va plac aperitivele mele?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Danezaaaaaaa, s-a dus dracu dieta mea (care-i dieta daneza!)! Ti-am vazut pozele si nici de lucru nu-mi mai arde!!!
Vreau si eu cateva retete, TE IMPLOR!!!!

Daca nu le poti posta aici, trimite-mi un PM. Cand ai tu timp, numai nu ma uita please!

- cornulete cu sunca si cascaval
- mini-pizza
- papanasi
- pate somon
- placinta cu zucchinii
- savarine
- tarta cu carne si ciuperci
- pui si ceapa in aluat bere

Cand o sa invat sa fiu si eu o gospodina?!!!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Nu mai pot!Vai ce bine arataaaaaa.... Si eu care sunt cu dieta Daneza... da cine ma pune sa intru la bucatarie? Asa-mi trebuie

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Binenteles ca ne place stii bine,pcat ca nu putem sa le savuram,dar venim in vizita dar inainte nu mai mananc 3 zile

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briu spune:

Da arata super cred ca sunt si gustoase le_ai facut cu mare maiestrie de unde indemanarea asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Daneza13 ca parere ai daca inlocuiesc ananasul din tort cu capsuni ??? Sau cu orice alte fructe ... eu cred ca merge !!!
Tu ce zici ???

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Ange, te rog spune-mi si mie pentru checul tigru, ca sa-mi iasa 2 checuri trebuie sa dublez cantitatea sau ies doua din compozitia asa cum ai scris-o tu?

Arata super tot ce ai pregatit pentru party dar si celelalte poze arata bestialsi cred ca la gust erau .Cand ai timp poti sa postezi retetele, ca sigur mai sunt fete interesate de ele.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Da , da si eu sunt interesata de retetele de mancaruri , de ex. pulpa invelita in kaizer , ruladele cu tot felul de umpluturi , cotlete sau ceva de genul umplute . Asteptam retetele !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

ange,sti cum se numesc acele forme de sanviciuri in engleza?
iti multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

Am facut azi checul tigru.....mi-a ieshit frumos, pufos shi foarte bun.Am respectat intocmai retzeta shi mi-au ieshit doua checuri!

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

greierash78,bravo!felicitari pt. tigru.Vrem poze cu el
am specificat atunci cand am dat retzeta ca daca respectati intocmai reteta este imposibil sa nu va reuseasca.V-am spus ca eu am facut pe isteatza si am modificat putin la ea si nu mi-a iesit...
Probabil ti-au iesit 2 checuri micute.Important este ca-ti place.Tine foarte bine in punga de hartie 4 zile sigurrr

rodicaosoian,care forme de sandviciuri?cele din metal?formele de "decupat" biscuiti,paine? Manutele,inimioarele alea ale mele?
daca de ele este vorba nu am nici cea mai mica idee.Nici macar in franceza nu stiu cum se numesc.Cred ca le poti traduce ca "forme de biscuiti".
Dar vad ca esti in state si daca mergi la Wal-Mart la raionul de "bucatarie" acolo unde sunt tavi,farfurii,alea,alea le gasesti sigur agatate pe perete.Nu sunt in pungi,nu in cutii.Sunt insirate pe perete individual.Sunt o multime de forme si modele la max. 1$ bucata.

anacezara,am sa pun pe rand retetele ruladelor umplute.alea sunt retetele mele;inventiile mele proprii
promit ca le pun dar incet si in timp ca nu prea am timp cu 2 copii mici

danap,din compozitia aia(la checul tigru) iti ies 2 checuri mici.dar incearca unul apoi pe al doilea.Nu am incercat sa dublez niciodata compozitia.Cred ca da merge sa dublezi cantitatea dar nu stiu la copt cum va fi.Tigrul asta este tare pretentios la copt.Dureaza mult si temp. trebuie sa fie aia din reteta ca altfel nu se coace crede-ma.

briu,pai imi place sa decorez,sa amenajez,sa creez,sa fac totul singurica cu manuta mea.imi place "frumosul".cred ca este treaba asta cu indemanarea este una din calitatile mele.vine de undeva din interiorul meu Merci.

dana_ch,lasand gluma la o parte vreau sa-ti spun ,sa va spun ca mi-ar face o placere nebuna sa va am pe toate prietenele mele virtuale la un party,acasa la mine.dar zau ca nu stiu cum sa fac asta,cum sa fac ca dorinta mea sa mi se indeplineasca? ai vre-o solutie?

ana_k,asa-ti trebuie daca intrii "la bucatarie"

carmenbr,am primit p.m.O sa punem aici retetele cerute de tine.Cateva din ele le stiu si eu.celelalte sunt ale "danezei13".
Ca sa fii o buna bucatareasa nu trebuie decat sa-ti pui sortul,sa scoti retete si sa te pui pe treaba.Cu perseveretnta,daruire si placere vei reusi.Crede-ma.bafta si suntem aici sa-ti sarim in ajutor daca ai nevoie de noi

diadaniela,cherie senx
hai la noi cu papica buna,retete,ideei si foto ca sa te credem
Si sa stii ca "daneza13" nu este maestra in ale bucataritului.este meseriasa frate! Am "furat" multe de la ea.Nu ne cunoastem personal dar vorbim aproape zilnic la telefon.Este tare draguta.Am stresat-o cu intrebarile

pup,merci si revin

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput