concediu in extrasezon:)

concediu in extrasezon:) | Autor: mamica dulce

Link direct la acest mesaj

din pacate vara asta e exclus sa plec undeva in concediu si ma gandesc ca prin septembrie- inceputul lui oct sa o tai cu puiul undeva,vreo 10 zile.Dar unde?Vreau la mare!Voi unde ati fost asa tarziu?
As vrea undeva (relativ) aproape,deci nu Caraibe:).Sa mai fie cald, vreme faina, apa buna de baie pt un copil de 4 ani, si sa nu fie pustiu.Sau visez cai verzi?
In tenerife e ok in perioada aia? Grecia?Sau poate tunisia?egipt?
Chiar as vrea sa ma hotarasc,eventual sa rezerv biletele in maxim o luna.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Initial creeata de mamica dulce

din pacate vara asta e exclus sa plec undeva in concediu si ma gandesc ca prin septembrie- inceputul lui oct sa o tai cu puiul undeva,vreo 10 zile.Dar unde?Vreau la mare!Voi unde ati fost asa tarziu?
As vrea undeva (relativ) aproape,deci nu Caraibe:).Sa mai fie cald, vreme faina, apa buna de baie pt un copil de 4 ani, si sa nu fie pustiu.Sau visez cai verzi?
In tenerife e ok in perioada aia? Grecia?Sau poate tunisia?egipt?
Chiar as vrea sa ma hotarasc,eventual sa rezerv biletele in maxim o luna.

in tenerife e ok. mai ok e in egipt mai in sud. si in djerba-tunisia. poti incerca si dubai.

eu am fost plecata destul de multe ori in extrasezon si a fost ok.

nu fii suparatzica!

pupici!!!!!!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Īn Cipru am facut baie la inceputul lui noiembrie.
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Buna,

Eu am fost anul trecut in Egipt (Hurghada) de pe 26 septembrie pana pe 10 octombrie si a fost foarte cald. Deja de pe la 10.30 dimineata nu mai suportam soarele si ne bagam sub umbrele. Cred ca erau peste 35 de grade. Poti sa te uiti pe Wunderground si sa vezi istoricul de temperaturi pentru anumite zone, asa ca sa-ti faci o idee, cam cat de cald/frig a fost in anumite zone in anii trecuti.

Nu fi suparata ca ai concediu tarziu, ca si eu am 3 saptamani de concediu de pe 18 septembrie. Ma gandeam la Tunisia (Sousse), dar la fel, nu stiu daca mai e vreme de plaja atunci. Stie cineva cum e vremea in acea perioada?
Olivette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

MAMICA DULCE , ce ai zice de un concediu in Eilat ? E un oras-statiune situat in sudul Israelului si in septembrie-octombrie e vremea super !

Ca sa nu mai vorbesc despre eventualele cumparaturi ce pot fi facute , avand in vedere ca in Eilat nu se aplica TVA...

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Porumbel30

MAMICA DULCE , ce ai zice de un concediu in Eilat ? E un oras-statiune situat in sudul Israelului si in septembrie-octombrie e vremea super !

Ca sa nu mai vorbesc despre eventualele cumparaturi ce pot fi facute , avand in vedere ca in Eilat nu se aplica TVA...

Porumbel, pantofii, cit sint pantofii??

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

suna bine la Eilat ...o sa ma documentez.Din cate am auzit tot fara TVA e si in Tenerife-corect?
Iren,ce zici ,facem un concediu in familie?lasam sotzii cu cupiii si noi mergem la cumparat pantofi
Chiar ma gandesc la locatiile astea...s-ar putea de fapt sa ma duc numai cu puiul si in tunisia sau egipt nu m-as risca fara consort pentru 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Draga Iren , am retinut din alte postari ca iti place sa-ti completezi colectia de pantofi ori de cate ori ai ocazia , dar nu cunosc raspunsul la intrebare...

Insa voi face tot posibilul sa-l aflu !

Sa inteleg ca ne vom intalni la un suc pe malul Marii Rosii ?

Mamica dulce , scuze de off-topic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

suna bine la Eilat ...o sa ma documentez.Din cate am auzit tot fara TVA e si in Tenerife-corect?

da si in tennerife e cam la fel.
nu peste tot...dar in multe magazine, da!

in tennerife ai avantajul de a gasi multe tzoale ieftine. outleturi ale celor de la mango, zara, benetton, bata,..etc

succes in alegeri!

pupi

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Porumbel30

Draga Iren , am retinut din alte postari ca iti place sa-ti completezi colectia de pantofi ori de cate ori ai ocazia , dar nu cunosc raspunsul la intrebare...

Insa voi face tot posibilul sa-l aflu !

Sa inteleg ca ne vom intalni la un suc pe malul Marii Rosii ?

Mamica dulce , scuze de off-topic...

Ah, ash vrea io sa vin, deshi nu cred ca vor mai fi finantze, ca-n iulie mergem in Ro, iar prin septembrie dam o fuga pina-n Italia, sau Spania, la mare, ca n-o sa am timp in Ro sa merg cu plozii...da cine shtie!...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

In linii mari,m-am hotarat unde merg.Cipru sau Tenerife.Am vorbit cu o prietena care are prieteni care au fost in ambele locatii in septembrie si cica e intr-adevar SUPER,apa foarte calda,lume destula...Incep sa ma uit dupa hoteluri,abia astept sa vina toamna.Am inteles ca de pe 3 septembrie scad si preturile,chiar sunt curioasa cat o sa ajunga un sejur de 14 zile.
Anul trecut am fost in Turcia,am plecat in iunie ,cu cateva zile inaintea deschiderii oficiale a sezonului si am stat 3 saptamani la un superpreis,insa acum,dat fiind ca o sa fie in timpul gradinitei..o sa ma limitez la 2,desi diferenta de pret intre 2 si 3 sapt e minima,in general.(anul trecut la turci a fost de 50 de euro,hotel de 4 stele,totul inclus)

Mergi la inceput