Crema, Gel pentru cearcane
Sunt convinsa ca acest subiect a mai fost discutat, doar ca eu nu mai stiu ce sa fac cu cearcanele. Le am de cand ma stiu, excluzand perioada de vacante-concediu cand sunt mai putin vizibile, in restul timpului le am foarte pronuntate. Le mai diminuez cu baton corector, cand ma machiez.
Am folosit tot felul de creme, gel pentru ochi, dar fara rezultat. Acum folosesc de la Hofigal, gel contur ochi.
Ce parere aveti? A folosit cineva de la Hofigal? Ce ati folosit si a dat rezultat?
Multumesc!
Julia
Raspunsuri
carolinah spune:
Eu nu am, dar a folosit prietena mea (care are aceasta problema)din tubul meu de RoC contur de ochi multicorector si a fost multumita.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Olivia26 spune:
Pune felii crude de cartof in fiecare dimineata, pe ochi, si vei vedea diferenta.
Succes.
briza_marii spune:
In perioada sesiunilor aveam si eu aceeasi problema. O rezolvam cu pliculete de ceai de tei, pe care le scufundam intr-un castronel cu apa rece si apoi le aplicam pe ochi timp de 10 min. La mine a functionat
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
catrinik spune:
Aceesi problema o am si eu de cind m-am nascut.
Si nu e vorba de ... asa... niste cearcane... efectiv ochii mei sint negri in jur.
Eu una m-am consolat: nu cred ca exista remediu pt asa ceva. Cred ca este vorba de o depigmentare in jurul ochiului, care nu se poate rezolva. Decit cu vreo operatie estetica......
georgiana.david spune:
La mine singura crema care a functionat(si va spun pe cuvant ca am cearcane de cand ma stiu) este cea de la Artistry. NOTA 100!!!
Gandacel spune:
Bufi cred ca intreaba de cearcanele adevarate, cum am si eu, de cand ma stiu. Nu de ce numesc unele femei cearcane, adica o usoara umflatura ci colorare temporara, de la oboseala. Mie nu mi-au trecut cu absolut nimic, iar batoanele corectoare si fondul de ten doar le atenueaza. Lumea tot ma intreaba sau se mira ce cearcane am! Daca m-ar vedea natur!!!
Din pacate nu cred ca se rezolva. Pe langa venele f vizibile in zona, mai este si pielea mai colorata decat in rest (maroniu-galbuie) si cu niste brobonele mici-mici, urate. La un moment dat am avut niste probleme cu ochii, si mi s-a recomandat Visine. AM observat atunci ca pe unde imi curge o lacrima cu picatura aia, se albeste pielea. Asa ca in timpul tratamentului, imi intideam lacrimile care curgeau din ochi, peste cearcane. Se atenuau cateva ore. Cred ca se regla putin circulatia sangelui in zona. Dar nu recomand ca tratament. Eu m-am obisnuit. fac parte din farmecul meu personal, chiar daca unii nu apreciaza! :-))
Impaca-te cu tine asa cum esti!
P.S. Cearcanele imi erau mai evidente cand m-am vopsit roscat sau o nuanta mai inchisa decat blondul mediu sau deschis. Cu cat parul e mai inchis, cu atat cearcanele sunt mai evidente. Insa nici unei brunete nu-i sta bine blonda, deci... cu grija!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
bufi spune:
Va multumesc ca ati mai raspuns la subiectul meu.
Intr-adevar cearcanele despre care vorbesc sunt cele existente, de cand ma stiu, nu cele care apar de la oboseala si dispar.
Acum folosesc de la Hofigal, Gel contur ochi si este ok, oricum rezultatele nu apar imediat. Folosesc dimineata si seara.
O sa incerc si Artistry...cine stie...
Julia
lulu77 spune:
Cearcanele se pot mostenii ,pot exista din cauze medicale (endocrine ,probleme cu rinichii ,etc.) Eu de ex. le mostenesc . Nu sunt fff vizibile ,dar sunt .M-am obisnuit cu ele.
Vara ,bronzata nici nu se mai observa si depind ef mult si de nuanta parului in combinatie cu tenul ....
Cremele care au efect si sunt f multumita : Clinique sau serul de ochi si serul facial pe baza de extract de caviar( eu le achizitionez de la Contrast Impex).
Ca metoda naturista ,atunci cand am timp ( f rar , e adevarat
) folosesc comprese cu ceai de albastrele.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
asi spune:
Cearcanele evidente pot aparea si din cauza parazitilor intestinali.Eu credeam ca asa sunt si dupa ce am facut o deparazitare familiala am observat ca cearcanele mele sunt mult mai mici.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan