Scandinavii stiu DC... (116)
Raspunsuri - Pagina 8
yank spune:
Gata,am venit cu www.scandia.ro/pictures/thumbs/937f3c54a19cd49c7f134d185cd9dd0c.jpg" target="_blank">ciorba si v-am adus si o www.resursadefun.ro/gi17_Iahnie_de_fasole_cu_piept_ardelenesc.htm" target="_blank">iahnie.www.gigel.org/gigel/img/ciocolata-cu-pateu.jpg" target="_blank">Desert mananc doar eu ca voi nu aveti voie.
Btw,la ce ora incepe preamultsidepomanamultasteptatul show si pe ce program?!
Veve spune:
Dej am aranjat cu yank pentru imagine;acu' cine-mi da sonor?
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060513&ctime=213247" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
yank spune:
Veve,imagine ti-am dat,ciorba ti-am dat,fasole ti-am dat,sunet n-am.Ciuleste urechile bre,ca cica Traista ala acopera 8 octave mai rau ca madam Carey,ca sigur il auzi cind o zbiera
Witchie spune:
8 octave si-o terta dl Yank, respectati adevarul istoric!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am tri-ciiii-cleee-taaa
yank spune:
quote:
Originally posted by Witchie
8 octave si-o terta dl Yank, respectati adevarul istoric!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am tri-ciiii-cleee-taaa
Adevarul nu prea are nika cu istoria ,da fie ca tine,8 octave si o tortza
Ciatu mere ca cooru,asa ca propun o camera pe yahoo messenger,ca sint sigur ca toti aveti asa ceva.Eu fac camera si voi ma apelati pe xqster13 ca sa va bag in conferinta.
roxana1974 spune:
am venit za va zbun ca-s suparata pe voi...m-ati lasat singura pe chat...inainte sa ma simt persona non grata, si pentru ca ma simt doar precum "cea mai slaba veriga" o sa-mi strang jucariile aaa pardon, sticlele si-o sa plec ...
R
Veve spune:
Live vad numai tvri,tvr doar inregistrari
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060513&ctime=213247" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
lilanda spune:
Pai ce facem, il vizitam pe yank in privata??? Ori cum???
Roxa-boxa, unde pleci bre, cu sticlele???
Witchie, bafta!!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet