Scandinavii stiu DC... (116)
Raspunsuri - Pagina 15
Sabina spune:
daca-mi dai un nr.......;-))
da de ce nu tragi o fuga?
???
:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mara03 spune:
dac-ar fi dupa mine indata m-as urca in masina si-as zbura la voi. aviara asta ce ma mai tine in loc.
faza cu cantatu' era o gluma...da' io tot iti trimit nr. meu pe PM.
unu
doi
trei
Veve spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Veve, pai la un party ceva, nici n-o sa mai avem nevoie de lumina...o faci pe stroboscopu??? serios acum, e fosforescenta pigiamaua ta???
Regret sa te dezamagesc,da' e doar un www.neimanmarcus.com/store/catalog/productImagesPopup.jhtml?item=prod25500062" target="_blank">light lime;blitzu' o facu asa sclipitoare.Insa am multe fete,po' s-o fac pe-a www.starmagic.com/catalog/0600219P.JPG" target="_blank">disco ballu' pentru atmosfera.Doar,di dragu' vostru,asa....
PS C-am uitat sa va spun ce va invidiez!!!!...p-aia cu terasa;acu' po' sa fac si fete-fete.Intalneala pe cinste va doresc!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
AB spune:
Veve io voiam grecoaica..
Intalneala faina s-aveti! O sa-mi sorb feleageanul la umbra leandrului singurica pana vinde Sabina castelul si-mi face o vizita sau isi ia Iuliana iahtu si-l opreste si pe la mine.
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
nematics spune:
mey, io-s in plina aviara ca Oboru' e-n sectoru' doi - si ma lupt si cu giet-lagu' de-am doborit deja rezervele strategice de palinca din cauza asta, dar cum ma dezmeticesc (ca drept sa spun nu m-asteptam la exercitiul cu carantina si testatul societatilor umane complexe in privinta pregatirii pentru pandemic flu chiar pe pielea mea) promit sa platesc taxa de intrare! La greu!
Witchie spune:
Viu si eu cu mandra dar nu la 17.30, e exclus!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Trei generatii (de lopatele)
Pegasis spune:
quote:10 zile. De-abia trecura 4...
Originally posted by iileana
P.S....pai cita vreme e contagioasa de la amigdalita?
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Rayuela spune:
seara buna poienari!
Numa doo lucruri am de zis:
Unu:ma oftic ca va intilniti si la noi ploo si e frig si io umblu in cizme incasi haina de iarna
Doi:Bubu a mushcat azi un copilas la gradi,educatoarele sint fierte pe dinsa.Si in plus,azi am facut enorma ,idioata greseala de a iesit cu ea la cumparaturi,noroc ca era si ta-su ca eu as fi facut o criza de nervi ca-n povesti,am fugarit-o pe la cabinele de proba,pe dupa tejghele,prin fustele vinzatoarelor,cupilu e cucu-bau !Da rau!Parca-i dadusem drumu din lantz!
P.S.-si ca sa puna capac,cind iesim din magazine urla fericita,"ete pu...laaaaa"!!...ploua ,ofcorz,dar cum eu aveam nervii prashtie,am avut senzatia ca face mishto de mine ,pur si simplu!
vikinga spune:
quote:a fost totala boubou mic:)) Hai ca mi-a facut ziuaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Originally posted by RayuelaP.S.-si ca sa puna capac,cind iesim din magazine urla fericita,"ete pu...laaaaa"!!...ploua ,ofcorz,dar cum eu aveam nervii prashtie,am avut senzatia ca face mishto de mine ,pur si simplu!
Veve spune:
117
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6