Tort in forma de.......ceva

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

La multi ani pentru pici! Sa va traiasca si sa fie sanatos! Sunt convinsa ca o sa gasesti ceva frumos din ce linkuri a dat Veve, m-am uitat si eu si mi-a plouat in gura.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by Karina

quote:
Initial creeata de danaA

Buna la toata lumea!!

Stefan implineste 2 ani in cateva zile. Vreau sa-i fac un tort in forma de ceva. Acel ceva inca nu stiu ce e. Anul trecut si acum 2 ani i-am facut lui Andrei tort in forma de tren ca e innebunit dupa trenuri. As vrea sa incerc ceva nou. Poate in forma de vapor de croaziera. Aveti ceva idei si poate si poze?

La multi ani pt. pitic !
Saptamina trecuta am fost la GMarket (un supermarket mai marisor de la noi) si am vazut f. multe forme din silicon. Sub forma de Bugs Bunny, Micky Mouse, etc. Mi-au placut tare mult. Am intrebat si se pot baga si la cuptor si la congelator. Sint convinsa ca gasesti asa ceva si in Canada. Eu as fi cumparat, dar cum nu prea am timp sa fac asa ceva, doar as fi umplut bucataria cu un lucru inutil...
Poti sa faci blatul in el si apoi sa-l ornezi cu crema, ca pe un tort normal.
Succes !

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Vrei un sfat prietenesc? Evita GMarket..fostul Gima..am lucrat acolo...si nu-ti zic cate am vazut!!

Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ana Maria, dar de ce? Ce legatura e intre formele de silicon vindute in GMarket si ceea ce ai vazut tu? Le fac ceva oribil la formele alea inainte de a le vinde? Le ung cu cianura? Chiar m-ai facut curioasa.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Balbina

Ana Maria, dar de ce? Ce legatura e intre formele de silicon vindute in GMarket si ceea ce ai vazut tu? Le fac ceva oribil la formele alea inainte de a le vinde? Le ung cu cianura? Chiar m-ai facut curioasa.

------------------
Numai bine,

Natalia

vorbeam de Gmarket in general......produse expirate( etichete inlocuite cu altele :iaurt, lapte, etc)...crenvursti cu pojghitza spalati cu peria in chiuveta..etc..etc..etc....

HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ana Maria, a, pai alte chestii nici nu as cumpara din Gima, chit ca e aproape mine, mi se par cam piperate preturile. Dar pentru forme de silicon chiar as merge sa arunc o privire, caci cel putin in Cora n-am gasit (sau nu stiu eu unde sa caut), iar la alte supermarkete nu prea am timp sa ajung.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko31 spune:

am aterizat si eu aici cam din greseala.Am si eu luna viitoare onomastica juniorului meu, si nu stiu cum sa-i fac tort.Am vazut si eu diferite forme in poze, dar astea cum se pot si face?Cineva ma poate lamuri?

Mergi la inceput

http://www.candylandcrafts.com/caketour1.htm

HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput