FIV 74
Raspunsuri - Pagina 14
cristinici spune:
Lachi sper ca nu ne parasesti acum? Mie cine mai i-mi tine pumnii la toamna. Nu se poate fara veterane.
cristinici
MRL spune:
cristinici, joi pe 25 merg la urmatoarea eco. Eu cred ca atunci o sa stiu cand o sa fac punctia. Poate ne vedem pe 30.
flori un mare
pentru toate fetele mult noroc!
Moniland spune:
Fetelor, am unda verde pentru stimulare. URA!!!
Incep de maine cu puregon 100 ui. Si luni voi merge din nou la control. Dr. a vrut sa merg sambata, dar din pacate sambata nu lucreaza laboratoarele sa-mi fac estradiolul. Si el vrea neaparat ca la fiecare monitorizare sa am si analiza de estradiol. Asa ca voi merge luni sa vedem ce productie voi avea in prima faza.
Sunt vesela
Monica
dj_mama spune:
MONILAND, felicitari, sa fie intr-un ceas bun
Sa stii ca mai sunt clinici care fac si sambata, cum ar fi MEDSANA; UN PROGESTERON ACOLO E 480.000 LEI V, PROBABIL CA SI ESTRADIOLUL.. TOT CAM PE-ACOLO
si cred ca mai sunt multe, trebuie sunat
LACHI, fetelor, sa nu ne grabim sa dam cu pietre …. N-am fost niciodata la MEDSANA, doar am sunat dar, dupa mintea mea, cei de la MEDSANA au facut cateva mamici fericite chiar si cu fibrom si chiar si cu endometrioza; exista exemple graitoare pe forum: MONICA ELENA, RACHEL OWEN, etc.
Pe mine ma surprind aceste vesti, cum ca 5 fibroame naparstoace pot sa faca asemenea probleme, chiar si localizate acolo … Sigur ca pentru siguranta, e bine ca uterul sa fie curat si ca doua personae cu acelasi diagnostic, una poate sa duca o sarcina, alta nu si numai bunul Dumnezeu sa stie de ce.
Totul este relativ.
iliuta spune:
Edyna, bine ca ai mai facut o ecografie.Poate nu a fost acum timpul Fiv-ului. Eu o sa-ti tin pumnii in continuare.
Lachioaneo...........fara cuvinte.........Medsana...........
Andicule, de ziua copilului sper sa primesti cel mai frumos cadou din viata ta.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Doina T spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu in tratament la Prof. Marinescu si am fost multumita de cum au decurs lucrurile.
Am insa o intrebare, poate puteti sa ma lamuriti voi: am facut inainte sa incep tratametul o histeroscopie in urma careaia am avut o singerare si apoi o scurgere de culoare inchisa care a durat apoape o saptamana. A trecut, am inceput tratametul si ieri am fost pt prima eco. In urma acestei chestii mi-a reaparut secretia aceea de culoare inchisa. Nu stiu ce poate fi si sunt f. ingrijorata. Nu mi s-a mai intamplat pana acum asa ceva ... In urma unos simple teste nu mi se pare normal sa apara asa ceva. Ce stiti? Daca stiti ceva, lamuriti-ma si pe mine.
Multumesc.
Bafta tuturor celor sunt in tratament sau care asteapta vestile bune .
Doina
MRL spune:
Doina T, in ca faza a tratamentului esti? Eu am avut ceva asemanator in prima zi de Menogon si m-a tinut in jur de 4-5 zile.
Moniland, bravo! Te pup dulce si tinem pumnii sa fie excelent.
puiramy, andicu va tin pumnii
Pupici
Adhnana spune:
Buna dimineata tuturor,
Nu am mai scris de cateva zile pt ca nu am noutati, dar va citesc in fiecare zi. Mi-am facut o tona de analize la care le astept rezultatul. Astept ziua magica de 6 iunie cand voi merge cu toate analizele la Prof. Marinescu pt a discuta de FIV.
Andicu : ma bucur tara tare sa aud ca esti bine si sa dea Dumenezeu ca pe 1 iunie sa ne dai vestea cea buna.
Moniland: felicitari! Ai intrat in linie dreapta. Bafta multa si te asteptam cu vesti din ce in ce mai bune
MRL, puiramy, smita, cristinici, bafta in continuare
Lachi: imi pare rau…e bine ca ai ajuns macar acum la prof Marinescu
Liana30 , flori76
Avalon: m-am gandit la ce mi-ai spus legat de reusite mai bune in primavara si toamna. Oricum pana nu ajung la Prof. nu pot sa styiu cum vor evolua lucrurile. Am vazut ca mergi pe 27 iunie la cab. de sterilitate. Cine stie…poate o sa fim colege in toamna
Doina T: bafta multa!
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna,
Adhnana
Liana30 spune:
Moniland "unda" e bunaaaaaa!!!!!! ma bucur!!!
va pupacesc pe toate si pumnii stau stransiii!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
ingeras26a spune:
Lachi, pai si nu ai vb cu Marinescu sa-ti elimine fibroamele, sa curete "instalatia" si sa-ti faca el FIV? Ca doar se se poate, nu??
Moniland, bravo! Tine-o tot asa!
Pupi, Ingeras9+