Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-127

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Liana si io te ca m-ai facut sa treaca.. Uite,nu mai dau cu capul,ocolesc , e mai bine asa?

Fetelor,prietena noastra Andicu e la Szeged in plina procedura FIV. De joi de la pranz are doi puiuti in burtica si - zice dr - sanse bune sa se prinda (macar unul,daca nu amandoi ). Am niste emotiii...Doamne-ajuta!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mishuleeeee e mult mai bineee!!!!pupa mama din nou fata curajoasa!!!
pumnii mei sunt stransi si pentru andicu sper din tot sufletul sa'i port noroc..mult..mult!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mishule stabileste tu cu Motzata ora si eu ma voi conforma; trimite-mi un SMS, pt ca io mi-am uitat telefonul acasa si acum fug la targ... cand ajung acasa vad SMS-ul si te sun; ce sa fac daca-s cascata?
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

lachi sa faci si pentru mine o spermograma la ospatari..ca de cand imi doreasc sa ajung si eu macar una sa fac

gataaa..acum fugggg..apar la noapte!!! pt cele care ma vor

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Bubu imi pare tare rau ca nu a fost sa fie luna asta,dar lasa o noua luna o noua sansa...

Andicu sintem alaturi de tine,ma rog sa te ajute Dumnezeu sa-ti implinesti visul si stam cu pumnii stransi,stransi...

VA

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Doamne Ajuta Andicu!!
Te asteptam cu vesti.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor,va rog frumos spuneti-mi si mie daca in z12 CM(la un CM de 30 zile si ovulatie cam in z15),deci cam cu 3 zile inainte de ovulatie, e bun un folicul de 8 mm si endometru de 10 mm.A fost prima mea eco transvaginala si dr.mi-a spus ca stau f.bine cu toate,dar voiam sa stiu si de la voi daca valorile sunt bune?!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Nusy Bine ai venit pe la noi!
Endometrul e foarte bun,intr-adevar dar foliculul mi se pare cam micutz pentru ziua a 12-a! Tinand cont ca el creste in medie cam cu 2 mm pe zi (desi poate avea o crestere brusca si rapida) nu cred ca atinge maturitatea in ziua 15! Sigur nu ovulezi mai tarziu?
Daca ai ciclu de 30 de zile e foarte posibil sa ovulezi prin ziua 17-18 sau chiar mai tarziu. Cand te mai duci la echo?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mishulina:mersi mult pentru raspuns.Spune-mi, te rog ,cat trebuie sa aiba dimensiunea la maturitate?Din ce am observat din lunile anterioare(grafic TB,test ovulatie),am ovulat de obicei in z15.Poate luna asta,sa ovulez mai tarziu???
Nu ma mai duc la eco pt.ca la mine in oras nu am si m-am dus special pana la C-ta pentru asta ca sa fac,asa,de control,nu pentru monitorizare.

Nusy

Mergi la inceput

nusy la maturitate ajung parca la 24..sa ma contraziceti fetelor ca io la ora asta sunt cam "buimaca"
Mishuleeeee uitai sa'ti zic..ocoleste..ocoleste pana ce il nimereste stie je...e mai bun ocolul decat datu cu capuuu..ca strici capuuu si nu mai are productie..
sa ma iertati dar sunt asa fericita azi!!!!
ete asa ca dadui si io 5kg jos...nu stiu cum nu stiu cand si de cand cert este ca ma urcai pe cantar si crezui ca lesin...de fericire!!!am 80..tot grasa stiuuu..da e ceva ..luna trecuta m'am cantarit...
lachiiiii iti multumesc mama datorita tie am reusit!!!nu am facut ce ai facut tu am renuntat doar la paine si nu am mai mancat seara..doar atat..dar tu m'ai facut sa ma hotarasc odata sa dau kg astea jos de pe mine...iti multumesc...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput