Mamici de iulie - august 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by Amabella

pumpkin, multumesc. m-am chinuit ceva, dar pana la urma am reusit sa fac ticker-ul. tu de unde ai stiut ce modificari sa faci?

Pentru ca-s despteapta ! Si vedeta ! De modesta nici nu mai vorbesc....
p.s. in viatza de zi cu zi, 8 ore pe zi de luni pana vineri sunt analist programator, macar atata lucru sa stiu si eu sa fac....cand ajungem la probleme juridice te intrebam pe tine .

Miky 33 + si bebe
Albume :Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Daaaa si Haagen-Dasz ce buna e!!!Am zis ca nu mai mananc dulciuri.

33+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Neata fetelor. Si eu la raport. Am fost cam ocupata in ultimele zile. De simtit ma simt bine, dar am inceput si eu sa ma umflu. Am niste pernite de toata frumusetea. Dar am observat daca mananc numai fructe si daca ma plimb incep sa ma dezumflu. Aseara insa am comis-o si am mancat o pizza imensa, dimineata eram numai pernite. Nici nu pot strange pumnul. Sper sa treaca. Eu oricum beau 2 l de apa pe zi.

Ioana imi pare rau pentru ce ai patit. Mai negociaza cu bebe sa stea acolo la caldurica. Esti mai bine acum? Noi maine turnam sapa. Sa vezi distractie. In ceea ce o priveste pe baba, cred ca faceam un super tam tam cu ea. Saptamana trecuta eram cu sotul in trafic si un destept sa apucat sa ii faca faze. La un moment dat, din cauza unui tampit, care ii face afaze si ii frana brusc in fata, el a trebuit sa puna o frana brusca, de m-am dus in toate partile. Am ajuns la semafor si cine credeti ca a coborat din masina, moi of course. L-am facut pe ala albie de porci. II zic nu vezi ca sunt gravida, i-am adresat toate apelativele venite la gura si el imi raspunde non salant Si daca esti gravida ce? In clipa aia am fost la un pas sa-l pleznesc. I-am mai turuit un set si apoi m-am suit inapoi in masina. ASa ca dementi sunt peste tot.

She_wolf drum bun acasa. Sa aveti un zbor linistit.

Cinta vacanta frumoasa in Italia. Eu am intrebat-o pe dr daca as putea pleca la inceput de iunie la mare si mi-a zis ca da, dar cu amendamentul sa nu fac nici plaja si nici baie. M-am gandit eu mai bine sa stau acasa, ca de o fi sa nasc nu prea as avea chef sa o fac pe la Constanta. Apoi are si sora-mea dreptate si cred ca va amintiti si voi, cand la inceputul sarcinii nu ieseam nici pana la colt de frica sa nu patesc ceva, de plecat din Bucuersti nici nu mai zic. Iar acum m-a gasit dorul de duca.

Amabella bine ca ai scapat de circulara. Dar esti culmea pe cuvantul meu. Ma intreci si pe mine. Eu cred ca tu nu poti sta linistita, daca nu ai o problema pe zi. No ofense. Calmeaza-te si ia-le si tu din mers. Nu zic e bine sa nu iti faci griji, dar nici chiar asa.

Mada cum mai esti cu gatul?

Cristina_ana cum iti mai e? Esti ok?

Si eu ma imbrac mai stramta cateodata. Nici pe mine nu ma mai incap nici macar hainele de gravida, ma refer la pantaloni. deci Kehleyr nu esti singura. Chiar ma gandeam unde sa ma duc si ce sa imi cumpar.

Si acum o intrebare: ce se pune in carutul lui bebe? Banuiesc ca nu pui copilul asa pur si simplu in landou. Si din ciclul intrebari stupide: cu ce imbrac copilul? adica il pot pune din prima luna pantalonsi, fustite, rochite sau il tin numai in body-uri avand in vedere ca e si foarte cald, fiind vara.
Am intrat pe site la chicco si am vazut ca au o perna ptr bebe sa doarma intr-o parte. are idee cineva cat e de buna si cat costa? cantarul e mai bun cel digital sau cel clasic? V-ati luat biberoane si sterilizator? Hai ca v-am ametit de cap.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salutari!!!

Azi e Joi si este the big Day!! Cursurile de la Filantropia!
Fetelor eu voi merge diseara! Vine cineva si de p'aici? Cum ne recunoastem? (in afara de bataturi la degete de la tastat )

va pup!

34+ Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Daca nu v-ati prins era acelasi tampit. Hai ca am o exprimare de doi lei. Abia m-am trezit.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

Buna fetelor.

eu m-am cam saturat de vremea asta mohorata.La noi de doua zile e tot innorat si ploua.Eu vreau sa vina odata caldura ca deja e trecut de jumatea lui mai si eu tot cu geaca pe mine.

Cristina ioana inca dormi?Cum ai dormit azi noapte.Te simti mai bine sau esti tot ca ieri?

Nu mai stie nimeni ce fac fetele noastre mishi si bulinuta?Chiar nici o veste despre ele de cateva zile.sper ca sunt bine.

eu azi merg la control sa vad cum mai e bebe si cred ca voi decide cu medicul cum o sa nasc.Eu tind spre nasterea naturala dar mi-e frica frica.

Ce tip de suzeta ati luat sau ve-ti lua pt bb?eu biberoane am luat 2 una de la avent si una de la Bfree tot anticolici dar care are si senzor de temperatura.

32+ nicholas
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

cristina_ioana, cum te mai simti?
map, ma bucur pentru tine ca ai asa o soacra, eu pe a mea nu o bag in seama ca sotul ma vrea asa cum sunt, este tare mandru ca nu umblu ca o baba, stai sa vezi dupa nastere ce frumusica ma fac, ca de mult timp nu m-am mai vopsit si umblu in niste opinci ca mi se umfla picioarele. Poate venim si noi sa vizitam orasul in care locuiesti!
sabana, numele Maria e foarte frumos, simplu si frumos, imi place si mie mult!
motzata, multumesc si eu pentru listuta, eu inca nu mi-am facut bagajul, camera copilului e gata si hainutele sunt spalate, dar bagajul pentru spital nu mi l-am facut. Of, dar nu mai am chef de nimic, ma simt atat de obosita! Daca pe mine ma doare burtica imi pun palmele pe burtica si fac un fel de masaj circular, muschii se mai relaxeaza si nu mai simt durerea asa de tare.
pumpkin, ti-am trimis si eu poze pentru album, le-ai primit? tu cum te simti?
Eu as dormi pe masa acum, noaptea simt ca ma sufoc, am carcei din cand in cand, ma trezesc sa merg la toaleta si uite asa nu ma odihnesc, simt ca nu sunt in stare de nimic, of!
hai va pup!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Biberoanele AVENT sunt foarte bune, cumnata mea mi le-a recomandat!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Sabana, pernuta aia de ca care zici, ca sa doarma copilul pe o parte e f buna pe la cateva luni cand invata copilul sa se rostogoleasca da nu mai stie sa se intoarca inapoi (asta in timpul somnului de ex). Asa ca te poate scuti de cateva treziri pe noapte. Eu cautam o astfel de pernuta acum 4 ani da nugaseam drep ptcare am improvizat eu ceva ca altfel se tot trezea copilul de cate ori se rostogolea si vroia inapoi da nu putea..
Hainitze poti sa ii dai orice, din primele zile (body, rochita, pantaloni - ce ai numa sa ii fie bune)

30+ si Rares (07.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Leistra, verifica albumul Burtici. Ma simt foarte bine, am inceput sa am pernitze pe langa glezne, dar e normal. Azi am intalnire cu d-na , sa vedem ce ne mai spune despre analize, nastere, anemie.

Miky 33 + si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput