Scandinavii stiu DC... (116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

daca-mi dai un nr.......;-))
da de ce nu tragi o fuga?
???
:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

dac-ar fi dupa mine indata m-as urca in masina si-as zbura la voi. aviara asta ce ma mai tine in loc.
faza cu cantatu' era o gluma...da' io tot iti trimit nr. meu pe PM.

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by lilanda
Veve, pai la un party ceva, nici n-o sa mai avem nevoie de lumina...o faci pe stroboscopu??? serios acum, e fosforescenta pigiamaua ta???

Regret sa te dezamagesc,da' e doar un www.neimanmarcus.com/store/catalog/productImagesPopup.jhtml?item=prod25500062" target="_blank">light lime;blitzu' o facu asa sclipitoare.Insa am multe fete,po' s-o fac pe-a www.starmagic.com/catalog/0600219P.JPG" target="_blank">disco ballu' pentru atmosfera.Doar,di dragu' vostru,asa....

PS C-am uitat sa va spun ce va invidiez!!!!...p-aia cu terasa;acu' po' sa fac si fete-fete.Intalneala pe cinste va doresc!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Veve io voiam grecoaica..

Intalneala faina s-aveti! O sa-mi sorb feleageanul la umbra leandrului singurica pana vinde Sabina castelul si-mi face o vizita sau isi ia Iuliana iahtu si-l opreste si pe la mine.

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

mey, io-s in plina aviara ca Oboru' e-n sectoru' doi - si ma lupt si cu giet-lagu' de-am doborit deja rezervele strategice de palinca din cauza asta, dar cum ma dezmeticesc (ca drept sa spun nu m-asteptam la exercitiul cu carantina si testatul societatilor umane complexe in privinta pregatirii pentru pandemic flu chiar pe pielea mea) promit sa platesc taxa de intrare! La greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Viu si eu cu mandra dar nu la 17.30, e exclus!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Trei generatii (de lopatele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by iileana

P.S....pai cita vreme e contagioasa de la amigdalita?

10 zile. De-abia trecura 4...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

seara buna poienari!
Numa doo lucruri am de zis:
Unu:ma oftic ca va intilniti si la noi ploo si e frig si io umblu in cizme incasi haina de iarna
Doi:Bubu a mushcat azi un copilas la gradi,educatoarele sint fierte pe dinsa.Si in plus,azi am facut enorma ,idioata greseala de a iesit cu ea la cumparaturi,noroc ca era si ta-su ca eu as fi facut o criza de nervi ca-n povesti,am fugarit-o pe la cabinele de proba,pe dupa tejghele,prin fustele vinzatoarelor,cupilu e cucu-bau !Da rau!Parca-i dadusem drumu din lantz!
P.S.-si ca sa puna capac,cind iesim din magazine urla fericita,"ete pu...laaaaa"!!...ploua ,ofcorz,dar cum eu aveam nervii prashtie,am avut senzatia ca face mishto de mine ,pur si simplu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by RayuelaP.S.-si ca sa puna capac,cind iesim din magazine urla fericita,"ete pu...laaaaa"!!...ploua ,ofcorz,dar cum eu aveam nervii prashtie,am avut senzatia ca face mishto de mine ,pur si simplu!
a fost totala boubou mic:)) Hai ca mi-a facut ziuaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput
Mergi la inceput