Dr. Urleteanu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

O veste proasta pentru pacientele dr-lui Urleteanu: la 1 august 2006, adica luna viitoare, domn' doctor pleaca-n Suedia...pentru cel putin 1 an de zile!!! Sunt plina de spume, de-abia-mi gasisem un medic intr-adevar bun, si-acu n-am parte de el. Pe mine m-a pasat deja la un coleg de breasla de la Pantelimon, dr. Gh. Bacalbasa, la care ar trebui sa ma prezint maine dimineata la 8, dar am citit pe-aici pareri destul de amestecate despre dumnealui, mai mult negative ca sa fiu sincera, si deja am un nod in stomac: mi-e foarte frica si nu stiu daca sa ma duc maine la el sau sa ma orientez catre altcineva...
Voi ce ati face??

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Apollo spune:

Draga Olguttza,

Stiu ca Dr Urleteanu pleaca din tara....a fost o adevarata lovitura pt mine, mai ales ca asteptam sa incep un tratament pt sindromul antifosfolipidic si ma gandeam ca macar acum la a 4 a incercare va fi cu noroc.
Am fost foarte debusolata cateva zile, m-am simtit abandonata...dar poate am fost putin egoista. Pt dr Urleteanu si cariera lui cred ca a fost o decizie buna, se va intoarce (daca se va mai intoarce in tara)cu alta experienta si alta viziune asupra unui sistem medical european.
M-a trimis la acelasi Dr Bacalbasa, dar nu ma voi duce.
Am facut compromisul de a merge in spitalul Pantelimon pt Dr Urleteanu, altfel nu m-as mai intoarce in acest spital. Am avut experiente nefericite de a fi internata de cateva ori in Pantelimon si e groaznic, e un spital infect...fara dusuri...f urat.
Am ales sa merg la alt doctor si sper sa am noroc sa pot duce o sarcina la bun sfarsit. Deja am mers la consultatie, am fost azi si mi-am mai facut cateva analize la recomandarea noului dr si ....sunt pe calea cea buna.

Regret f tare plecarea DR Urleteanu, dar asta e...se mai intampla.
Socul a trecut, dar nu ma asteptam deloc.
succes!!!!

Mergi la inceput

Eu am avut un gust amar atunci cand am aflat ca pleaca...Sunt convinsa ca nu se va mai intoarce, din moment ce pleaca impreuna cu familia, iar cu sotia (anestezist) face o echipa foarte buna.
Deja sunt la al cincilea medic si ma agaseaza ideea asta!
Am fost astazi la Bacalbasa si a fost ok, mai ales ca atitudine fata de mine (lucru de care mi-era cel mai teama). Si-a facut treaba, mi-a dat cateva sfaturi, unu cam in contradictie cu ce-mi spusese Urleteanu (si tind sa urmez ce mi s-a spus initial). Nu stiu daca ma voi duce la el si a doua oara, sper sa ma hotarasc pana voi ajunge la momentul ala. Apropo, la cine mergi tu acum?

De la nunta...

Mergi la inceput

Am fost la DR Tutunaru de la Elias.
A fost destul de bine pentru prima intalnire. Sper sa pot construi o relatie la fel de buna cu el cum a fost cu Urleteanu.
tinem legatura
pupici

Mergi la inceput

Cum ai patruns la el? prin "cunostinte"? sau la cabinetul privat? si pe mine ma tenteaza, mai ales ca in 2-3 luni ar trebui sa am unda verde pentru o noua sarcina.

De la nunta...

Mergi la inceput

Buna,

Il cunosteam pe Dr T si asa am ajuns la el, dar il poti gasi la Sp Elias. Este f dragut si te va primi fara probleme. Are un site propriu reclama si mai gasesti acolo info.
Stiu ca este in concediu la sf acestei luni.
Ne auzim.Succes

Mergi la inceput

Mercic de informatii si numai bine!!!

De la nunta...

Mergi la inceput