va este dor de anii de scoala?
Raspunsuri - Pagina 2
georgi75 spune:
Da io rup hora...
Pentru ca mie mi-e doooooor....Mi-e dor de varsta aia fara probleme.Singurele...legate de scoala sau de nush ce materie 9mai ales chimia cosmarul liceului...)
Mi-e dor de boacanele pe care le faceam cu clasa si de majorate si ... chiar si de profi.
Am predat chiar in liceul in care am terminat.Si cand aveam ore in clasa ce fusese candva a mea, ma izbeau amintiri cand priveam banca in care am stat 4 ani...
Uf! ma apuca iar, asa ca mai bine inchei.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Mik spune:
NU tocmai. Explic : erau vremuri ciudate si grele, pline de lipsuri. Nu pot spune ca eram fara griji. Mai fericita a fost perioada de facultate si excelenta epoca ca care imi faceam teza de doctorat.
Cum am in fiecare an studenti 'noi' ma face doar sa-mi aduc aminte cu duiosie de vremurile apuse.
Mik.
Natasa spune:
Mie mi-e tare dor. De scoala, de colegi, de profesori, de excursiile pe care le faceam (de atunci Iasiul este orasul meu preferat), de mine la 16 ani, de naivitatea iubirilor, de muzica de atunci...
Mi-e tare dor si ca atare vara asta organizez o intilnire cu colegii de liceu.
dara spune:
Nu neaparat ca mi-e dor dar parca nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp!!!
Saptamana viitoare am intalnirea de 10 ani de cand am terminat liceul si nu-mi vine sa cred! Imi amintesc perfect (parca s-ar fi intamplat ieri!) cum ne-am facut sonetele pe care scria: "Ne revedem in 2006" si ma gandeam cat de mult mai este pana atunci, mi se parea atat de departe 2006... Si iata ca a venit! Si repede! Iar eu nu ma simt extraordinar de schimbata, sufletul mi-a ramas la fel!
Imi amintesc ultima ora de dirigentie la care ni s-a propus sa ne inchipuim ce vom spune la intalnirea de 10 ani, sa pretindem ca suntem la aceea intalnire si vorbim despre noi... Oare ce am debitat, cred ca ma visam mare jurnalista...
In multe privinte am ramas adolescenta nesigura de atunci si mi-e ciuda...
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
addinel spune:
daaaaaaa, mi-e tare tare dor de viata fara griji, de iubirile din perioada liceului, de zorica de la fizica (ia sa vedem, stie cineva? ), de colegii pe care ii vad din ce in ce mai rar, de profesori... de mine la 16-18 ani! mi-e dor de libertatea, de curajul si de intensitatea cu care visam si traiam.
Tino spune:
foarte dor. mi-e dor de copilaria mea si, mai ales, de adolescenta mea. anii de liceu m-au marcat profund si pozitiv. atunci mi-am consolidat relatiile cu niste oameni minunati, relatii care continua si in momentul de fata.
singurul lucru care m-a facut sa fiu un pic mandra de mine este faptul ca dupa 10 ani de la terminarea liceului toti mi-au spus ca nu m-am schimbat deloc. asta se intampla in 2004.
acuma nu se mai poate spune acelasi lucru pt. ca intre timp am nascut.
cand mi-am revazut profesorii si colegii a fost f. emotionant si in sens pozitiv si in sens negativ (ne-au murit doi colegi f. tineri).
parca trece timpul prea repede.
danyalo, sunt de aceeasi parere.
pe vremea lui "Ceasca", era o perioada de lipsuri, dar noi am constientizat-o mai tarziu nu cand eram mici.
acuma depinde si de experienta de viata a fiecaruia.
numai bine tuturor!
mamitza lui Papitza
Happiness_4_us spune:
Daaaaaaaaaaa, foarte tare. Ce bine ar fi sa mai fiu in liceu, fara griji! Nu ca acum as avea prea multe. Anul asta ar trebui sa avem revederea de 10 ani, insa sunt convinsa ca nu va avea cine sa organizeze asa ceva. Sper din suflet sa ma insel. Ar fi excelent sa se organizeze, mai ales ca in vara o sa fiu acasa 5 saptamani.
Nana Motoc
Nunta noastra!
danyboy spune:
mi nu mi-e dor...
si nici nu am pastrat legatura decat cu o prietena din clasa a III a ...
am avut niste parinti f f f exigenti care nu ma lasau la petreceri si nici in excursii ....deci de ce mi-ar fi dor...
maggda spune:
Nuuuuuuuu,mi-e asa de bine incat nu mi-e dor deloc!
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
sunnyday spune:
Mie mi-e dor! Sigur ca am si amintiri neplacute, DAAARRR, am avut colegi minunati, am avut cativa profesori exceptionali, am invatat sa fiu cine sunt acum. Mi-e dor de toate amintirile mele frumoase!
Addinel, s-ar putea sa fi fost colege :)