Mamici de iulie - august 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna dimineata!
She-Wolf spor la impachetat,drum bun si sa ajungeti cu bine!
Cristina-Ana numele Eric e foarte frumos,chiar daca nu e nume romanesc,daca pana la urma se va naste cu putza (eu sper sa nu) pe bb nostru asa il va chema.
Fetele va multumes la absolut toate care v-ati dat cu parerea la numele Naomi,parca m-ati convins si mai tare ca asta e numele
Cristina-Ioana cum ai petrecut noaptea? Spune-i lui bb sa mai stea putin la caldurica
Cornelia cum se mai simte Eduard? Tu ai reusit sa pacalesti raceala? Ai grija de voi!
La noi de 2 zile ploua si e asa urat,sper ca de maine sa se faca frumos,in week-end vreau sa scoatem burtica la picnic si la plimbare.

Stefania 29 + cu Patricia
David (24 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

she_wolf iti doresc zbor placut si ma bucur mult pt tine pt hotararea de a naste in tara...sincer, si nu te supara pe mine, te invidiez ! pupice si sa ne scrii.

miti 28+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Buna fetele hai ca dau si eu o tura pe la voi.
SHE WOLF sa-ti traiasca baietelul tare frumos e, iti doresc DRUM BUN si NASTERE USOARA.
Va doresc la toate o nastere usoara si bebei sanatosi, grasi si frumosi

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA siwww.snugglepie.com/ezb/499794.png" target="_blank">BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Buna fetelor ce mai faceti?eu sunt un pic speriata burtika mea a fost toata ziua cam tare si nu stiu ce sa fac ma si doare dar nu asa rau
SHE_WOLF sa aveti o calatorie placuta tin pumnii sa ajungeti cu bine si va dau si un

Stefania m-am uitat in biblie si Naomi tradus inseamna PLACUTA si mie imi place foarte mult.

Map nu am gasit reteta pe site dar mi-a dat vecina mea noroc cu tine ca mi-ai spus sa-i tin in frigider 24 de ore altfel ma si apucam de ei.Daca imi ies buni va dau si voua reteta.
Va pupacesc si fug la somnik sa aveti o zi buna o sa va citesc maine.

26+Jonathan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza burtici.

Uf ce vreme urata.

Amabella saru-mana pt complimente. M-am uitat si eu inca odata la poze. Nici acolo nu eram prea slaba dar fatza de acum ...... da lasa ca ma fac eu manechina dupa ce nasc

Cludia ai un copil suuuuperb. Sa-tzi traiasca si sa faci inca unul la fel de frumusel. Daca vrei la intalnire lasa cuiva nr. de tel din Romania si te sunam sa itzi spunem unde ne vedem. Sau roago pe Pumpkin sa itzi dea nr. ei, daca vrea normal

Cu numele bebeilor nu va mai stresatzi atat - ce credetzi ca bunicii o sa ii iubeasca mai putin daca nu o sa ii cheme cum vor ei?
Mie lumea imi zice sa nu ii zic Maria pt ca acum pe toate fetele le cheama asa, cica e la moda. Mie insa imi place de foooartee mult timp asa ca nici nu ascult comentariile.

Pika -pika ce faci?? Pregatesti tortul pt maine??????

O zi frumoasa gagici

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]

poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by Amabella

pumpkin, ai zis ca ticker-ul tau e facut la site-ul lilypie. am incercat si eu sa imi fac acolo, dar la sfarsit sunt 3 variante de adrese la care sa facem cut-paste si zic sa alegem una din ele in functie de specificul site-ului unde vrem sa o folosim. eu le-am incercat pe toate 3 si nu a mers niciuna. zi-mi si mie, te rog, tu cum ai facut? ca eu mi-am prins urechile.

Amabella, da si tu un "reply with quote" la mesajul meu si vezi cum e facut tickerul meu care se ascunde sub cuvantul "bebe". Cred ca trebuie sa folosesti a doua varianta de adresa si sa o mai modifici putin. Succes !

She_wolf, inca nu am decis locatia urmatoarei intalniri. Oricum, iti trimit eu azi un PM cu numarul meu de telefon si daca nu apuci sa intrii pe forum ma suni si iti spun eu unde o sa fie. Daca vrei pot trec eu sa te iau cu jumatate de ora inainte de intalnire de la Dorobanti-Perla (parca pe acolo spuneai ca o sa stai !?) sau un alt loc pee care il stii bine. Drum bun. Cand sosesti ?

Miky 33 + si bebe
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
Album intalnire 15 aprilie NEW Album intalnire 6 mai NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Motzata, multumim pentru lista cu lucrurile pentru spital. Banuiesc ca tie nu-ti trebuie tot ce scrie acolo, ca nu nasti in Romania, asa ca esti dragutza ca te-ai deranjat pentru noi.
Si nu te speria daca ti se mai intareste burtica din cind in cind. E normal in trimestrul III. Ingrijorator e daca incepe sa te si doara. Ia un no-spa, ca ajuta.

Cristina_Ioana, cum te mai simti?

She-wolf, calatorie placuta. Unde ai de gand sa nasti? Adica la ce spital? (asta daca intr-adevar am inteles bine si vrei sa nasti in Romania)

Cristina, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Fetelor eu cu numele am rezolvat-o repede cu sotul.Il tinem secret pana cand se naste bebe ca sa scapam de comentarii.Noua ne place mult si sa stiti ca m-a ajutat mult parerea voastra,nu stiu daca va mai aduceti aminte...Se va numi Aina Mihaela,va spun doar voua dar sa tineti secretul,da?
Stefania si eu aleg Naomi,imi place mult,chiar intr-un timp ma gandeam la numele asta pentru fetita mea...
Iuleanca maine nu fac tort,sa imi cumpere sotul nene...unul de inghetata...mmmm...In Romania exista Baskin Robbins?Stie cineva?Sunt tare bune...Imi cer scuze ca va fac pofta dar imi iau revansa ca dupa ce am vazut pozele alea de la intalnire,plus shorma...mici...offf,nici nu vreau sa ma gandesc.

33+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

pumpkin, multumesc. m-am chinuit ceva, dar pana la urma am reusit sa fac ticker-ul. tu de unde ai stiut ce modificari sa faci?

luiza 31+ si mic si iubit
ticker bebe meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Pika-Pika, in romania nu exista nici www.baskinrobbins.com/" target="_blank">Baskin-Robbins, nici www.haagendazs.com/segcak.do" target="_blank">Haagen-Dasz, nici www.benjerry.com/" target="_blank">Ben&Jerry's.......asa ca celor care nu stiu despre ce-i vorba nu poti sa le faci pofta ...dar mie DA ! Noi trebuie sa ne multumim cu inghetzata de la Plaza sau cu cate o Aloma sau Delta...
Ultima data cand am fost la Paris am mancat la Haagen-Dasz, cu fratziorul meu si cu cumnatzica mea un fondu de ciocolata cu bucatzele de fructe, prajiturici si inghetzata....mi se face rau de pofta cand imi amintesc.

Miky 33 + si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput