Simptome de sarcina! - 17

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Avalon: la cate am patit in trecut, nu stiu cum sa-ti zic: nu-mi dau seama daca umbra vaga nu e doar in imaginatia mea... vb serios...asa ca astept sa vad daca vine ciclonul maine la ora 10, iar daca nu vine, la 11 sunt la medsana

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

bafta multa bubuleana maine.
te asteptam cu vesti bune.pupici dulci dulci.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

FELICITARI KATERYNA!!!!

Bubule fa o poza la testul ala si-ti spunem noi daca e doar in imaginatia ta! Dar eu iti spun sa pui ibricul ala cu cafea maine ca esti datoare de cinste! Am emotii mari pentru tine iubitaaaa si ma bucur din suflet!!!!!!!!!

Valicutza dragutza o sa vina si randul tau sa fugi la mamici cat mai curand! Asculta ce-ti spun!

Avalon nu fii trista iubita si mai ales nu-ti pierde speranta!!! Nu se stie niciodata!

Tzuca succes si tie! Mai ai putin si intri la ovulatie!!! Pregateste-te !

Fetelor eu aseara am patzit-o! M-am certat cu sotzul... a plecat nervos si imediat dupa el am plecat si eu. El statea in fata blocului pe o banca, eu in spatele blocului pe banca! Si am stat noi asa pana pe la 11 seara cand s-a gandit el sa se duca acasa (crezand ca eu sunt acasa)... A intrat in panica.. mi-a dat peste 22 telefoane. Bineinteles ca n-am vrut sa-i raspund si intr-un final am cedat pt.ca mi se descarca bateria la telefon. ne-am certat la telefon vreo juma de ora dupa care m-am dus si eu acasa. Am discutat, ne-am pus de acord si apoi... ne-am impacat! Doamne ca frumoasa mai e impacarea!!!! Asa ca... am mult mai multe sperante luna aceasta! M-a impresionat mult faptul ca s-a lasat de fumat (fumam amandoi; el de 15 ani eu de 12) ca sa ma ajute sa ma las si eu... Si mi-a spus ca-si doreste o fetitza! Prima oara cand imi spune!!! A fost asa frumooooos!!!! Inca plutesc... Sunt fericita!

Va pe toate!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

biby rox:mersi mult pt cuvintele tale.
iti tinem pumnii sa vina bebe luna asta si la voi.
pupici dulci dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Kateryna felicitari!!! o sarcina cat mai usoara si un bb sanatos...
Biby mama ce impacare, si noi ne certam... ca de fara asta nu existam....
Bubu fii mama m ai optimista!!!!!!!!!!!!!
Valicutza lasa ca o sa ai si tu bebitz-ul tau.... incearca sa fii mai linistita!!!!
Eu is in Z37 si am gretur+ sani mariti si durerosi, poftesc si dupa ce mananc ce poftes imi este rau... testul este iar slab pozitiv, linia aia de abia se vede....m-am saturat de atata incertitudine, cica faci test de sarcina, nu cred ca este atat de elocvent la toata lumea....

Mergi la inceput

carmen marieta:chiar ma intrebam unde ai disparut.
asteptam vesti de la tine.cu toate simptomele care le prezinti eu zic ca luna asta e cu ochisori la tine.iti tin pumnii.
la dr ai fost?du-te mai bine si fa o analiza ca ai intarzierea f mare.nu?
te asteptam cu vesti bune.pupici dulci dulci.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Bubule eu cred ca in curand tu vi sa imi tii de urat la mamici de ian-februarie 2007

Cristinna 5+

Mergi la inceput

moaaammma biby de ce "picanterii" ai avut parte aseara: bravooo!! nu pentru cearta ci pentru impacare
ce dragut ca vrea o fetita super!!! al meu vrea 3 baieti sau face un compromis si zice: hai, 2 baieti si o fetita dar parca-i dupa el

nu pot sa fac poza la test si sa vi-l arat dar chiar nu se vede nimic cand te uiti la el, crede-ma pe cuvant! numai daca il asezi intr-un anume unghi si te uiti asa putin din umbra la o anume distanta vezi ceva ca o umbra fffff pala hai, ca te-am dat gata, nu??

intre timp, m-am mai delectat si cu un Dr. Sigur caruia i-a aparut a doua liniuta dupa 20 min stearsa dar vizibila

ce ma mai distrez eu diminetile cu teste peste teste
dar parca asa trece timpul mai repede pana maine

bubuleana

Mergi la inceput

Cristinna: io as vreau
dar parca-i dupa mine, cand o vrea bebe sa vina atunci vin si eu la mamici

valicutza: e greu sa mai fii optimista dupa ce ai avut atatea luni simptome si te-ai simtit insarcinata si totusi n-a fost nika
dar sa stii ca sunt optimista: anul asta voi ramane sigur, sigur gravii

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Carmenutza fugutza la dr.!!!! Tinem pumnii! Sa stii ca mie mi-a spus dr. ca abia din ziua 40 se pozitiveaza de-a binelea si real testele! Eu cred ca fugi la mamici luna asta!!!

Bubule tare simpatica esti! Deja simt aroma cafelutzei tale!hmmm.... Ce emotii am pana maine... chiar ii povesteam azi dimineata colegei mele de tine si de pataniile tale cu testele! Hai ca trece repede timpul... mai stam pe-aici mai povestim.. mai tragi un pui de somn la pranz , iti vine sotzul.. puneti masa, stati la povesti.. si deja a venit noaptea nu?! Si tu nu poti adormi cu gandul la ziua de maine! Parca te vad!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput