Scandinavii stiu DC... (116)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da, asa ne intalnim.
as vrea sa stiu cine vine si cu puradelul:)
Carmen, nu..Vlad? Iileana? Doruleaza sigur il aduce.Tzunilina n-are, poate vine cu pisica:D
io ma mai gandesc....ca n-are cu cine se juca n-are sens sa ma stresez:))),si sa vedeti pe viu cum ma bate.

aahhhhhhhhhhhh, Uici?tu poti sa vii?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nematics

mey, ma primiti si pe mine-n scandinavia cu buletin de Obor?

Iuliana

Io da!!!!!!
Prima!!!!!!!!

enumera 3 vicii.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by nematics

mey, ma primiti si pe mine-n scandinavia cu buletin de Obor?

Iuliana

Io te primesc cu pasaportu' de Borneo ...(da' mai intii sa vina consultantu' nostru financiar si gazda de petreceri etiliste, sa puna-un pret la intrare...asa ceva
Bine-ai venit
Voi care petreceti raspoimiine, de-Naltare, sa ciocniti si pentru astia, papuasii de straja Scandinaviei!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

si daca promiti sa ne spui toate povestile alea super, pliiiiiiiiiiiiiiz:))
era sa uit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by Sabina

as vrea sa stiu cine vine si cu puradelul:)

Sabina, io viu cu kinderu'. Ca nu poci altfel, noi sintem livrati numa' "la pachet". Asa ca.....
Problema mea mai e ca, pentru mine, ora 17,30 e cam "matinala", asa ca o sa te sun joi la un moment dat (cca. 18,30, daca am noroc) sa vaz pe unde ati poposit (prin Cismigiu?...sper...) si va prind din urma, OK?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

e super Ok, mai ales ca nici eu nu stiu ce si cum.daca vine si Sofia Galagia Batalia nu ajungem la 17.30 sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Ana e contagioasa, n-are ce cauta la intilneala. Io-s solo...

Ileana, in Cismigiu, ca-i mai aproape, asa ne-am gindit si noi. Nu-i bai, vino cind vrei. . Zise taticudetoma ceva de o terasa aproape de un loc de joaca .

EDCZ: Iuliana, bine ai venit! Baga viciile alea...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Stiu locul.
Ne vedem acolo.

P.S....pai cita vreme e contagioasa de la amigdalita?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Tzuni, nu te-am mai vazut demult pe aici! Acum ca s-a terminat iesirea afara in balon, poate dai o tura si pe la noi...
Te-am vazut in poze si esti frumoasa foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

io am intrat doar sa protestez din nou pentru faptul ca traiesc intr-un capat de tara si ca nu pot sa fiu prezenta la intalnire. ar fi fost un cadou prea frumos de ziua mea sa va vad pe toti scandinavii bucuresteni si nu numai in carne si oase. da' ma consolez cu gandul ca ma sunati sa-mi cantati "la multi ani".

unu
doi
trei

Mergi la inceput