Scandinavii stiu DC... (116)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Na' ca-mi pusei si io baterii la tastatura, ca stateam blocata de juma' de zi!!!
Ocularii lui jiocsanu ii vreau si io ca zicea ceva cum ca "vede motu'", da' cind l-am intrebat n-o vrut sa-mi spuna ce si cum
Mey...io ascultai din nou azi orcii.., Lordi, vreau ca sa zic...si fara imajine, ca aia ma-nfioara!!! bugha-ha...breh, cinta bine!!! Sa va zic ca i-am mai si cautat pe net si cica "in veci si pururui n-o sa le vedem fata"...asta una la manus.
2.Vorbea cineva aci ca-s ca dracii: ei bine, unu' din formatie cinta in biserica, asa ceva
3. Nea Lordi, sefu' viking...o terminat artele, nene...cinematografie
Asa ca una peste alta, sau sub alta, ma bucur ca macar s-o schimbat stilul la Iurovizion...ete-asa, ca sa nu mai vaza jiox si alte ciufuri
xeno, pe pufarina o remarcai si io...da' orisicum n-o darima pe frantzuza ..la vie en rose

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani Lena si Rayou Ete ca am stiut eu de ce-am baut champagne ieriAbia acum ce mi-am revenit de la champagnia aia ruseasca, ca o uitat Yanku' sa ia Moet si cred ca rusii astia baga si ceva vodca in ea bree ca dupa 2 pahare mi se invirteau okii ca rindurile pe chat. Si m-a pus Yank sa fac si curatenie, sa aerisesc, sa spal scrumierele si mai ales paharele sa fie totu' bec pt party-ul viitor.Edit ca uitai: Anna Vissi chiar cinta super bine greceste, are o voce puternica si antrenanta, din pacate habar nu am titluri ca nu stiu greceste decit sa zic "noroc". Da la urmatoarea vizita organizata la resedinta yank punem o melodie de a ei in boxe ca sa incepem in fortza:)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

vik-ule, da' io credeam ca nenea iancu e gigel, adica tine o femeie pe palmi, da' el te pune la munci ca pe cenusareasa...tztztz!asa ceva ...unde ai gresit?

Eu n-am mai apucat loc pe cannapea(c-am intarziat), asa ca mi-am luat un scaun-cam incomod e drept, cu spatar de lemn, asa ca data vitoare vin cu taburetu' de acasa. Aaaa si printre fumuri de tzigare si aburi de alcohol am mai prins si ceva distractie, discutii si o tzara de muzica.

mey, noi am primit un pachet cu jucarii de la sor'mea. Jucarii pentru ccopii evident...si cine credeti ca se joaca??? Noi adultii normal, suntem mai fascinati ca ei...are dom'le asta mica un Touch Pad cu mai multe carticele, are fiecare memoria lui. E ca un fel de computer, iar pe carticele sunt jocuri touch and learn, iar noi ne distram de cat pot fi de haioase...ce ti-e si cu batranetile astea .

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Eu vreau muzica greceasca,de aia de la mama ei,cum se aude prin buzukii in Omonia.Moam,ce as mai sparge niste pahare si as arunca cu flori pe ei.Cert e ca grecii stiu sa se distreze,ca in rest nu stiu prea multe,si turism mai stiu.Vreau in Rhodossssss!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Care cine unde si cind a comentat despre mahoarca si alcoolul de-aseara? Invidioaselor .Am fumat ca turcu... la asa melodii... Nenea Iancu, gazda perfecta si iote ca nu ma puse sa platesc nimic ca-ntirziai... Da' conversatia a fost de un mare nivel tre' sa recunosc.

De cosmar fratilor, ori am imbatrinit si nu mai inteleg nimic din muzica actuala ori ei "e" dusi... Sa fie acolo... la ei...

Rayu & lena, La Multi Ani!

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

yanku, iti arat io pijamaua cu bocanila a lu' veve

iaca

N-are decat pantalon, bluza e inlocuita de o pereche de urechi de iepuras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Cine-o vroia pe Annuska grecoaika?Io-te aici:Nai yparxo ego,Ki omos ki omos,Xoris to moro mou,Oso Eho Foni,Eho pethanei gia sena,Den Me Agapas,Se Thelo, Me Theleis,Kalitera Oi Dio Mas,Treno,Ola ta lefta,Kravgi,Kanenas,Eleni,Anaveis fotia
Lena si Leana,LA MULTI ANI frumosi,fericiti si-nfloritori dragalaselor!
Arboriq,nu-i aia pijamaua mea bre;nu port eu fineturi d-alea!iaca bocanila
Dap,mijto gasca-n livingu' lu Yanku!Pacat ca gazda ne-o lasat balta si fugit la separeu cu fro blondaSper ca n-o pus-o sa stranga si chistoacele dupa
Am fugit cu plozi-afara!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060513&ctime=213247" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Veve
Arboriq,nu-i aia pijamaua mea bre;nu port eu fineturi d-alea!iaca bocanila

Veve, pai la un party ceva, nici n-o sa mai avem nevoie de lumina...o faci pe stroboscopu??? serios acum, e fosforescenta pigiamaua ta???
Adeluctzu, iti reparasi cumputatoru'??? ce-are???
Bre, adicatelea avem o noua tara-n Iuropa??? ...inca unii la Iurovizion...:-))
Sa aveti parte de o zi merveioasa, chiar daca e luni...io fug la scoala acu'...pupi iu.

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Rezumatu' discutiilor de azi:
- doruleatza si familionul aferent ajunsera cu bine
- pt. cei cu care n-am apucat inca sa vorbesc:

Intilneala e joi, 25 mai la orele 17.30 in fata magazinului Adam (linga Sala Palatului). Care n-ajunge la ora asta sa bage o sirma pe YM sa-i dau tel mobil si ne auzim.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

mey, ma primiti si pe mine-n scandinavia cu buletin de Obor?

Iuliana

Mergi la inceput