Stimulare fara nici un ovocit

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

E un subiect interesant, si eu am facut stimulare, dar nu pentru FIV. Nu stiam ca exista aceasta posibilitate, mai ales dupa o anumita varsta.
De la stimulare poate intarzia CM?
Pupici tuturor,

Diana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

Revin cu rezultatele FSH-ului, in ziua 3-a avea valoarea de 6.25, nu era deloc mare.
Eu o sa incerc totusi de inca cel putin 2 ori ca sa fiu sigura ca asta e problema si nu a fost doar o intamplare. Intre timp o sa iau branca ursului si tinctura de marar,ca am inteles ca sunt bune pentru ce avem noi.
Va pup,

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Felicia, intr-adevar la varsta ta si cu o asemenea valoare a fsh-ului este foarte ciudat... Problema e ca la noi in tara nu se poate face analiza care masoara rezerva ovariana, inhibina b (am gasit un singur laborator din Craiova care are pe lista aceasta analiza, daca te intereseaza iti dau adresa site-ului)... Inainte de o noua incercare eu as face totusi analiza asta si niste teste genetice... Tu ai ramas vreodata insarcinata pana acum?
Iti doresc ca urmatoarea incercare sa fie incununata de succes!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

FELICIA eu stiu ca mararul nu e bine sa-l iei decat pana in z 21, parca, e puternic estrogenic; cred ca si bu la fel ..
din z 21 iei ceva progesteronic, zmeur sau altele ca sa nu dereglezi ciclul
asa ceva ...

Mergi la inceput