Cum imi "sterg" urmele?

Cum imi "sterg" urmele? | Autor: carolinah

Link direct la acest mesaj

Stiu ca nu are neaparat de-a face cu DC-ul, dar as vrea sa stiu cum sterg urmele din calculator dupa ce am umblat pe net? Dar asa, de tot, sa nu mai gaseasca nimeni urme (pe PC-ul meu, nu pe servere si prin alte locuri).

Multumesc

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Urmele de pe navigarea pe Net se face stergind istoricul (manevra e variabila de la un navigator la altul)
Urmele de fisiere deschise se sterg dintr-un fisier asociat utilizatorului.

Atentie ! multe urme ramin daca Google Desktop (sau alt IR software in local e instalat).

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

In meniul Internet Explorer: Tools/Instrumente -> Internet Options/Optiuni Internet -> Temporary Internet files/Fisiere temporare internet -> apesi Delete files/Sterge fisiere si Clean history/Sterge istoric.
Pentru a avea siguranta ca data viitoare nu mai trebuie sa stergi manual urmele, mergi pe tab-ul Complex ai o lista de optiuni; derulezi pana la Security/Securitate si bifeaza optiunea "Empty Internet Temporary Folder when closing the browser/Se goleste folderul Fisiere temporare internet la inchiderea browserului", apoi Apply/se aplica si OK.

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

www.crapcleaner.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

quote:
Originally posted by Catalin
Pentru a avea siguranta ca data viitoare nu mai trebuie sa stergi manual urmele, mergi pe tab-ul Complex ai o lista de optiuni; derulezi pana la Security/Securitate si bifeaza optiunea "Empty Internet Temporary Folder when closing the browser/Se goleste folderul Fisiere temporare internet la inchiderea browserului", apoi Apply/se aplica si OK.

Catalin

Think pink!

Eu folosesc mozilla firefox si nu am gasit optiunile astea. Si nici pe internet explorer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

In Mozilla:
tools/privacy/settings/si bifezi jos "clear private data when closing Firefox. Si in fereastra aia mai sus bifezi care private data vrei sa le stergi cand inchizi browserul.

Iar in IE:
tools/internet options/advanced/te duci in jos pana dai de security si bifezi "empty temporary internet files folder when browser is closed"/apply/ok.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

quote:
Originally posted by vandal

www.crapcleaner.com

bun site-ul. Multam

eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!

Mergi la inceput