Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-127
Raspunsuri - Pagina 14

Mishulina spune:
Meg ma bucur sa te vad!
Catalina imi pare bine ca esti ok,chiar ma intrebam ce mai faci...Starile pe care le ai nu-s anormale! Sa nu fi necajita ca dormi mult,asta poate fi chiar o placere.. Si in ciuda greturilor incearca sa te hranesti si hidratezi corespunzator
Lachi intr-adevar,fara cuvinte...Oricim sti ca la mine gasesti intotdeauna un
de incurajare,o vorba buna si chiar un umar de
daca e nevoie din cand in cand....Si una peste alta (vorba mamei) mergem inainte!
Ina

Amely spune:
Oana, simptomele de sarcina pot fi absolut identice cu cele de CM, asta ti-o spun din experienta. Eu am avut dureri de burta, spotting roze si tot tacamul, si eram convinsa ca vin rusii, cand colo era sarcina.
Eu cred ca la tine e cu oki, mai! repeta testul cu barza sau clear blue, ca sa fii sigura. Tin pumnii!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

oana_bucur spune:
M-am dus pe fuga la gunoi caci aruncasem cutia...e un Dr. Sigur. Astea le luase al meu mandru acu cateva luni de la farmacie (astea i le-au dat caci noi nu prea avem idee). Ne sugerati altceva?
Daca as mai fi avut acum in casa si alte cutii as mai fi incercat cateva dar era singurul...chiar asa...cat mai costa unul?...n-as vrea sa-mi pun sotul sa-mi cumpere ca nu vreau sa-i dau sperante false...m-as duce eu si vreau sa stiu daca-mi ajung banutii ce-i am.
Intre timp ma tot holbez la sticksul cu dungi si ma intreb daca e posibil...e?!...nu e?!...nici eu nu vreau sa-mi fac sperante false.
Apoi mi-am mai luat temperatura si in trei randuri diferite, la diferenta de cate vreun sfert de ora aveam 37.3 apoi 36.8 si ultima data 37.1. Cam ciudat dar termometru e electronic si e cumparat recent caci ultimul parea sa ne joace feste. Oricum nu ma pot baza pe temperatura caci nu m-am monitorizat pana acum ca sa stiu.
Parca m-as duce la farmacie sa-mi mai cumpar vreun test -doua.
Chiar nu cred ca ar trebui sa ma pepsicesc atat dar sunt tare curioasa...

Liana30 spune:
cand eu va spun ca"Mare e gradina Domnului" si cand Avalon ma completeaza "Si porile se deschid larg"..
stim noi ce stim!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Mishulina spune:
Oana eu una despre Dr.Sigur n-am auzit sa dea rezultate fals pozitive! Dimpotriva,stiu cazuri cand s-a "dungat" corect si a adus bucurie in multe familii. Mai poti incerca :Barza,Ozone,Diaspot (toate pana in 60 000 lei,sau pe acolo) sau un Clear Blue,cel mai sensibil care e in jur de 200 000 lei vechi. Nu lua Femina,Narcis sau alte marci "necunoscute" ....
Cu temperatura nu ai de ce sa te agiti la ora asta,pe caldura asta! Se ia dimineatza,la prima ora,pana sa te ridici din pat! Doar acea masuratoare e concludenta,nu si cele de peste zi....
Daca repeti testul,cel mai bine ar fi sa-l faci dimineata ca urina de peste zi e prea diluata si de aceea a doua liniuta e mai palida...Eu iti tin pumnii sa fie cum vrei tu!
P.S:
quote]Originally posted by oana_bucur
Chiar nu cred ca ar trebui sa ma pepsicesc atat dar sunt tare curioasa...
[/quote]
Nu stiu ce inseamna "a te pepsici" dar mi-a placut expresia la nebunie! Pot sa ma "pepsicesc" si io?
Ina

oana_bucur spune:
Nu m-am putut abtine si i-am dat comanda mandrului meu de un test clear blue si unul barza...vreau sa vad...
Ca poate poimaine vin indienii dar ptr asta pot sa ma bucur vreo 2 zile, nu!? Cam sadic...dar ce sa-i faci!?
Mai fac 2 teste, cand vine mandrul meu..peste vreo ora...si va spun...
Poate imi face el si un album pe yahoo ca sa pun linkul aici...ca io sunt cam plopista...
Va pup agitataaaaa nevoie mare...imi vine sa topai un pic...

