapt:) Pupici si tie daca nu ne mai "auzim" pana luni:) Sa aveti un week-end super
Marina cat timp faci tratamentul pana repeti analizele? Sper din toata inima sa fie bine si sa aveti cat mai repede un bebe (si celelalte fete care isi doresc)
Alynutza cred ca deja esti acasa si petreci:) Bafta cu muncitorii si cu "santierul"
Him te simti mai bine? Dar Leo?
Un week-end fain tuturor, ma duc sa-l bag si pe sotz in zeama
Flavia (sotie si mamica fericita)
Himmelsduft spune:
Flavia, ma simt bine. Vremea e super. Leo se simte mai bine, asteptam dr sa vina la control. Am pus poze cu peisajele, cum am promis. Sper sa-ti placa. Nu vreau sa fac la nimeni in ciuda, sau rau.
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
marinar spune:
Fla nu stiu cat timp o sa fac tratament, o sa vad ce zice doctorul.
Sper ca pana in octombrie sa fie totul ok (atunci a "prezis" sotul meu ca o sa-l anunt ca sunt gravi, asa a simtit el).
Him ce imagiiiiiiiiini, m-ai dat pe spate.
marina
pozici