Aspirante optimiste - 201

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna! O saptamana frumoasa va urez tuturor!
Marinar, fata matinala!
Ioana, eu nu zic ca au incurcat traseele, ca ca au intalnit pe drum un obstacol pe care nu-l vor putea trece decat peste.... vreo 9 luni! Tin pumnii!
Fetelor, am si eu o intrebare: are cineva CM f scurt , si daca da, ce stiti, e si asta un motiv ca bb intarzie sa apara? Eu de cand ma asiu aveam doar vreo 3 zile, in cantitate mica... dupa stimularile pt IA imi venea mai mult. Luna asta, a venit joi dimineata, iar vineri... deloc, sambata si duminica- doar pete maronii... eu nu mai inteleg...
Pupici tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Neata scumpenetelor,
Eu am luat sotul si am fost la Cluj cu el la nasii nostri dragi. De aceea nu am scris aici deloc si astazi am citit asa postari frumoase de la fete si mai frumoase.
Amely, mi-as intinde si eu parul un pic asa de control, dar il intind in vacanta la mare ca tot pot reveni repede repede daca sunt chiar gresita cu parul drept . Mie-mi place tare cum arata parul drept si frumos, lung asa, nu zic ca nici cret nu imi displace mai ales ca sunt in clubul de fete frumoase, aspirante si Tutunarese pe deasupra.
Marina, iubita mea frumoasa, ce sa-ti mai spun ce nu ti-am spus din vasta mea stiinta in ale analizelor? Neaparat sa ne spui ce ai facut la T la programare, intru si de acasa sa ma interesez diseara, sa-mi spui ce ti-a spus. SI ce-i cu tinctura de soc? Eu sunt in z26 cred dar cum nu am avut ovulatie luna asta, poate voi avea nevoie de ceva declansare...
Ioana, pai mai mama, mama ta este din Braila si nu-mi spui si mie? Pai mama mea care nu s-a nascut in tara dar a ajuns in tara cand era mica s-a stabilit cu parintii ei la Braila. Locul unde mi-am petrecut eu toate vacantele de vara si pentru care am o adanca dragoste si unde s-a vandut apartamentul in care am avut asa niste emotii ale copilariei la bunicii mei care acum nu mai sunt acolo ia bunica mea nu mai este deloc cu noi...
Imi pare bine ca ai luat un nou pisicut, imi pare rau de pisicuta draga de ea, stiu cum e cand pierzi un animalut drag mai ales dupa atata timp.
LauraVoinicu, draga de ea, si tu in club la cretze? ce bine asa o comunitate de cretzofoline la minte sau la par ca nu e obligatoriu sa fie onduleurile prea pronuntate...
Va pup pe toate fara exceptie si fruntea sus ca vine vara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Felicia nu stiu ce sa-ti spun de CM -ul tau. eu si inainte si in timpul Ac-urilor am avut CM de 3-4 zile, cantitativ ok. Pup fata frumoasa si sper sa-ti rezolvi cat mai repede problemele.

Clau am citit ca tinctura din fructe de soc ajuta in cazul dereglarilor hormonale cat si pt aparitia rusilor la timp. poate da rezultat si la mine. Am mai acris ca nu merg azi la T, astept sa am si rezultatul de la DHAES. Cum am stt atata timp mai pot sta 2-3 zile (mi-au zis de la lab sa sun zilele astea). Te pup

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

felicia, imi pare rau ca te confrunti cu aceasta problema. Si eu am suspectat o hipomenoree, ma tine CM cate 3-4 zile maxim, dar este destul de slab cantitativ. Are influenta asupra endometrului, care nu se ingroasa destul. Ca tratament naturist se recomanda ceaiul de salvie. Eu l-am cumparat, am baut de vreo 2 ori si are gust oribil. Iti recomand mai bine un reglator hormonal gen Maca, de cand le iau vad ca e mai bine. Succes!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Ioana: pai dragutza, tu ai "cele mai cele" simptome de sarcina Cand faci testul??? da Doamne sa fie bebe la Ioana in burtik!!!!

Eu sunt Z3

ayna:

bubuleana
noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Marinar, Bubulina1 ... asa ma gandeam si eu...o sa trec pe branca ursului si maca!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua fetele!
N-am mai intrata demult pe la voi asa ca va pupicesc de la inceput...noutati la noi in program nu sunt...pentru ca e prea devreme...ca doar de abia ne-am apucat...pe 05.06 ar trebui sa vina rusii...asa ca mai vedem...si io pe listuta...please

Pupici la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Am avut un wekeend ingrozitor. Sambata intai am tras niste certuri ingrozitoare cu sotul plecand de la niste prostii evident ca-n orice casnicie. Pe la pranz, continuand cearta am plecat la targ la Expoconstruct caci eram interesati de tot ce sse prezenta acolo - dat fiind ca ne construim o casa. Acolo sotul n-a rezistat si cu toate impotrivirile mele ne-am asezat si-am mancat mici el 5 eu trei. Seara m-a apucat raul si-asa am tinut-o pana ieri seara. Am vomitat toata noaptea dintre sambata si duminica, iar duminica toata ziua am avut temperatura nu mare dar oricum - 37.5 , dormeam 2 ore, beam un ceai si tot asa pana seara pe la 7 cand in sfarsit nu mai aveam temperatura si pentru prima oara mi-a fost si foame. Saracu' sotu' a sunat si doctorita care din simptomele descrise a concluzionat ca am facut o criza de bila. Hmmm din astea nu facusem paana acum. Anyway mai garv e ca toate pastilutele de sambata - utrogestan, bromcriptin, le-am data afara. Sper sa nu ma fi dat peste cap cu tratamentul din cauza asta.

Acum incerc incet incet sa ma pun pe picioare cu orez, branza de vaci si paine prajita...

Sper ca voi ati avut un weeken mai frumos!

Bubule am uitat sa sciru imi pare taaare rau ca nu a iesit testul pozitiv, m-am gandit la tine si am verificat continuu DC-ul doar ca n-am avut timp sa si postez

Bun venit noilor aspirante, sedere cat mai scurta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Miramar: oooofff, ce weekend greu ai avut!!! uite multi de la mine sa te ajute sa plece tot "raul" de la tine

bubuleana
noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Miramar te dulce insanatosire grabnica cat mai repede. Asteptam vesti bune.

pentru toate aspirantele.
Corina

Mergi la inceput