agentia de presa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Scrieti fetelor – poate poate o sa apara cineva si de la Playboy si ne pune un link-doua aici sa vedem ceva si din “interiorul” revistelor !

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

hmmm...se transforma darael intr-un guestus 2???

Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut!
Addinel / cum de ai renuntat la presa ... eu am avut sute de momente in care imi venea sa las amarului tot dar ... nu am putut. M=a prins si asta este. ce fel de aritcole scrii acum?

Cum singura concesie pe care mi-am facut-o in ultima vreme a fost sa nu lucrez in week-end, in restul timpului bag cate 10-11 ore zilnic imi iau ramas bun...pana luni. Oricum, am si un examen important marti asa ca va rog sa/mi tineti pumnii sa am dispozitie de invatat.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Danitin, felicitari pentru subiect, sper sa vina aici mai multa lume. Cred ca mai sunt fete pe DC care lucreaza in media si poate nu au observat subiectul ...

Va citesc cu placere, desi singura mea legatura cu media a fost revista scolii in clasa a 9-a

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by danitin

Salut, fetelor!

Ana - ce fel de revista? Si eu tin cu Dinamo, de aia ma tot bazaie colegii in ultima vreme ca ar trebui sa port doliu
Lona - lucrezi in presa scrisa sau radio, tv? Mai, nu stiu ce sa zic. E tendinta aia generala cu presa e de vina pentru toate dar tocmai am recitit D. Randall / Jurnalistul Universal si ma amuza chestia cu spitalul despre care se da o stire cum ca un pacient a murit din cauza ingrijirii medicale execrabile. Acuzat de negativism jurnalistul se gandeste cat de groaznice ar trebui sa fie conditiile in spital pentru ca stirea sa fie de forma un pacient a fost salvat.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Dupa 14 ani de presa scrisa, fac de un an televiziune. Ma mai mananca degetele uneori, si mai si scriu pe ici pe colo.
Stiu cartea lui Randall. Mi-a placut, printre altele, ideea ca un ziarist trebuie sa faca "de toate", pentru a intelege rotundul.
Aici "corespund" : am facut corectura, machetare, documentare, am expus si placi, am impachetat - doar n-am vandut ziar, dar nu e timpul trecut. Am fost, pe rand, redactor, secretar general, redactor-ÅŸef. Aici m-am oprit de vreo cativa ani buni, dar parca mi-e dor de vremea cand stateam pe la usi...

Si completez: am incercat sa fug, m-am intors. Daca te imbolnavesti, esti irecuperabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:

Salut!
Addinel / cum de ai renuntat la presa ... eu am avut sute de momente in care imi venea sa las amarului tot dar ... nu am putut. M=a prins si asta este. ce fel de aritcole scrii acum?

la momentul respectiv eram obligata - de catre viata asta- sa scot bani, multi bani, ca sa ma descurc. asa ca m-am reorientat.

Mergi la inceput

Adinel, asta pot sa inteleg. Din pacate asta e, mult de munca si castig putin. Sunt putine locurile unde se castiga zdravan. Bine ca te/ai putut desprinde...Eu tocmai sunt in pragul unui examen pentru un post destul de bine platit dar e taaare greu.
Lona / la mine invers, putin ziar doar colaborator si muuult tv. Cum iti place tv, e post local sau corespondent la central?
Ana / Poli a pierdut si si/a dat Hagi demisia. E naspa in domeniul fotbal

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:

Adinel, asta pot sa inteleg. Din pacate asta e, mult de munca si castig putin. Sunt putine locurile unde se castiga zdravan. Bine ca te/ai putut desprinde...Eu tocmai sunt in pragul unui examen pentru un post destul de bine platit dar e taaare greu.
Lona / la mine invers, putin ziar doar colaborator si muuult tv. Cum iti place tv, e post local sau corespondent la central?
Ana / Poli a pierdut si si/a dat Hagi demisia. E naspa in domeniul fotbal

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Este post local, cel mai mare.
Nu-mi place mai mult decat ziarul. Mi se pare ca depind de prea multi - operator, tehnici etc. De bani insa, nu ma plang.

Succes mult la examen. Sa inteleg ca pleci din presa? Nu poti sa-ti pastrezi ceva si aici?

Mergi la inceput

Lona / la mine e invers. Stiu ca e frustrant uneori sa depinzi de cameraman, montajor, etc dar ... m-am obisniut cu postul de dirijor. Practic parca nu mai am rabdare sa scriu, imi place mai mult nebunia asta vitezomana a stirilor de tv. Nu vreau sa plec din presa dar incerc sa ajung la un post mai bine cotat, unde as avea sanse de salariu bun si mai multa stabilitate. Eu lucrez acum la un post local micut, unde nu prea pot sa evoluez si unde castig putin. Adevarul e ca am avut sansa mea dar am nascut si, chiar daca dupa sase luni am incercat sa revin eroic pe baricade am regresat enorm de mult. Acum incerc sa-mi gasesc un locsor o.k.
Si ce faci in tv? Esti reporter, redactor, sefut...? Ce grila aveti? Cat emiteti?

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:

Lona / la mine e invers. Stiu ca e frustrant uneori sa depinzi de cameraman, montajor, etc dar ... m-am obisniut cu postul de dirijor. Practic parca nu mai am rabdare sa scriu, imi place mai mult nebunia asta vitezomana a stirilor de tv. Nu vreau sa plec din presa dar incerc sa ajung la un post mai bine cotat, unde as avea sanse de salariu bun si mai multa stabilitate. Eu lucrez acum la un post local micut, unde nu prea pot sa evoluez si unde castig putin. Adevarul e ca am avut sansa mea dar am nascut si, chiar daca dupa sase luni am incercat sa revin eroic pe baricade am regresat enorm de mult. Acum incerc sa-mi gasesc un locsor o.k.
Si ce faci in tv? Esti reporter, redactor, sefut...? Ce grila aveti? Cat emiteti?

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

ah! abia astept sa termin si eu facultatea si sa imi gasesc un post in presa! in vara am stat cam o lu8na in redactia ProSport si mi-a placut asa de muuuuult...

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Buna la toata lumea ... va spune o fosta reporterita la un post tv local. Frumoasa meserie! Am inchis definitiv cu lumea asta mai mult de voie/de nevoie, dar imi aduc aminte cu placere de vremurile alea si de munca de teren.

Petro

Mergi la inceput