probleme cu tenul

probleme cu tenul | Autor: anna1

Link direct la acest mesaj

fetelor, ce sa iau pt un ten nu prea frumos... adica la 25 ani parca sunt o adolescenta cu cosuri in preajma perioadei! Luam Diane35 si nu era chiar asa rau, acum nu mai iau ca a zis doctorul sa le schimb, si am iarasi un ten Va rog sa-mi dat un sfat .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Eu am aceleasi probleme. Dar m-am dus la un plafar si tipa de acolo mi-a recomandat sa iau " trei frati patati" , sunt capsule si mi-a dat si ceva sa ma spal pe fata , o solutie antiacneica de la elmiplant parca . Acum nu mai am probleme.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=84f2re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Scuze, mi-am amintit ca solutia antiacnee nu e de la Elmiplant , ci de la Gerovital!!!Sper ca nu fac reclama ...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=84f2re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Am aproape 30 ani si pina la 25 - 26 ani am tot avut tenul de "adolescenta".

Am incercat diverse metode auzite: gen tratamente antiacneice, geluri, creme, ceaiuri, chiar si pastilute.
Apoi am inceput sa merg la cosmeticiana, si in urma unui control la dermatolog, mi s-au prescris un tratament adaptat tenului meu, iar in citeva luni s-ar reglat.

Nu am luat niciodata anticonceptionale si am evitat pe cit am putut tratamentele interne. (ci numai externe)

Deci sfatul meu e sa mergi si la un control medical (daca crezi ca poate fi ceva intern) si apoi la o cosmeticiana buna, care intr-o perioada scurta iti poate curata tenul.

Eu acum nu mai folosesc decit produse de demachiere si de intretinere (cam rar ce-i drept). In plus la o sarcina, multe din femei scapa de astfel de probleme.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Eu ma spal in fiecare dimineata si seara cu Clearasil si apoi ma dau cu lotiune tot Clearasil si se vede diferenta. Am luat si eu Diane 35 pt o vreme dar dupa ce le-am intrerupt au inceput iar sa apara cosuri.

Mergi la inceput

Aaaa, inca ceva. E foarte buna o baie de aburi (cu infuzie de menta) dupa care faci o masca cu miere de albine.
Va doresc un ten perfect.

Mergi la inceput

Baia de aburi se face cam o data la 2 saptamani ca sa nu usuce tenul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

De curand o cosmeticiana mi-a recomandat "unguent cu galbelenele si propolis", produs natural, farmaceutic,de la Tis. Pe langa faptul ca e foarte bun si rapid in vindecarea cosurilor e si foarte ieftin.(in jur de 3 lei parca, nu mai retin exact)

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

gama "stop acnee" de la gerovital plant e excelenta. arunca-ti un oki si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56312&SearchTerms=cosuri,pubertate" target="_blank">aici

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

si eu am probleme cu tenul, din timpul sarcinii au inceput sa imi apara cosuri si au continuat sa tot apara si in timpul alaptarii...acum, la mai bine de 8 luni de cand nu mai alaptez tot mai apar, mai ales inaintea perioadei de menstruatie si in timpul acestei perioade...
am tot facut tratamente la cosmetica, am fost si la dr...dar nu am scapat defrinitiv, desi situatia e sub control relativ....
folosesc zynerit si ma demachez dimineata si seara....voi incerca si eu gama de la Gerovital 'stop acnee'

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Pentru toate fetele care au probleme cu tenul va recomand o carte foarte buna: Tinerete fara batranete in trei pasi simpli de Nicholas Perricone

Mergi la inceput