megbeng spune:
quote:
Originally posted by Liana30
cand eu va spun ca"Mare e gradina Domnului" si cand Avalon ma completeaza "Si porile se deschid larg"..
stim noi ce stim!!!!
http://photos.yahoo.com/popescu_liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Am lipsit eu prea mult,mi-a scazut IQ-ul suficient de mult cat sa nu inteleg care e faza, sau sunt paranoica de dau sa cred ca am zis ceva ce nu trebuia?

Kariris spune:
Megbeng fibromutele sunt pana in 7 mm, cred eu ca se incadreaza la categoria "foarte mici", sunt intramurale iar la tipul asta de fibroame si dimensiunea asta nu se face embolizare daca la asta te-ai referit tu. Ca am citit pe la sub. cu fibrom uterin si m-am lamurit. Iar cu naturistele am bagat la greu ceai de naprasnic care-i bun pt. fibroame e adevarat ca nu si tincturi, de acelea nu am luat, pentru ca nu am luat-o in serios; am zis ca daca tot am uter fibromatos ce-o fi acum daca-i decorat si cu cateva fibromutze?
Alta fata m-a intrebat daca aia de la Medsana nu le-au vazut inainte de fiv.... BA DA!!! D. Protopopescu la fiecare eco dinaintea inceperii procedurii mi-i arata, ii masura cu mare constiinciozitate si isi exprima regretul ca sunt intr-o zona nu tocmai buna: ba "profund in miometru aproape de endometru", ba "in endometru" iar eu o intrebam care-i riscul iar ea imi spunea ca s-ar putea sa nu lase embrionii sa nideze sau sa ramana acolo; ca chiar daca au nidat ar putea fi impinsi de aceste formatiuni afara din endometru... si mi-aduc aminte ca am intrebat-o odata daca nu putem scapa cumva de ei inainte de fiv, sa-i scoatem cumva. Iar ea mi-a raspuns: "nu, ca sunt prea mic, n-are rost sa umblam la ei".
Iar Marinescu, fara sa blameze pe nimeni de la Medsana desi a vazut in dosar pe mana cui am fost, m-a intrebat daca nu mi s-a propus o hysteroscopie inainte de fiv. Eu i-am raspuns senina ca nu, iar el mi-a zis ca asta trebuia facuta pentru a incerca sa scoata acele fibromutze, noduli fibromatosi sau ce draku or fi ei...
Si sa-i raspund si fetei care mi-a sugerat sa-i dau in judecata: n-am cum! Nu avem baza legala. Nu avem legislatie in acest sens. Reproducerea umana asistata nu e inca legiferata in Ro. Dai in judecata pe cineva care nu a respectat o lege. Daca nu e lege, nu e infractiune. Iar de mal praxis nu poate fi vorba, pentru ca nu m-au mutilat in nici un fel.
Asta este...va trebui sa ne informam cat putem, sa nu mai credem orbeste intr-un medic, sa verificam la inca 3 de aceeasi specialitate cand ne hotaram sa facem ceva cu un medic, pentru ca se pare ca cine nu a facut medicina este un potential fraier in ochii medicilor. Deci eu acum, nu mai am nici o urma de indoiala ca Protopopeasca nu a fost convinsa din start ca eu nu am nici o sansa.

Kariris spune:
Megbeng cred ca Liana s-a referit la patzania mea, mai bine zis la ce am aflat eu ieri de la Marinescu.
Marinescu nu mi-a zis ca daca scap de fibroame creste sansa de procreere, ca eu practic nu am trompe; am doar una si aia nefunctionala... tot ce e in stare sa faca e o SEU o data la 7-10 ani. Dar mi-ar fi crescut sansele la fiv daca nu erau fibromutele acolo... si bineinteles daca embrionii mei nu erau 2 de 2 celule si 1 de 3 celule...la faza asta iar a strambat din nasuc... ca slava domnului edometrul era peste 13 mm.
hai ca fug sa citesc linkul pe care mi la-i dat.