vacanta la munte
va salut pe toti,
poate s-a mai discutat acest subiect si nu am fost pe faza.noi suntem interesati anul acesta de o vacanta la munte dar problema este ca nu stim unde sunt locurile cele mai potrivite ptr o vacanta la munte(in Romania) cu un copil de 1 an si 6 luni dupa noi si plus de asta ptr sotul mi-as dori niste tratamente termale(cu ape,namol).Sunt interesata de pensiuni, vile cu preturi destul de accesibile(si curate!!!,3-4 stele) ,daca ar avea si masa sau cel putin micul dejun inclus ar fi minunat.poate cineva merge fregvent si stie un loc bun....sau niste adrese pe internet.
astept raspunsurile voastre.
va multumesc.
Nico
Raspunsuri
pet.cost2005 spune:
Cred ca mai indicat ar fi fost sa pui subiectul la "calatoriile sufletului" ... sunt multi plimbareti pe-acolo si te pot ajuta cu siguranta.
In al doilea rand, eu .... iti recomand colega noastra cici care are o pensiune in Bucovina. Asa poti vizita N. Moldovei cu manastirile, insa nu sunt tratamente termale, asa cum vrei tu. Poate la Vatra Dornei ... care-i prin preajma. Eu am auzit numai de bine despre cici si pensiunea ei si chiar anul acesta ne vom petrece vacanta acolo si atunci voi fi in masura sa dau sfaturi din experinta personala. Deocamdata ma incred in ceea ce se spune ... cici te pup si sa ne vedem cu bine !
Revin ... o pensiune convenabila (recomandata de o prietena de pe DC) este la www.bailetusnad.ro/index.php?menu=11" target="_blank">Baile Tusnad. Sau ... ar mai fi la Sinaia.
Petro
pinquleasa spune:
Petro: Bucovina e un loc superb, cand am fost copil mergeam destul de des acolo.Baile termale le dorim amandoi dar in special sotul are nevoie de ele...dar cum ai spus si tu Vatra Dornei nu ar fi departe . Sincera sa fiu noi am fi mai mult interesati de Valea Prahovei,Sinaia ,Busteni,etc...sotul a ramas impresionat de peisaje ,de cate ori veneam in tara treceam pe acolo si mai mereu i-si dorea o mini vacanta prin locurile respective.
Multumesc ptr raspunsuri.
va pupic
impreuna spune:
Nico pe V. Prahovei nu prea gasesti bai cu efecte terapeutice, baze de tratament, etc.
Acolo mai mult pt distractie si peisaje.
Puteti incerca Baile Herculane, Olanesti, Govora...
Vezi la "calatoriile sufletului" se discuta despre vacante, locatii, etc.
Flavia (sotie si mamica fericita)
osna spune:
nico daca esti interesata de baile olanesti iti pot da nr de tel al vilei unde a stat cumnata mea,au si cabinet de masaj.
mamica dulce spune:
Nicoleta eu iti recomand Baile Herculane! E la munte,peisaj de vis,tratamente termale de toate felurile,hoteluri excelente!Eu iti recómand complexul Dacia,hotel Domogled-sper sa nu se considere reclama,dar acolo am avut eu lucrarea de licenta si stiu ce recomand:)In plus sunt fooooarte multi nemti anual si are si sotul tau conversatie.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
osna spune:
nico pt ca nu ti-e activat PM iti scriu nr de tel aici:0744 78 69 59
eu zic sa suni si sa intrebi de tarife si ce mai ofera,ca eu nu mai stiu preturile de anul asta.
ei oricum i-a placut si s-a simtit bine acolo.
si herculane este o obtiune buna.
sper sa faci alegerea potrivita!
24
lavi02 spune:
La Herculane Hotelul Ferdinand (4*) e cel mai cel, renovat, are si baza de tratament si piscina proprie, dar e cam scumput. Hotelurile celelalte nu prea sunt renovate (2* cam asta inseamna in RO). Ferdinand e in centrul vechi al statiunii (si pitoresc). Sunt si pensiuni dar sunt mai degraba jos, in sat, nu in statiune.
Si noi vrem sa mergem vara asta acolo cu fetele.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)